הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

בסרטון הזה כולם נראים טבעיים לפי דעתי.

שוב, אני יכול להיות טועה אחי אני לא אומר שאני צודק פה 100% אי אפשר לדעת רק הבן אדם שמתחרה יכול לדעת.
נותן את דעתי כמו כולנו פה

זו התחרות העולמית (שכל מדינה שולחת את המנצחים שלה), מסכים שאי אפשר לדעת.
אבל לצאת מנק' הנחה שחלקם מרמים בוודאות זה קצת לא לעניין.

בכל מקרה שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב, אני מאמין ודי בטוח שבאיגוד שאני מייצג ומתחרה בו יש שאיפה
ואולי אף הצלחה לשמור על קהילת מתחרים 100% נקייה מחומרים ע"פ הסטנדרטים שנקבעו. (כפופים לWADA)

לפי הסטנדרטים שנקבעו.

צריך להוסיף הרבה כוכביות בצד. כי הסטנדרטים שנקבעו זה בדיקת פוליגרף ובדיקת שתן לזוכים ביום של התחרות.
אז זאת ׳תחרות באדיבילדינג של טבעיים ביום התחרות׳.

אולי כולם טבעיים באמת, אבל הסטנדטים שנקבעו לא מצליחים להבטיח את זה באופן מהותי.
בדיקות פתע (מספיק אפילו 2 במרווח מסוים) בחודשים שלפני התחרות יכולה להבטיח את זה בצורה יפה.

ואני לא חושב שלצאת מנקודת הנחה שחלקם מרמים זה לא לעניין. כי לפי הסטנדרטים שנקבעו כנראה שזה קורה.

אני גדלתי בבית מרוקאי

היה לאמא שלי כפכף מעץ משהו מתאילנד ייבוא אישי..יותר כואב מלהידרס בחיי
אצלנו זה היה נורמלי:sarcastic:
אמא מרוקאית שלא זורקת כפכף על הילד, זה התעללות.
אני זוכר שאמא של חבר זרקה עלי כפכף, זה היה הרגע המאושר בחיי, מאותה רגע הייתי בן בית, הרגשתי שאני חלק מהמשפחה.
אם באמת מדובר בהורה מתעלל אומרים לה 'שיהיה לך בהצלחה, See you in hell'.
למחול לאדם רע, זה לא להצדיק את המעשים.
מחילה זה שחרור מהמטען שמעקב אותנו בחיים.
קשה לשחרר את המטען הזה

אמא מרוקאית

אמא שלי כל כך חזקה שאם אני נותנת לה להרים 500 בדדליפט היא ביד אחת מרימה ביד שניה עושה קוסקוס לארוחת צהריים

נראה לי נתנו להם לאכול מלט במרוקו

למחול לאדם רע, זה לא להצדיק את המעשים.
מחילה זה שחרור מהמטען שמעקב אותנו בחיים.
קשה לשחרר את המטען הזה
בול מה שניסיתי להגיד מקודם אבל לא מצאתי את המילים הנכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית