עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שהוא מהאלה שאני לגמרי לא חושד בהם,אני מאמין 100% שג׳ף ניפארד על מיץ, חרף ההכחשות שלו.
האמת שהוא מהאלה שאני לגמרי לא חושד בהם,
לא ראיתי ממנו איזה פיזיק לא הגיוני.
לפי מה שידוע לי הידיים שלו 45-46 ס"מ שזה לא מופרך בכלל,תראה את גודל הידיים שלו, לא פרופרציונלי לגוף.
על שפת גוף לא אדבר כי אני לא מבין בזה ולא מתיימר להבין בזה.גם תראה פה ב0:10 שהוא אומר לו שהוא טבעי וניפארד עונה לו : right מתבייש כזה. הוא לא יודע לשקר טוב:
הוא אמר שהוא על חומרים, ראית איפשהו שהוא הכחיש?ברייס מCalgary barbell?
הוא מתחרה בIPF, אני די בטוח שאני גם זוכר שהוא אמר. בכל מקרה, IPF.הוא אמר שהוא על חומרים, ראית איפשהו שהוא הכחיש?
לפי מה שידוע לי הידיים שלו 45-46 ס"מ
.
Only people with absolutely zero gains care about what other men put into their body' - Derek Thistlethwaite
אני לא מודד אני זוכר שזה דובר איפשהו לא ממזמן (בשנה האחרונה),איך אתה מודד את זה?
איך אתה מודד את זה?
ציטוט חמוד אבל מפספס את הבעיה -
לא מדובר כאן באנשים מין השורה כמוני וכמוך, אלא יוטיוברים עם ערוצים של עשרות אלפי - מיליוני עוקבים וצפיות.
ושיוטיובר בעל השפעה כזו גדולה על הקהל שלו, אומר להם שהוא טבעי בזמן שהוא לא, הוא מטעה אותם שאם ״רק״ יעבדו קשה כמוהו, יקנו את התוכנית אימונים שלו ויעשו בדיוק מה שהוא אומר, יגיעו לגוף כמו שלו.
ואז הצופים שלו עובדים קשה תקופה ארוכה, מצפים להגיע לגוף שלו, אך המציאות לבסוף טופחת על פניהם, והם חושבים שהם נכשלו והבעיה היא בהם.
חחח.. אתה מצפה לקבל אמת בפרסום?
*אדם זה משתמש בסטרואידים
*התמונות צולמו לאחר אימון ובזמן pump, נעשה שימוש בתאורה נכונה.
*
סטרואידים זה לא קסם ואם אתה אפס בלי סטרואידים אתה תהיה גם אפס על סטרואידים, פשוט אפס בקטגוריה שונה.איך אתה מודד את זה?
ציטוט חמוד אבל מפספס את הבעיה -
לא מדובר כאן באנשים מין השורה כמוני וכמוך, אלא יוטיוברים עם ערוצים של עשרות אלפי - מיליוני עוקבים וצפיות.
ושיוטיובר בעל השפעה כזו גדולה על הקהל שלו, אומר להם שהוא טבעי בזמן שהוא לא, הוא מטעה אותם שאם ״רק״ יעבדו קשה כמוהו, יקנו את התוכנית אימונים שלו ויעשו בדיוק מה שהוא אומר, יגיעו לגוף כמו שלו.
ואז הצופים שלו עובדים קשה תקופה ארוכה, מצפים להגיע לגוף שלו, אך המציאות לבסוף טופחת על פניהם, והם לא מבינים מה עשו לא בסדר, וטועים לחשוב שהם כישלון או שהגנטיקה שלהם דפוקה.
יש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית למיטב ידיעתי.הוא מתחרה בIPF, אני די בטוח שאני גם זוכר שהוא אמר. בכל מקרה, IPF.
אתה זוכר איפה ראית שהוא אמר?
לא מסכים עם זה.Only people with absolutely zero gains care about what other men put into their body' - Derek Thistlethwaite
סטרואידים זה לא קסם ואם אתה אפס בלי סטרואידים אתה תהיה גם אפס על סטרואידים, פשוט אפס בקטגוריה שונה.
זה שהכל פייק היום אין מה לעשות, תלמד לסנן תוכן, זה לא כזה קשה.
לא הייתי מתיימר לדבר בשם בנאדם אחר, במיוחד בתור אחד שיש לו היכרות טובה עם אליהו.יש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית למיטב ידיעתי.
אני לא זוכר איפה הוא אמר.
לא מסכים עם זה.
קח את אליהו הנקין לדוגמה, כשאתה מתחרה טבעי ברמה גבוה, אתה רוצה שיכירו בהישגים שלך, ושלא ימזערו לך אותם אנשים שמשקרים להיות טבעיים.
אתה יודע הצופה הממוצע בערוצים האלה ביוטיוב הוא לא חבר ותיק בlbs שמבין בתחום 😃
זה כבר בעיה שלהם..
צפה בקובץ המצורף 78837
אני לא בטוח שאתה צודק, אם כן אז חדש לייש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית