בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
חזרתי ממחלה ולא רציתי ללכת כבד על ההרמה שהכי קשה לי, ממילא אני צריך לבנות אותו שוב.

כשהביאו לריפטו שירותים הוא אמר שזה גבוה מידי, כי כשהוא ישב על האסלה הוא היה בסקוואט במקביל.
וסקוואט עושים מתחת למקביל או לא עושים בכלל. 🤡

בגלל זה ריפטו חופר בור ומחרבן שם, גם מוריד 2 קילו וגם מתאמן על סקוואט מתחת לגובה הרצפה!

טוב אז אני כמעט 100% תקין. עדיין יש הפרעות קלות ביציאות 🙄 אבל אפשר להתמודד עם זה.
מחר חוזרים לשגרה לטוב ולרע... מה שאומר שמחר לא יהיה שונה מהרגיל, ועושים סקוואט.

אימון הערב:

סקוואט 85 5-5-5
פרס 57 5-4-4 - שיא אישי. וואי אני ממש יכול להרביץ את המשקל הזה בחמישי ל5-5-5. אבל זה ממש כבד לי.
פאוורקלין 70 2-0-0 - אני כנראה עדיין לא בריא לגמרי, אחרת אין דרך להסביר את העניין הזה שהמוט לא עף למעלה, כי 67 עף למעלה ל3*5.

מתח בסופינציה +9ק"ג 5-5-5.

באתי לאימון עם כאב ראש שהציק לי כל האימון, אני מקווה שבשלישי ילך יותר טוב. יש דדליפט ממש כבד:suicide:

אימון הערב:

סקוואט 85 5-5-5
פרס 57 5-4-4 - שיא אישי. וואי אני ממש יכול להרביץ את המשקל הזה בחמישי ל5-5-5. אבל זה ממש כבד לי.
פאוורקלין 70 2-0-0 - אני כנראה עדיין לא בריא לגמרי, אחרת אין דרך להסביר את העניין הזה שהמוט לא עף למעלה, כי 67 עף למעלה ל3*5.

מתח בסופינציה +9ק"ג 5-5-5.

באתי לאימון עם כאב ראש שהציק לי כל האימון, אני מקווה שבשלישי ילך יותר טוב. יש דדליפט ממש כבד:suicide:

וואי אחי גם לי היה חתיכת כאב ראש באימון.. אחרי כל סט כאילו מישהו דופק לי בראש עם פטיש 5 קילו..

אבל אני מרוצה כי שברתי שיאים אישיים ואני מרגיש חזק מתמיד..

וואי אחי גם לי היה חתיכת כאב ראש באימון.. אחרי כל סט כאילו מישהו דופק לי בראש עם פטיש 5 קילו..

אבל אני מרוצה כי שברתי שיאים אישיים ואני מרגיש חזק מתמיד..
אין אחי כל היום כאילו מישהו בא לי ומעיף לי עם מצילתיים ...... אבל אין חום אין כלום אז אמרתי יאללה נעוף להתאמן ויהיה בסדר...

קיצר נשתדל לישון טוב ולאכול טוב (זה כבר לא קורה על מי אני עובד) ולנסות להעיף 130 בשלישי.
יאללה FUCK אני צריך לזוז לישון קם ב6 בבוקר 😵😵😵😵

אגב פיצוץ שאתה עולה במשקלים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין אחי כל היום כאילו מישהו בא לי ומעיף לי עם מצילתיים ...... אבל אין חום אין כלום אז אמרתי יאללה נעוף להתאמן ויהיה בסדר...

קיצר נשתדל לישון טוב ולאכול טוב (זה כבר לא קורה על מי אני עובד) ולנסות להעיף 130 בשלישי.
יאללה FUCK אני צריך לזוז לישון קם ב6 בבוקר 😵😵😵😵

אגב פיצוץ שאתה עולה במשקלים

תודה ובהצלחה!

סקוואט 86.5 5-5-5
בנץ' 80 5-5-5 : אחרי מיליון שנה בערך זה הרגיש "בסדר" עדיין לא מושלם אבל המצב לא החמיר אחרי הסטים או משהו אז אני חוזר לעבוד. קופץ ב10 פאונד עד ה90 ואז ב5 פאונד.
דדליפט 130 1x5 - שיא אישי.

מזל טוב על הדדליפט. עוד שבועיים 3 דיסקיות גדולות בכל צד 😃

דדליפט יפה. תצלם שנראה אם הטכניקה שלך לא מתקלקלת במשקלים גבוהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית