עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עדיין מעלה אותם - סרטונים באיכות גבוהה לוקחים הרבה זמן 😡😡שלח לי למייל את השני
גרוע ביותר! טכניקה לא טובה בכלל, אם ככה גם אתה עושה דד ליפט אז מצבך רע
אפשר לחשוב שהוא משך עם גב עקום או עם הידיים שאני אומר כזה דבר.גרוע ביותר! טכניקה לא טובה בכלל, אם ככה גם אתה עושה דד ליפט אז מצבך רע
התחת שלו גבוה מדי מה שגורם לגב להיות מקביל לרצפה וזה לא טוב בכלל, הורדה מהירה מדי של המוט לרצפה, למה לעזאזל הוא עוצר בין חזרה לחזרה? שיניח את המוט על הרצפה וישר יעלה.
שמע, כאב לי הגב מלראות אותו מבצע את התרגיל... הייתי מציע לך לבקש ממישהו שבאמת יודע שיראה לכם איך לעשות את התרגיל נכון.
תהיה בריא!
התחת שלו גבוה מדי מה שגורם לגב להיות מקביל לרצפה וזה לא טוב בכלל, הורדה מהירה מדי של המוט לרצפה, למה לעזאזל הוא עוצר בין חזרה לחזרה? שיניח את המוט על הרצפה וישר יעלה.
שמע, כאב לי הגב מלראות אותו מבצע את התרגיל... הייתי מציע לך לבקש ממישהו שבאמת יודע שיראה לכם איך לעשות את התרגיל נכון.
תהיה בריא!
תהיה בריא!
הגב לא עקום .
עצירה בין חזרה לחזרה זה דבר טוב ולא רע .
ובקשר להורדה מהירה של המוט , אני זורק את המוט ואין לי בעיה עם זה .
התנועה עצמה לא מבוצעת בצורה מושלמת אבל יש הבדל גדול מאוד בין זה ולבין מה שאתה כתבת .
התחת שלו גבוה מדי, זה הורס לו את כל הטכניקה!
זה שאתה זורק את המוט זה לא אומר שאתה צודק כאן.מורידים את המוט לאט כמו שמרימים אותו.
התחת שלו גבוה מדי, זה הורס לו את כל הטכניקה!
זה שאתה זורק את המוט זה לא אומר שאתה צודק כאן.מורידים את המוט לאט כמו שמרימים אותו.
קולדפייר, אותי לימד לעשות דד ליפט בחור אחד בשם ולרה הבן אדם בן 40+ מתאמן שנים, פאוורליפטר(ניצח במודיעין פעם אחרונה בלחיצת חזה)הוא כל החייים שלו לא עשה שום דבר חוץ מדד ליפט, בנץ' וסקוואט כך שאם תרצה ללמוד לעשות דד ליפט, תבוא לבת ים לחדר כושר שאני מתאמן ומאמן בו ואני אלמד אותך איך עושים נכון דד ליפט:)
תודה.אחי משקלים יפים מאוד:O
כמה זמן אתה מתאמן בכללי עם תזונה טובה?