הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב והעלאת משקלים

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
אהלן חברה.. מתחיל חיטוב קצר.
אני רוצה לדעת מה לגבי העלאת משקלים.. אני אמור להתקע יותר מהר? יהיה יותר קשה? אם כן בהרבה?

מספרים שלי לחמישיות .. בנץ 77.5 דדליפט 95 סקוואט 80

תודה רבה אם חסר תוכנית וכו תגידו.. ואולי בכלל לשנות תוכנית? מקווה שלא כי סחבאק מת על התוכנית שלו...

תודה רבה ✌️

• פותח/ת השרשור
אל תשנה כלום פשוט תהיה בגרעון
ברמה שלך אתה יכול גם להתקדם במשקלי עבודה בחיטוב
בהצלחה יאח
תודה 😍
נהייתי אובססיבי למשקל על הגב ופחדתי שהחיטוב ימנע עלייה

תודה מלך 🙌

אני רוצה לדעת מה לגבי העלאת משקלים.. אני אמור להתקע יותר מהר? יהיה יותר קשה? אם כן בהרבה?
מה זה משנה?
הדבר הכי טוב שאפשר להציע לך בחיטוב זה פשוט לעשות את הכי טוב שלך.

אם תראה שבתוכנית הנוכחית אתה לא מצליח לשמר את הנפח עבודה אז להחליף תוכנית / להוסיף מתודות להוספת נפח כנראה יהיה הדבר הנכון לעשות.

נערך לאחרונה:
אהלן חברה.. מתחיל חיטוב קצר.

מספרים שלי לחמישיות .. בנץ 77.5 דדליפט 95 סקוואט 80

תודה רבה אם חסר תוכנית וכו תגידו.. ואולי בכלל לשנות תוכנית? מקווה שלא כי סחבאק מת על התוכנית שלו...

תודה רבה ✌️

אני בחיטוב מקווה שלא ארד במשקלים.

אני בחיטוב מקווה שלא ארד במשקלים.
אתה ממשיך בתכנית שלך (אתה גם מת עליה!) כאילו לא קרה כלום.
מקסימום תתקע בלחיצת כתפיים.

*אני הצלחתי לרדת 7kg, ולהעלות את הסקוואט מ-175kg, ל-192.5kg בחודשיים. (בחודש הראשון גם שברתי שיאים בדד ובבנץ').

נערך לאחרונה:
אפשר לשבור שיאים גם בחיטוב.
הכל מתחיל ונגמר בתכנון.

זה נכון אם ״התכנון״ שלך זה להעלות קלוריות.
אתה ממשיך בתכנית שלך (אתה גם מת עליה!) כאילו לא קרה כלום.
מקסימום תתקע בלחיצת כתפיים.

*אני הצלחתי לרדת 7kg, ולהעלות את הסקוואט מ-175kg, ל-192.5kg בחודשיים. (בחודש הראשון גם שברתי שיאים בדד ובבנץ').

זה שההעלת משקל עבודה למרות שירדת במשקל גוף זה יכול לאמר הרבה דברים. מה שזה לא יכול לאחר זה שבנית מסת שריר חדשה בזמן הזה. כרגע, מה שמגביל אותי בלחיצת כתפיים זה חד משמעית מסת שריר. לא התייעלות מוטורית לא טכניקה או דברים אחרים.

כרגע, מה שמגביל אותי בלחיצת כתפיים זה חד משמעית מסת שריר. לא התייעלות מוטורית לא טכניקה או דברים אחרים
אפשר לשאול איך הגעת למסקנה הזאת? ואם המטרה שלך מהאימונים זה משקלים/כוח או מסת שריר?

אפשר לשאול איך הגעת למסקנה הזאת? ואם המטרה שלך מהאימונים זה משקלים/כוח או מסת שריר?

כי הטכניקה שלי טובה, ואני עושה את התרגיל הרבה זמן. משמע שהתייעלות בגיוס אנרגיה או בשינוע אנרגיה לא אוכל להפיק, משמע שכדי להעלות במשקל בתרגיל אצטרך לייצר עוד אנרגיה.

המטרה שלי באימונים היא עלייה במסת השריר.

כי הטכניקה שלי טובה, ואני עושה את התרגיל הרבה זמן. משמע שהתייעלות בגיוס אנרגיה או בשינוע אנרגיה לא אוכל להפיק, משמע שכדי להעלות במשקל בתרגיל אצטרך לייצר עוד אנרגיה
זה לא משכנע אותי שאתה בהכרח צודק, אבל זה שלך לגמרי. חבל שמחקת את הלוג, האימונים שלך נשמעים מעניינים:)
המטרה שלי באימונים היא עלייה במסת השריר
אם ככה אז בכל מקרה התעסקות במערכת עצבים היא קצת מיותרת, וגם הטכניקה תכלס כל עוד היא עקבית זה לא קריטי.

כי הטכניקה שלי טובה, ואני עושה את התרגיל הרבה זמן. משמע שהתייעלות בגיוס אנרגיה או בשינוע אנרגיה לא אוכל להפיק, משמע שכדי להעלות במשקל בתרגיל אצטרך לייצר עוד אנרגיה.

המטרה שלי באימונים היא עלייה במסת השריר.
חשבת על זה שאולי התוכנית אימונים שלך לא יעילה להוספת משקל על המוט?

חשבת על זה שאולי התוכנית אימונים שלך לא יעילה להוספת משקל על המוט?

זאת תכנית שהעלית בה המון משקל על המוט. כשלא הייתי בגירעון.
לא זה פשוט הרבה יותר הגיוני שברגע שאתה במינוס של 3 וחצי קלוריות הגוף לא מסוגל להתקדם במשקלים.

שוב, אפשר להתקדם במשקלים. אך האם ניתן לבנות מסת שריר בחיטוב? אצל מתאמן שהוא לא מתחיל.

שוב, אפשר להתקדם במשקלים. אך האם ניתן לבנות מסת שריר בחיטוב? אצל מתאמן שהוא לא מתחיל.
אתה על קראק?
עוד בתגובה הראשונה שלי דיברתי נטו על התקדמות במשקלים ולא על עלייה במסת שריר בגרעון קלורי.
מאיפה הסקת שאני מדבר על עלייה מסת שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית