בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
החלטתי לקחת מנוחה ארוכה עד שלישי ולנסות לחזור על האימון של היום, בתקווה שזה היה יום רע ואני לא באמת בOT, למרות שהרבה דברים מצביעים לי על זה שאני כן.
אם שם זה לא ילך אני אקח מנוחה שוב.

לפי דעתי אתה סתם חלש.. 😈

(אתמול עשיתי pr rm1 125 בסקוואט)

שמש סחטן על המשקלים אחלה תמונה
נראה לי אני אחרי אמסטרדם לא עושה 100 קילו דאדליפט:S

ו......... שוב אני חולה :🙁
לא יודע מה נסגר, אני גם בOT, גם לא אוכל מספיק וגם לא אוכל כמעט ירקות.

מישהו חושב שיש קשר?🙄
או שאולי סתם נידבקתי? 😳

לא מבין את זה - ממתי "מוזס" זה לא מספיק ויטמינים? זה המבורגר אומגה 3 ואני מקפיד בבית לאכול קורנפלקס קראנץ' "טבעי" עם כל המינרלים והויטמנים וזה בטעם שוקולד בריאות עשיר במינרלים

אני פשוט לא מצליח לרדת לסוף דעתך
"ביצועים"? אך לבצע בצורה טוב דדליפט או סקוואט יועיל לך
הזמן שאתה משקיע והמאמץ ?? התכוונת לכוח?

אני פשוט לא מצליח לרדת לסוף דעתך
"ביצועים"? אך לבצע בצורה טוב דדליפט או סקוואט יועיל לך
הזמן שאתה משקיע והמאמץ ?? התכוונת לכוח?

מה הבעיה?
להיות חזק הולך בד בבד עם לגדול, לגדול זה דבר כמעט בלתי נמנע אם אתה מתחזק.
בדרך הזאת יותר קל להנות מרוב העולמות, במקום להיות 300 קילו ולהיות חלש כמו ילדה.

עזוב גם שמבחינת פרופורציה אני די בטוח שכל החזקים נראים הרבה יותר פרופורצונליים מכל המוטציות עם 50 ס"מ יד ו2 מילימטר אמה (מישהו אמר רצועות???)

מה הבעיה?

עזוב גם שמבחינת פרופורציה אני די בטוח שכל החזקים נראים הרבה יותר פרופורצונליים מכל המוטציות עם 50 ס"מ יד ו2 מילימטר אמה (מישהו אמר רצועות???)

אז כאן נשאלת השאלה, מה ההבדל בין "ביצועים" לחוזק?

מה הבעיה?

אשכרה
אנשים חזקים על אחוז שומן נמוך נראים כמו שגבר פרופורציונאלי צריך להראות

ASDAS
אותו הדבר, עכשיו אתה יכול לרדת מזה ✌️

אז למה אתה מתחיל חיטוב? אתה לא על אחוז שומן גבוה במיוחד, ועושה רושם שאתה מתקדם במשקלים. אם המטרה שלך היא כוח, אני לא רואה איך חיטוב במצב הנוכחי מקדם אותך לעברה.

למה הוא צריך לעבור לקופסה?

למה לא?
הוא יחזק את הסקוואט עוד יותר.
וגם לו עוד אפילו עוד יותר את הדד ליפט.

asdasd אני לא יודע מה ההגדרה שלו או בכלל לביצועים
אני רק יודע שכוח מביא איתו גם גודל, מה שלא קורה הפוך באותה מידה.

הבחור רוצה להתחזק, זכותו, אבל על הדרך הוא גם גודל
מצד שני, יש מספיק "סוסים" שאתה מבין אחר כך שהם רק נראים סוסים.

זה שהתרבות אימון בארץ מכוונת כדי להביא כוסיות, זה ידוע, זה לא כזה נורא, אבל כשזאת המטרה היחידה תסתכל איך אנשים נראים ומתאמנים פה.

ושוב, יש מספיק מוטציות בארץ עם פלג עליון גדול אבל יש להם רגליים של קיסם, או כאלה עם בייספ ענק ו0 אמה, או כל מיני דברים מוזרים כאלה, כי פשוט כל התכניות המחורבשות האלה לא מאוזנות.
תכניות עם אוריינטציה של כוח הם תמיד אבל תמיד מאוזנות, בלי בלבולי שכל 30 סטים שריר קטן 127893 שריר גדול, בלי אילתורים ובלי קונצים.

זה שהוא עושה חיטוב גם לדעתי זה מיותר אבל זאת החלטה שלו.

אז אתה בעצם אומר שהמטרה היא "להביא כוסיות", אך ההבדל בינו לבין רוב האנשים שזוהי המטרה שלהם הוא הדרך בה הוא בחר להגיע אליה(תוכנית המותאמת לבניית כוח).
אבל אני אאלץ לחלוק עליך, הרי כמו שרשמת, אתה לא יודע מהי ההגדרה ל"ביצועים". אם המטרה שלו באמת היתה להביא כוסיות(כמו שאמרת), זה לא עומד בקנה אחד עם כל בלבולי המוח על המבורגרים, ושירי ההלל לפאוורליפטרים שמרוב שומן לא מסוגלים לנגב את התחת.
אבל כשחושבים על זה, אתה בטח מודע לכל זה, ועדיין אמרת שהמטרה שלו היא "להביא כוסיות". אז מה אתה בעצם אומר, שהוא לא מתכוון לכל בלבולי השכל על הצ'יזבורגרים? איך קוראים לאדם שלא מתכוון למה שהוא אומר, צבוע, לא? זה ממש לא יפה מצדך להגיד כזה דבר.

גם דייב טייט עשה חיטוב ...
ובכל מקרה אין קשר בין הערצה של מישהוא לבין רצון להיות כמוהוא .
וסתם דבר אחרון הסיבה שמזכירים את כל הקטע על המבורגריםושאר השטויות זה כי זה מצחיק .

אני אעבור לקופסא אולי כשאני אמצה את הדברים הבסיסיים יותר, כמו סקוואט קל באמצע השבוע, או פרונט סקוואט באמצע השבוע.
קופסא תחזק את הסקוואט כי בקופסא אין באונס, אתה מתיישב ואז עולה, בלי להשתמש באפקט המתיחה.

ASDASD - אתה לא קראת נכון מה שרישוס123 כתב:
זה שהתרבות אימון בארץ מכוונת כדי להביא כוסיות, זה ידוע, זה לא כזה נורא, אבל כשזאת המטרה היחידה תסתכל איך אנשים נראים ומתאמנים פה.
זה משפט כוללני, אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל. מה שכן הוא מאוד צודק בנוגע לאיזון בתוכנית, הזרועות שלך לעולם לא יהיו גדולות יותר מהגב (וראיתי דברים כאלה) או מהרגליים (שמע ישראל) כשאתה עובד בתוכנית כוח, שלא נותנת לזרועות יותר גירוי ממה שהן באמת צריכות לקבל.

נ.ב
תתחיל לקרוא את התמונה הכוללת ולא לפרק משפטים לגורמים, איך קוראים לבנאדם שמחפש בקטנות כדי לעורר מריבות? מניפולטיבי? זה יהיה מאוד לא יפה מצידי להשתמש במילים כאלה.

גם דייב טייט עשה חיטוב ...
ובכל מקרה אין קשר בין הערצה של מישהוא לבין רצון להיות כמוהוא .
וסתם דבר אחרון הסיבה שמזכירים את כל הקטע על המבורגריםושאר השטויות זה כי זה מצחיק .

זה גם המון קלוריות, וקלוריות זה טוב...

אז אתה בעצם אומר שהמטרה היא "להביא כוסיות", אך ההבדל בינו לבין רוב האנשים שזוהי המטרה שלהם הוא הדרך בה הוא בחר להגיע אליה(תוכנית המותאמת לבניית כוח).
אבל אני אאלץ לחלוק עליך, הרי כמו שרשמת, אתה לא יודע מהי ההגדרה ל"ביצועים". אם המטרה שלו באמת היתה להביא כוסיות(כמו שאמרת), זה לא עומד בקנה אחד עם כל בלבולי המוח על המבורגרים, ושירי ההלל לפאוורליפטרים שמרוב שומן לא מסוגלים לנגב את התחת.
אבל כשחושבים על זה, אתה בטח מודע לכל זה, ועדיין אמרת שהמטרה שלו היא "להביא כוסיות". אז מה אתה בעצם אומר, שהוא לא מתכוון לכל בלבולי השכל על הצ'יזבורגרים? איך קוראים לאדם שלא מתכוון למה שהוא אומר, צבוע, לא? זה ממש לא יפה מצדך להגיד כזה דבר.

לא נמאס לך לחפור? עוד לא ראיתי הודעה אחת שלך שמועילה למשהו.

אני בעצם מתכוון, ועם כל הצער שבדבר, להגיד לך שממה שאתה אומר אני מבין שאתה שחיף וחלש, טיפש או סתם מנסה למרוח ויכוח. תחליט אתה.

ביצועים? ביצועים יכול להיות המשקלים שאתה מביא, ההתקדמות שלך באימונים וכו' וכו', אתה תחליט.
כוח נמדד ע"י סטנדרט אחד - מאמץ מקסימלי.

אני לא יודע מה הבנת או מה רצית להבין ממה שאמרתי.
המטרה שלו היא להתחזק. את החיטוב הוא עושה ממניעים אחרים. זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית