בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין את זה שמדריכים באים לצעוק על מתאמנים. מה זה החרא הזה?? מילא להעיר ואז אתה משתיק אותם, אבל לבוא ולדרוש שלא לעשות את התרגיל הזה יותר?

למשה אין את הבעיות האלה 👏

באמת מרחם על אנשים שהמאמנים לא נותנים להם לעשות סקוואטים ודד ליפט'ס, למרות שאם זה היה קורה לי היית דופק להם דאמבל בראש 😵‍💫🥊

האימון היום:

האמת, פחדתי. פעם שעברה שעבדתי מעל ל75 קילו כאב לי הגב התחתון ולא יכולתי להמשיך את האימון. מחסום פסיכולוגי.

סקוואט 77.5 5*3: שיא אישי
החימום זרם לי כמו שצריך, ירדתי בסטים הראשונים כ"כ נמוך שנגעתי בתאומים כמה פעמים, מגניב.

סט ראשון: חזרה ראשונה קצת מסורבלת, השאר זרמו לי טוב. היה לא רע.
סט שני: אוקי, זה התחיל קל ונהיה קשה לקראת החזרות האחרונות, סיימתי את הסט וכאב לי כל שריר מהתחת ומטה.
סט שלישי: באמת שפחדתי ללכת עליו, בחזרה החמישי בסט הקודם הייתי צריך לשחרר צעקה כדי לעלות וזה היה מאוד קשה. כל חזרה בסט השלישי הייתה מלחמה פסיכולוגית. "אולי אני לא יעלה מכאן?"...

אני חושב אימון הבא לעבוד עם אותו המשקל, אני ממש לא חושב שכדאי לי להקפיץ ל80 זה היה מאוד קשה (הסט השלישי).

פרס 47.5 5*3 - קלי קלות.

מתח +16.5: שיא אישי לחזרות
סט ראשון 6 חזרות יפות וחזרה שביעית קשה מאוד ולא נקייה לגמרי.
סט שני 5 חזרות יפות ושישית קשה ולא נקייה.
סט שלישי 5 חזרות יפות ושישית קשה ולא נקייה.
אני אשאר עם המשקל הזה עוד אימון, אני רוצה לפחות 6,6,6 נקיות.

עבדתי על פאוורקלין, לא הייתי בהדר יוסף אלא במכון שלי ואפילו דפקתי למישו את המוט במרפק כי הוא עמד קרוב מדי (😆😆😆😆😆) מעכשיו אין ברירה אלא ללכת להדר יוסף לעשות פאוורקלין כי באו לצעוק עלי מדריכים (😆😆😆😆)

יש עומק וזה סבבה אבל אתה יכול לרדת יותר.

חסר לך טיפה עומק ואתה נותן לברכיים שלך להחליק טיפה קדימה. פעם שעברה זה נראה קצת יותר טוב, אבל בכל זאת לא רע. תמשיך לעבוד על זה.

חסר לך טיפה עומק ואתה נותן לברכיים שלך להחליק טיפה קדימה. פעם שעברה זה נראה קצת יותר טוב, אבל בכל זאת לא רע. תמשיך לעבוד על זה.
אני יודע, אני אראה לפי התחושה בשלישי אם אני הולך על אותו המשקל או עולה ל80 קילו. היה לי קשה בחזרות האחרונות.

בכללי אני חושב שזה תלוי כמה התרכזתי בכל חזרה, כי יש חזרות מאוחרות שיצאו עמוקות יותר מהחזרות הקודמות להן, זה פשוט עניין של ריכוז ואומץ (אשכרה, אומץ.)

🤩🤩
לילה טוב אחי, ושוב - זה תלוי באיך אני ארגיש בשלישי 🙄

נ.ב בוא נלך מקצועית
ה2 הראשונים לא רעים, טובים אפילו
השלישי ממה שראיתי כבר התעייפת ולא ירדת מספיק

ועוד משהו
אם כבר עדיף שתרד לאט ותעלה מהר, ולא הפוך, אני יודע שקל להגיד קשה לבצע אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על זה

עכשיו יהיה לך יותר קל, פירקת מכשול אחד לכמה חלקים ויותר קל לך להתמודד עם מספר בעיות קטנות מאשר בעיה אחת גדולה
שוב, עוד כמה דברים קטנים והסקוואט שלך יהיה טוב מאוד, וגם כבד מאוד.

לילה טוב.

נערך לאחרונה:
נ.ב בוא נלך מקצועית
ה2 הראשונים לא רעים, טובים אפילו
השלישי ממה שראיתי כבר התעייפת ולא ירדת מספיק

ועוד משהו
אם כבר עדיף שתרד לאט ותעלה מהר, ולא הפוך, אני יודע שקל להגיד קשה לבצע אבל אתה חייב להתחיל לעבוד על זה

עכשיו יהיה לך יותר קל, פירקת מכשול אחד לכמה חלקים ויותר קל לך להתמודד עם מספר בעיות קטנות מאשר בעיה אחת גדולה
שוב, עוד כמה דברים קטנים והסקוואט שלך יהיה טוב מאוד, וגם כבד מאוד.

לילה טוב.
בהחלט התעייפתי בחזרות האחרונות. עליתי הכי מהר שאני מסוגל, זה הRM5 שלי אתה לא יכול לצפות שהמשקל יעוף למעלה...
תודה על העזרה.

תוכנית התקיפה למחר:

סקוואט 80 ק"ג - אני אסיים את הסטים צולע מבחינתי. הגב התחתון מרגיש הרבה יותר טוב מבבוקר והרגליים כמעט החלימו לחלוטין. קל לא הולך להיות. יהיה שיא אישי.

בנץ' 85 ק"ג - וואללה, זה אמור להתחיל להיות קשה מהסט השני. יהיה שיא אישי לחזרות (5*3)

דדליפט 90 ק"ג - מקווה שיעוף בקלות. יהיה בינוני ברמת הקושי. צריך להתעקש על הטכניקה של ההרמה הזאת מחר כי בפעם שעברה קצת פיספסתי עם הקו של הכתפיים והמוט (המוט הלך קצת קדימה בסט-אפ למשיכה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית