בגדול יש לי אפס ידע בזה, ואני רוצה לתכנן לעצמי פיק לבלוק הקרוב. אני כרגע מתכנן לשלב את זה עם קצת תרגילי עזר בחלק מהבלוק, ובחלק השני להוריד את התרגילי עזר ולעשות רק את התרגילי מטרה (אני מניח שככה צריך לעשות, אני לא יודע איך זה עובד כמו שאמרתי).
הבלוק הנוכחי שלי נראה ככה:
ראשון
פרס 3×3
בנץ (טאצ' אנד גו) 5×5
שני
דדליפט 3×3
פאוז סקוואט 5×5
פרונט סקוואט 2×6
רביעי
בנץ (טאצ' אנד גו) 3×3
פרס 5×5
פין פרס 3×5
חמישי
סקוואט 3×3
פאוז דדליפט 5×5
פאוורקלין 3×3
ההתקדמות משתנה בין שבוע לשבוע, היא התחילה מהר והורדתי אותה עם הזמן (זה היה מתוכנן), אבל בגדול היא 5 קילו לסקוואט, בנץ ודדליפט ו2.5 לפרס. תרגילי עזר 2.5-5.
אני עכשיו באמצע השבוע האחרון המתוכנן של הבלוק ככה שאין לי עדיין PRים בבלוק בכל התרגילים אז אין לי את התוצאות של הבלוק לכתוב פה. אני אומר מתוכנן כי לדעתי אני יכול למשוך עוד שבוע איתו ואני עושה את זה.
ציינתי את הבלוק שאני עושה עכשיו כי אני מניח שזה משהו שכדאי לדעת בשביל לתכנן את הפיק, וכמו שאמרתי אני מתכנן לעשות גם תרגילי עזר בחלק הראשון של הפיק ככה שכנראה אשתמש באותם תרגילים ובתבנית דומה.
התכנון שלי לפיק:
ראשון
פרס 1×1
פרס 3×6
בנץ 5×5
שני
דדליפט 1×1
דדליפט 3×6
פאוז סקוואט 5×5
פרונט סקוואט 2×6
רביעי
בנץ 1×1
בנץ 3×6
פרס 5×5
חמישי
סקוואט 1×1
סקוואט 3×6
פאוז דדליפט 5×5
בלוק של 4 שבועות, כל התרגילים חוץ מה1×1 יתחילו בRPE7+-, ה1×1 יתחיל נמוך יותר (כמה?) בשביל שיסתיים גם בRPE נמוך יותר. ההתקדמות כנראה תהיה לפי 3% מ1RM משוער כמו שאלחנן אוהב (האחוזים עובדים ככה גם בפאוזים ופינים?), או פשוט 5 קילו כל שבוע.
אחר כך איזה שבוע/שבועיים של:
ראשון/שני
פרס 1×1
סקוואט 1×1 (משנה הסדר?)
רביעי/חמישי
בנץ 1×1
דדליפט 1×1 (שוב, משנה הסדר? פה זה ממש כמו פאוורליפטינג)
אחר כך דילואוד שבוע, ואז סינגלים מקסימליים (איך הייתם מפצלים את זה במשך השבוע?).
אשמח לדעתכם על התכנון הזה, כי באמת שאין לי מושג מה הרמה שלו.
אשמח גם שתפנו אותי למידע על איך לבנות פיק, עדיף משהו שמוגש בצורה קלילה אבל לא חייב מן הסתם. אם יש לכם טיפים/ הסברים/ חוות דעת על הרעיון שהצגתי אשמח לשמוע גם כן.
תודה רבה רבה, מצטער אם יצא קצת מבולגן, ושוב תודה למי שעונה.
הבלוק הנוכחי שלי נראה ככה:
ראשון
פרס 3×3
בנץ (טאצ' אנד גו) 5×5
שני
דדליפט 3×3
פאוז סקוואט 5×5
פרונט סקוואט 2×6
רביעי
בנץ (טאצ' אנד גו) 3×3
פרס 5×5
פין פרס 3×5
חמישי
סקוואט 3×3
פאוז דדליפט 5×5
פאוורקלין 3×3
ההתקדמות משתנה בין שבוע לשבוע, היא התחילה מהר והורדתי אותה עם הזמן (זה היה מתוכנן), אבל בגדול היא 5 קילו לסקוואט, בנץ ודדליפט ו2.5 לפרס. תרגילי עזר 2.5-5.
אני עכשיו באמצע השבוע האחרון המתוכנן של הבלוק ככה שאין לי עדיין PRים בבלוק בכל התרגילים אז אין לי את התוצאות של הבלוק לכתוב פה. אני אומר מתוכנן כי לדעתי אני יכול למשוך עוד שבוע איתו ואני עושה את זה.
ציינתי את הבלוק שאני עושה עכשיו כי אני מניח שזה משהו שכדאי לדעת בשביל לתכנן את הפיק, וכמו שאמרתי אני מתכנן לעשות גם תרגילי עזר בחלק הראשון של הפיק ככה שכנראה אשתמש באותם תרגילים ובתבנית דומה.
התכנון שלי לפיק:
ראשון
פרס 1×1
פרס 3×6
בנץ 5×5
שני
דדליפט 1×1
דדליפט 3×6
פאוז סקוואט 5×5
פרונט סקוואט 2×6
רביעי
בנץ 1×1
בנץ 3×6
פרס 5×5
חמישי
סקוואט 1×1
סקוואט 3×6
פאוז דדליפט 5×5
בלוק של 4 שבועות, כל התרגילים חוץ מה1×1 יתחילו בRPE7+-, ה1×1 יתחיל נמוך יותר (כמה?) בשביל שיסתיים גם בRPE נמוך יותר. ההתקדמות כנראה תהיה לפי 3% מ1RM משוער כמו שאלחנן אוהב (האחוזים עובדים ככה גם בפאוזים ופינים?), או פשוט 5 קילו כל שבוע.
אחר כך איזה שבוע/שבועיים של:
ראשון/שני
פרס 1×1
סקוואט 1×1 (משנה הסדר?)
רביעי/חמישי
בנץ 1×1
דדליפט 1×1 (שוב, משנה הסדר? פה זה ממש כמו פאוורליפטינג)
אחר כך דילואוד שבוע, ואז סינגלים מקסימליים (איך הייתם מפצלים את זה במשך השבוע?).
אשמח לדעתכם על התכנון הזה, כי באמת שאין לי מושג מה הרמה שלו.
אשמח גם שתפנו אותי למידע על איך לבנות פיק, עדיף משהו שמוגש בצורה קלילה אבל לא חייב מן הסתם. אם יש לכם טיפים/ הסברים/ חוות דעת על הרעיון שהצגתי אשמח לשמוע גם כן.
תודה רבה רבה, מצטער אם יצא קצת מבולגן, ושוב תודה למי שעונה.