הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנוני WSM להתפקד! פוסט WSM 2022

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
מחר WSM מתחיל. השנה כנראה הולכת להיות תחרות פסיכית. למי שמחפש תוכן ממליץ לעקוב אחרי big loz ביוטיוב, יש תוכן הייפ מעולה לתחרות.
נתחיל את הדיון מלשתף את התחזיות שלי שמופיעות פה:
WSM 2022 Spreadsheet

הקבוצות הכי מעניינות יהיו 1 ו2, 5 דיי ברורה מה יקרה, 4 תהיה מעניינת למרות שדיי ברור שמקסים ומרטינז יעלו.

• פותח/ת השרשור
האם היה אי פעם גמר עם 4 אלופים לשעבר?
יהיה גמר מאוד מעניין וכולי תקווה לברייאן\מרטין שאחד מהם יהיה מקום 1
לא חושב, אבל כן היו גמרים עם ליינאפ משוגע. למשל:
2011:
שו, זי, הולנדס, לוז, פאונדסטון, ת'ור, ויטטוס ללס ומייק ג'נקינס.
2009:
הפודיום ליטרלי היה שלושת הסטרונגמנים הטובים בכל הזמנים (אמנם מריוס היה בסוף שלו וברייאן רק בהתחלה) והיו נגדם פיל פיסטר, פאונדסטון וטרוויס אורטמייר.
2015:
תור שו זי ואדי לפני שלאדי ותור היו טייטלים
2003:
מריוס, זי, ואסיל וירסטצ'וק, מגנוס סמואלסון, הוגו ג'ררד, סוונד קרלסן
השנות ה90 גם היו ליינאפים מעולים:
1994:
מגנוס ור מגנוסון, מנפרד הרבל, ריקו קירי, בדנהורסט
1999:
יוקו אהולה, וירטנן, קרלסן, ג'ררד, סמואלסון
אז רגע לפני שמתחיל הגמר הנה התחזית שלי:
קרב צמוד בין מרטינז לתום, אם אני צריך לבחור הייתי מהמר על מרטינז, אבל זה לגמרי שאלה של מי יעשה טעות.
הקרב הבאמת מעניין יהיה על מקום 3 בין ברייאן, טריי, מיטשל הופר, ונוביקוב - אבל לוק הרב לנו בהיטס שהוא בשייפ מטורף אז אולי גם ידביק את הפער וילחם על המקום הנוסף בפודיום.
אז אם אצטרך לסכם את התחזית שלי:
1. מרטינז
2. תום
3. ברייאן.
4. סופר הופר
5. נוביקוב
6. טריי
7. לוק
8. מקסים
9. גבריאל
10. איית'ור

בהצלחה לכולם
ובמיוחד לבראיין
לפעמיים המקום השני עושה יותר רעש/כסף,יותר מהראשון..

*ראו ערך נינט ושירי מימון!

• פותח/ת השרשור
תמונת המצב אחרי הדדליפט:
IMG-20220528-WA0014.jpg

https://www.youtube.com/user/tomjonesfitness/videos

הערוץ הזה העלה סרטונים מהגמר. מאמין שבקרוב יורידו לו את זה כמו שהורידו לאחרים אז מי שיספיק לראות, תהנו

אז המקום הראשון הוא בין נוביקוב לטום שההפרש בניהם הוא 1.5 ואחריהם נמצא מרטינס שנמצא בפיגור של 6.5 נקודות מטום ו5 מנוביקוב ואני לא רואה אף אחדמהם עושה טעות כל כך גדולה כדי שמרטינס יוכל להלחם על המקום הראשון.
האיוונט האחרון של האבנים אמור לצאת כל רגע מי לדעתכם יקח? כמובן שטום הוא המלך של האבנים אבל השנה יש גם סוג של קרי קטן מאיפה שהאבן נמצאת עד הפלטפורמה מה שיכול לגרום להשמטות אם לא שמים לב, לדעתי טום ממה שאני מתרשם כבר בשל מנטלית ולא יעשה טעות והוא יקח את הגביע השנה, ואחריו נוביקוב ושלישי על הפודיום מרטינס פשוט כי ההפרש בינו לבין בריאן שנמצא במקום הרביעי הוא 6.5 נקודות ואני לא רואה את מרטינס עושה טעות שתעלה לו במקום השלישי
טום ניצח!! שנתיים ברציפות הוא האיש החזק בעולם כל הכבוד!!
לא יודע מה קרה לנוביקוב אבל בסוף האיוונט מרטינס ונוביקוב בתיקו עם 43 נקודות ובגלל שנוביקוב הצליח להרים רק 4 אבנים ומרטינס הצליח 5 מרטינס מקום שני ונוביקוב שלישי וואו!

כואב לי על נוביקוב, היה כל כך קרוב לנצח את התחרות ובסוף מקום שלישי.
ללא ספק, מעניין מה קרה לו
עוד דבר מעניין זה שטום חוץ מהאבנים לא ניצח אף איוונט ועדיין ההפרש בינו לבין מקום שני זה 10.5 נקודות, לעומת זאת נוביקוב ניצח בשלושה איוונטים ברציפות(דדליפט, אובר אהד ומשיכת אוטובוס)! ולקח רק מקום שלישי

• פותח/ת השרשור
מחכה לסרטון של בראיין,לאחר התחרות הזו..
הבדל נקודות משמעותי בין מקום ראשון לרביעי נכון? @yanivgoft

לדעתך הוא יוריד רגל מהגז?
אני בטוח שהפרישה עוברת לו בראש. כשבגמר יש איוונטים מאד טובים לך ואתה עדיין רחוק כי האיוונטים האלה עוד יותר טובים לנוביקוב, מרטינז, ותום הוא צריך להבין שאין כבר סיכוי לניצחון. זה לא שמדובר רק על איבוד נקודות באיוונטים שהיו יותר "על מהירות" כמו המדלי שהיה קל מדי. דדליפט הוא מקום 3-5 תמיד, אוברהד אם זה לא דאמבל כבד הוא בקושי טופ 5, משיכת משאית היה מקום 4, סטונס מקום 4, הוא כבר פשוט לא ברייאן של פעם שהיה לו איוונטים שהוא פשוט היה *בפער* הכי טוב בעולם בהם

אני בטוח שהפרישה עוברת לו בראש. כשבגמר יש איוונטים מאד טובים לך ואתה עדיין רחוק כי האיוונטים האלה עוד יותר טובים לנוביקוב, מרטינז, ותום הוא צריך להבין שאין כבר סיכוי לניצחון. זה לא שמדובר רק על איבוד נקודות באיוונטים שהיו יותר "על מהירות" כמו המדלי שהיה קל מדי. דדליפט הוא מקום 3-5 תמיד, אוברהד אם זה לא דאמבל כבד הוא בקושי טופ 5, משיכת משאית היה מקום 4, סטונס מקום 4, הוא כבר פשוט לא ברייאן של פעם שהיה לו איוונטים שהוא פשוט היה *בפער* הכי טוב בעולם בהם
אם היה אפשר לתת SAD LIKE הייתי נותן, פשוט כי מהיום הראשון שנכנסתי לעולם הסטרונגמן אי שם לפני 10 שנים הוא היה שם תמיד, ותמיד דומיננטי והיה פשוט תענוג לראות אותו, אבל לצערי כמו שאתה אומר האתלטים הצעירים היום כל כך טובים שבריאן כבר לא יכול להתחרות איתם:(

נהנה מהכתיבה שלך כרגיל.
מצטרף לתגובה מתחת..
אגדה האיש הזה אגדה
אני כמעט בטוח שהוא יודיע על פרישה

• פותח/ת השרשור
אם היה אפשר לתת SAD LIKE הייתי נותן, פשוט כי מהיום הראשון שנכנסתי לעולם הסטרונגמן אי שם לפני 10 שנים הוא היה שם תמיד, ותמיד דומיננטי והיה פשוט תענוג לראות אותו, אבל לצערי כמו שאתה אומר האתלטים הצעירים היום כל כך טובים שבריאן כבר לא יכול להתחרות איתם:cray:
תשמע, זה לא שהצעירים של היום יותר טובים ממה שברייאן היה בפיק שלו. ברייאן של 2015 לדעתי היה מסוגל לקחת את התחרות. הוא היה משיג 3-4 נקודות יותר במדלי, היה עושה כנראה 14-16 חזרות בדדליפט מה שהיה נותן לו לפחות עוד 3-4 נקודות (ומוריד נקודה אחת לתום), בפליסטון האמת שאני לא חושב שהיה משתנה משהו, במשיכת אוטובוס היה משיג עוד 1-3 נקודות (ומוריד נקודה לתום), קשה להשוות בדיוק אבל הוא חד משמעית היה הרבה יותר טוב באיוונט הזה פעם. פוואר סטיירס - עוד נקודה או שתיים, סטונס עוד 2 נקודות - ב2015 הוא עשה את הסדרה הזאת ב24.51 אבל לא היה צריך ללכת איתם לפלטפורמה מה שהיה מוסיף לו כמה שניות אז עדיין לא היה מנצח את תום.
בסה"כ פה הוא היה צובר עוד 10-14.5 נקודות ומוריד 2-3 נקודות מתום מה שהיה הופך את התחרות הזאת לקרב צמוד בין ברייאן לתום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית