בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
בנוגע לדדליפט של האח.
הנקודת מוצא של הבחור לא רעה בכלל, תחת אולי מעט גבוה מידי וזהו.
יש 3 עקרונות לנקודת משיכה נכנוה לכל בן אדם:
1)מוט נוגע בשוקיים
2)גב ישר ונעול
3)כתפיים מעבר למוט
הוא עומד בכל הנקודות הללו.
הירידה שלו קצת מסורבלת, אבל זה יסתדר תוך כדי תירגול, הוא רק צריך לחשוב על זה פחות.
תודה שחיזקת.

משקל נכון להיום בבוקר: 76.5
עליתי קילו 😳 טוב הוספתי עוד כמה כוסות חלב בין הארוחות, הגיוני.

האימון שהיה :
סקוואט 80 3x5
בנץ' 87 3x5 - שיא אישי, הלך די בקלות, סט אחרון חזרה אחרונה הלך טיפה קשה.
דדליפט 90 1x5 - שיא אישי לחזרות, התפספסה לי החזרה השלישית כי לא הכנתי סטאפ טוב, המוט ברח קצת קדימה והתחת עלה ראשון ועשיתי סוג של SLDL אבל יהיה בסדר, חזרה רביעית וחמישי נראו טוב יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כשאני אעשה 100 ל5 חזרות אני יוכל לבוא ולתת לעצמי כאפת ראבק ולהתעורר למציאות שאני לוחץ 100, עד אז הכל פקה פקה.

יש עוד חודשיים בערך עד ל100 בבנץ', ועוד 3 אימונים עד ה100 בדדליפט.

בנצ' חזק מאוד. תוך חודשיים שלושה הדברים יתאזנו והדדליפט שלך ישאיר את הבנצ' כל כך רחוק מאחור שזה יראה לך ביזאר כשתסתכל אחורה בלוג.

בנצ' חזק מאוד. תוך חודשיים שלושה הדברים יתאזנו והדדליפט שלך ישאיר את הבנצ' כל כך רחוק מאחור שזה יראה לך ביזאר כשתסתכל אחורה בלוג.
זאת השאיפה, כשזה יקרה אני אדע שסוף סוף אני במצב טוב. תודה 😃

רישוס - מה לעזאזל רצית?

מה מעשייך לאחר סיום התוכנית הזו?
אני נשאר במתכונת של SS לפחות עד הקיץ, יש כל כך הרבה דרכים להמשיך עם התוכנית כדי לבנות את היסודות כמו שצריך שאני לא מתכנן להחליף.
יהיו שינויים ברגע שאני אתקע עם תוכנית הבסיס (תוספת של RDL ולחיצה באחיזה צמודה יהיו יופי בתור התחלה)

אבל יש זמן עד שזה יקרה, בנתיים מה שחשוב שהמספרים עולים.

כשתתקע עם הבסיס לא יהיה עדיף להוסיף מתח ומקבילים? ?
ואתה עושה בטן?

כשתתקע עם הבסיס לא יהיה עדיף להוסיף מתח ומקבילים? ?
ואתה עושה בטן?
מקבילים יהיה מיותר להוסיף, בנץ' באחיזה צמודה ותוספת של RDL ישרת את המטרות שלי טוב יותר.
מתח אני עושה לאורך כל התוכנית.

עושה 3 סטים בטן לפחות פעם בשבוע, לאחרונה יותר מקפיד ומשתדל פעמיים.

יש לו עוד מספיק זמן עד שהוא ייתקע
עד שהוא יצליח למצות את התכנית, 3 הגדולים אצלו יעברו בלפחות 10 קילו את המאה (אולי למעט הבנץ'), ככה שיש עוד מספיק זמן
לא שאני רואה דרך אחרת שהואי תקדם בה מהר יותר מבזו..

מקבילים יהיה מיותר להוסיף, בנץ' באחיזה צמודה ותוספת של RDL ישרת את המטרות שלי טוב יותר.
מתח אני עושה לאורך כל התוכנית.

עושה 3 סטים בטן לפחות פעם בשבוע, לאחרונה יותר מקפיד ומשתדל פעמיים.
כמה פעמים מתח אתה עושה? כל אימון B?

כמה פעמים מתח אתה עושה? כל אימון B?
כן.
אחרי שאני אמשוך את הקלינים מהרצפה כמו שצריך אני אעביר את המתח לימי חמישי, אבל זה יקרה עוד די הרבה זמן לדעתי.

האימון:
סקוואט 85 4\5\5 - שיא אישי. פספסתי את החזרה האחרונה אני חושב כי וויתרתי עליה עוד למעלה, לא נחתי מספיק לסט האחרון (פשוט לא שמתי לב) וירדתי ובקושי דחפתי פשוט ירדתי לברכיים והנחתי את המוט, איזה בזבוז.אני מאמין שבחמישי החזרה הזאת תושלם ואני אצחק על הפיספוס המעאפן הזה.

פרס 55 4\5\5 - שיא אישי. נראה מה קורה עם זה אימון הבא. אני צריך להכנס מהר יותר מתחת למוט כי המוט עלה ממש לאט, וזה לא פונקציה של כוח לדעתי. יש מחשבות לריסט בפרס כבר.

מתח +16 קילו 6\6\7 - כמו אימון שעבר. לא התקדמתי כאן. אני אנסה לעבוד 6\6\6 עם 17 קילו. המינימום שאני מרשה לעצמי במתח זה 5 חזרות.

האנג קלין 45 - 3\3\3\3\3 שיא אישי :\ ? מצליח למשוך טוב יותר מאימון לאימון. יש וידיאו לכמה סטים (אני אבחר את הטובים) אני אעלה אותם לביקורת יותר מאוחר.

זמן להעלות קלוריות, צריך להתאושש מהאימון הזה. לא סביר שאני לא אצליח את הסקוואט אימון הבא אבל זה הזמן להפוך את הדובון לגריזלי רעב. (או שבע? 😆)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית