הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
למה לא שווה כלום? בדאדליפט? הוא הרים את המשקל מהרצפה? רגליים ישרות? מה לא שווה פה? :🙁

אתה לא יודע לקרוא סוגריים? לא דיברתי עליו דיברתי בכללי אם הטכניקה לקויה ברמה מוגזמת אז מה זה שווה...

שמע אני לא עובד PL ככה שאני לא רואה טעם להרים כמה שיותר כבד ולשים טכניקה בצד , אבל כל אחד ודרכו אני לא פוסל את זה בכלל.
לפי מה קבעת ששמתי טכניקה בצד?

שמע אני לא עובד PL ככה שאני לא רואה טעם להרים כמה שיותר כבד ולשים טכניקה בצד , אבל כל אחד ודרכו אני לא פוסל את זה בכלל.

יש לך תפיסה מוטעית של PL.

וזה בכלל לא קשור לפאוורליפטינג. אם אתה מתעקש על טכניקה מושלמת 100% מהזמן, אתה מגביל את היכולת שלך להתחזק.

השאלה איך תוכל להתקדם אם לא תדחוף את עצמך ?
פווארליפטרים עובדים בטכניקה נכונה רק לא ניתן לשמור על טכניקה כזאת בME .

טוב שאתה לא יורד במהירות של 100 קמש מתרסק לריצפה
נראה לי הכי לא טוב לעשות כזו עבודה

טוב שאתה לא יורד במהירות של 100 קמש מתרסק לריצפה
נראה לי הכי לא טוב לעשות כזו עבודה

בדדליפט זה בסדר. הסיכון הוא שזה יפגע לו בברך, ואז לא יהיה כיף בפטלה.
באופן כללי זה נראה דדליפט טוב. מהזוית הזו קשה לשפוט את הטכניקה כי אי אפשר לראות אם האגן עולה מהר מדי (למרות שזה נדמה).

מה שאני לא מבין זה למה אנשים מצלמים PR בדדליפט מקדימה? אתה, קולדפייר, אביעד. מה הרעיון? זה למזכרת? להוכחה? אם יש משהו לראות אז זה מהצד. אני לא חושב שבמקס אפשר לשמור על טכניקה 100% אבל כדאי לראות שהיא לא מתפוררת ואת זה אפשר לראות רק מהצד.

מה שאני לא מבין זה למה אנשים מצלמים PR בדדליפט מקדימה? אתה, קולדפייר, אביעד. מה הרעיון? זה למזכרת? להוכחה? אם יש משהו לראות אז זה מהצד. אני לא חושב שבמקס אפשר לשמור על טכניקה 100% אבל כדאי לראות שהיא לא מתפוררת ואת זה אפשר לראות רק מהצד.

לא צילמתי בשביל להראות טכניקה או לקבל ביקורת. צילמתי כדי להראות איזה חזק, גדול, חכם ומדהים אני.

קורן עם כל הכבוד אליך,חכם אתה לא
ומדהים בתחום הזה גם לא,אתה סתם חלשלוש עם משקלי נוצה:D
אהה ואין לך קוביות בבטן 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית