הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

ממש לא בעיה, מי שחושב שWNBF חסינה מFake nattys חיי בלהלה לנד.
פוליגרף לפני שנים הוכח כבר כלא bullet proff ובדיקת שתן תמיד אפשר לעבור אם מפסיקים שימוש בזמן.

פוליגרף אפשר לעבור בשלוש מצבים:
1. אתה שקרן מעולה, עד כדי כך שאתה מאמין לשקר של עצמך.
2. הקוו בסיס שאתה יוצר לפוליגרף מראש הוא קוו בסיס של שקר מבחינת מדדים.
3. תקפיץ 2 קלונקס לפני הבידקה וגם אם ישאלו אותך איך קוראים לך ותגיד הנסיכה פיפי תצא דובר אמת כי הדופק שלך יהיה סטטי לאורך כל הזמן.

אבל זה מה שמנסים למכור לנו כאן...

כמו שבעיה לשקר בLBS 😉
סתם בשביל הקטע, הנה איזה אסייתי שזכה בWNBF בסין או יפן ענערף.
בחייאת, תסתכל עליו.
לא אומר שלא אפשרי להגיע לזה טבעי, הסיכוי הוא פשוט מאוד מאוד נמוך אתה צריך להיות אחד למיליון.
עם כמה שהייתי רוצה, אין אמונה מצטער.

עריכה:
ויכול להיות שאני טועה אולי הבן אדם עילוי גנטי ואני סתם גנוב, אבל שוב, עם כל מה שהולך היום והטרנד הזה של fake nattys אין לי אמונה באף אחד.

קבצים מצורפים

• D97611FE-320D-4BBB-B9D0-ADEE9FA73B8D.png
    D97611FE-320D-4BBB-B9D0-ADEE9FA73B8D.png
    KB 355 · צפיות: 68
תסתכל עליו
א יש לנו בחור פה אור עזריאלי שמנצח אותו
ב לסינים יש גישה לכימיה שלך אין גישה, הכל מגיע משם אחרי הכל, פפטידים וגברים שלא חלמת עליהם אפילו
ג סביר מאוד שהוא טבעי, אצל המלוכסנים מאלפים אותך מגיל 0 להיות הטופ שבטופ

ב לסינים יש גישה לכימיה שלך אין גישה, הכל מגיע משם אחרי הכל, פפטידים וגברים שלא חלמת עליהם אפילו
הכל יכול להיות אי אפשר באמת לדעת.
לגבי אור מול הסיני הזה אין לי מושג צריך שיעמדו אחד ליד השני אי אפשר להשוות תמונה מול תמונה זה לא עובד ככה

זה נכון לתחומי ספורט, אולימפיים במיוחד.
באדיבילדינג? 'קצת' פחות לדעתי.
זה נכון לכל תחום
יש מליארדי סינים, פסנתר או כל תחום, שסיני רוצה להצליח בו מאלפים אותו מגיל 0, יש להם גנים לא משהו אז פחות בבילדינג אבל גם שם זה קורה, אין סיבה שלא

למה אנשים עדיין מאמינים בשטויות ?,איזה חומרים כבר יש להם שלנו לא נגישים? ,אנחנו ב2021 תציין דבר אחד שאי אפשר להשיג ברשת היום .
נו והכנסתי לכלא..
ותוך כדי השהות בכלא אמא שלי חלתה
מה עושים מכאן?

שתמות לבד בכלא אם זה באמת נכון .
איבדתם את זה לגמרי ?
זה שמישהו הביא אותך לעולם לא נותן לו זכות לפגוע בך ובטח לא מחייב אותי לסלוח להם.
אני עברתי התעללות מינית בגילאים 6-8 על ידי דוד שלי ,אני יכול רק לדמיין מה קרה אצלו בבית .

למה אנשים עדיין מאמינים בשטויות ?,איזה חומרים כבר יש להם שלנו לא נגישים? ,אנחנו ב2021 תציין דבר אחד שאי אפשר להשיג ברשת היום .

שתמות לבד בכלא אם זה באמת נכון .
איבדתם את זה לגמרי ?
זה שמישהו הביא אותך לעולם לא נותן לו זכות לפגוע בך ובטח לא מחייב אותי לסלוח להם.
אני עברתי התעללות מינית בגילאים 6-8 על ידי דוד שלי ,אני יכול רק לדמיין מה קרה אצלו בבית .
אוי וי התאוששת מזה? צר לי לשמוע

סתם בשביל הקטע, הנה איזה אסייתי שזכה בWNBF בסין או יפן ענערף.
בחייאת, תסתכל עליו.
לא אומר שלא אפשרי להגיע לזה טבעי, הסיכוי הוא פשוט מאוד מאוד נמוך אתה צריך להיות אחד למיליון.
עם כמה שהייתי רוצה, אין אמונה מצטער.

עריכה:
ויכול להיות שאני טועה אולי הבן אדם עילוי גנטי ואני סתם גנוב, אבל שוב, עם כל מה שהולך היום והטרנד הזה של fake nattys אין לי אמונה באף אחד.

אתה לוקח מישהו אחד, שגם הוא נראה טבעי לדעתי אבל ניחא.

בוא תראה את התחרות האחרונה שהייתה בוגאס שם הגיעו כל הטופ העולמי בפיתוח גוף טבעי.
כל מדינה שלחה את המקום ראשון שלה, מעל 30 מדינות.

מישהו פה נראה לא הגיוני בתור אחד מהטופ 10 מפתחי גוף טבעיים בעולם?

עזוב את העניין שבמן פיזיק לקח מקום שני בחור ישראלי שגם אותו אני מכיר טוב אישית,
גם הוא FAKE NATTY?

ואני הולך להתחרות שם שנה הבאה, אם אשיג מקום טוב אז גם אני אהיה חשוד כFAKE NATTY?
שטויות במיץ, מאות מתחרים מהאיגוד ראיתי פנים אל פנים ולא תמצא משהו יוצא דופן כמו שאתה טוען ומחפש.

אתה לוקח מישהו אחד, שגם הוא נראה טבעי לדעתי אבל ניחא.

בוא תראה את התחרות האחרונה שהייתה בוגאס שם הגיעו כל הטופ העולמי בפיתוח גוף טבעי.
כל מדינה שלחה את המקום ראשון שלה, מעל 30 מדינות.

מישהו פה נראה לא הגיוני בתור אחד מהטופ 10 מפתחי גוף טבעיים בעולם?

עזוב את העניין שבמן פיזיק לקח מקום שני בחור ישראלי שגם אותו אני מכיר טוב אישית,
גם הוא FAKE NATTY?

ואני הולך להתחרות שם שנה הבאה, אם אשיג מקום טוב אז גם אני אהיה חשוד כFAKE NATTY?
שטויות במיץ, מאות מהאיגוד ראיתי פנים אל פנים ולא תמצא משהו יוצא דופן כמו שאתה טוען ומחפש.

בסרטון הזה כולם נראים טבעיים לפי דעתי.

שוב, אני יכול להיות טועה אחי אני לא אומר שאני צודק פה 100% אי אפשר לדעת רק הבן אדם שמתחרה יכול לדעת.
נותן את דעתי כמו כולנו פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית