הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוטיוברים שמשקרים לכם שהם טבעיים

• פותח/ת השרשור Baraka
  • פורסם בתאריך

Baraka

משתמש מתחיל
80
23
נק' מוניטין:
25
80
23
במי אתם חושדים?

אני מאמין 100% שג׳ף ניפארד על מיץ, חרף ההכחשות שלו.

• פותח/ת השרשור
האמת שהוא מהאלה שאני לגמרי לא חושד בהם,
לא ראיתי ממנו איזה פיזיק לא הגיוני.

תראה את גודל הידיים שלו, לא פרופרציונלי לגוף.
גם תראה פה ב0:10 שהוא אומר לו שהוא טבעי וניפארד עונה לו : right מתבייש כזה. הוא לא יודע לשקר טוב:

תראה את גודל הידיים שלו, לא פרופרציונלי לגוף.
לפי מה שידוע לי הידיים שלו 45-46 ס"מ שזה לא מופרך בכלל,
בנוגע לחוסר פרופורציה, אם אתה טיפה בקיא בפיתוח גוף פה בארץ יש כמה שהחוסר פרופורציה
בין הגוף לבין הידיים שלהם הרבה יותר חמור ממה שיש לג'ף.

גם תראה פה ב0:10 שהוא אומר לו שהוא טבעי וניפארד עונה לו : right מתבייש כזה. הוא לא יודע לשקר טוב:
על שפת גוף לא אדבר כי אני לא מבין בזה ולא מתיימר להבין בזה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שידוע לי הידיים שלו 45-46 ס"מ

.

איך אתה מודד את זה?
Only people with absolutely zero gains care about what other men put into their body' - Derek Thistlethwaite

ציטוט חמוד אבל מפספס את הבעיה -
לא מדובר כאן באנשים מין השורה כמוני וכמוך, אלא יוטיוברים עם ערוצים של עשרות אלפי - מיליוני עוקבים וצפיות.
ושיוטיובר בעל השפעה כזו גדולה על הקהל שלו, אומר להם שהוא טבעי בזמן שהוא לא, הוא מטעה אותם שאם ״רק״ יעבדו קשה כמוהו, יקנו את התוכנית אימונים שלו ויעשו בדיוק מה שהוא אומר, יגיעו לגוף כמו שלו.
ואז הצופים שלו עובדים קשה תקופה ארוכה, מצפים להגיע לגוף שלו, אך המציאות לבסוף טופחת על פניהם, והם לא מבינים מה עשו לא בסדר, וטועים לחשוב שהם כישלון או שהגנטיקה שלהם דפוקה.

איך אתה מודד את זה?

לא מדובר כאן באנשים מין השורה כמוני וכמוך, אלא יוטיוברים עם ערוצים של עשרות אלפי - מיליוני עוקבים וצפיות.
ושיוטיובר בעל השפעה כזו גדולה על הקהל שלו, אומר להם שהוא טבעי בזמן שהוא לא, הוא מטעה אותם שאם ״רק״ יעבדו קשה כמוהו, יקנו את התוכנית אימונים שלו ויעשו בדיוק מה שהוא אומר, יגיעו לגוף כמו שלו.
ואז הצופים שלו עובדים קשה תקופה ארוכה, מצפים להגיע לגוף שלו, אך המציאות לבסוף טופחת על פניהם, והם חושבים שהם נכשלו והבעיה היא בהם.

חחח.. אתה מצפה לקבל אמת בפרסום?
*אדם זה משתמש בסטרואידים
*התמונות צולמו לאחר אימון ובזמן pump, נעשה שימוש בתאורה נכונה.
*

• פותח/ת השרשור
חחח.. אתה מצפה לקבל אמת בפרסום?
*אדם זה משתמש בסטרואידים
*התמונות צולמו לאחר אימון ובזמן pump, נעשה שימוש בתאורה נכונה.
*

אתה יודע הצופה הממוצע בערוצים האלה ביוטיוב הוא לא חבר ותיק בlbs שמבין בתחום 😃

איך אתה מודד את זה?

ואז הצופים שלו עובדים קשה תקופה ארוכה, מצפים להגיע לגוף שלו, אך המציאות לבסוף טופחת על פניהם, והם לא מבינים מה עשו לא בסדר, וטועים לחשוב שהם כישלון או שהגנטיקה שלהם דפוקה.
סטרואידים זה לא קסם ואם אתה אפס בלי סטרואידים אתה תהיה גם אפס על סטרואידים, פשוט אפס בקטגוריה שונה.

זה שהכל פייק היום אין מה לעשות, תלמד לסנן תוכן, זה לא כזה קשה.

הוא מתחרה בIPF, אני די בטוח שאני גם זוכר שהוא אמר. בכל מקרה, IPF.
אתה זוכר איפה ראית שהוא אמר?
יש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית למיטב ידיעתי.
אני לא זוכר איפה הוא אמר.
Only people with absolutely zero gains care about what other men put into their body' - Derek Thistlethwaite
לא מסכים עם זה.
קח את אליהו הנקין לדוגמה, כשאתה מתחרה טבעי ברמה גבוה, אתה רוצה שיכירו בהישגים שלך, ושלא ימזערו לך אותם אנשים שמשקרים להיות טבעיים.

• פותח/ת השרשור
סטרואידים זה לא קסם ואם אתה אפס בלי סטרואידים אתה תהיה גם אפס על סטרואידים, פשוט אפס בקטגוריה שונה.

זה שהכל פייק היום אין מה לעשות, תלמד לסנן תוכן, זה לא כזה קשה.

אתה מבין כמה נערים מתבגרים צופים בערוצים האלה? אנשים שלעולם לא התאמנו או מתחילים? אנשים נאיבים עם יכולת חשיבה ביקורתית לקויה ?
אתה יוצא מנק׳ ההנחה שרב האוכלוסיה שעוקבת אחרי הערוצים הללו עם רמת ידע וניתוח כמו שלך. הם לא, זה לא הופך אותם לאפסים או נותן הצדקה לזה שאושיות מפורסמות ומשפיעות מטעות אותם.
ודווקא ---זה---, עלול לגרום לחלקם לפנות לחומרים אחרי שינחלו אכזבה עקב ההטעייה הזו.

יש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית למיטב ידיעתי.
אני לא זוכר איפה הוא אמר.

לא מסכים עם זה.
קח את אליהו הנקין לדוגמה, כשאתה מתחרה טבעי ברמה גבוה, אתה רוצה שיכירו בהישגים שלך, ושלא ימזערו לך אותם אנשים שמשקרים להיות טבעיים.
לא הייתי מתיימר לדבר בשם בנאדם אחר, במיוחד בתור אחד שיש לו היכרות טובה עם אליהו.

בכל אופן הנקודת מבט שלי היא - 'fuck other p, focus on yourself'

אתה יודע הצופה הממוצע בערוצים האלה ביוטיוב הוא לא חבר ותיק בlbs שמבין בתחום 😃

זה כבר בעיה שלהם..
248175574-o7V81aM_jpg.jpg

• פותח/ת השרשור

שוב, תראה מה כתבתי מעלייך, לרכוש נסיון וחשיבה ביקורתית , בטח בתחום הזה, דורש נסיון חיים ונסיון מקצועי.
יש הרבה נערים מתבגרים, או אנשים בוגרים ללא נסיון בעולם הזה.

כמו שתגיד שהזקנים שנופלים לכל השיחות סקאם בטלפון זו בעיה שלהם, ולא שעקב הגיל המופלג יותר קל לרמות אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית