הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

להזכירך הורינו בעבר,גידלו 7 ו8 ילדים בדירת חדר וחצי..
והיה אחלה חיים

ילד זה עולם ומלואו,אהבה שלא תלויה בדבר..
איתך באש ובמים,ולא משנה לו אם אתה אסטטי או לא 😃
ושוב כל אחד ובחירותיו
אהבתי את התשובה

אח
אני קיבלתי מכות רצח שהייתי קטן
והיום שאמא שלי נלחמת בסרטן
המכות מאז לא מעניינות אותי
היא זאת שנתנה לי חיים!
מצטער לשמוע תמקרה שלך,
בגדול הורים זנ ממש לא הורים,להביא ילד זה לא מצווה,זה בא ממניעים אגואיסטים על מנת לשמח את עצמם ,נסכים שלא להסכים

מצטער לשמוע תמקרה שלך,
בגדול הורים זנ ממש לא הורים,להביא ילד זה לא מצווה,זה בא ממניעים אגואיסטים על מנת לשמח את עצמם ,נסכים שלא להסכים
ממש כמו באופרות סבון מסתבר שלא הכל ורוד בעולם הזוהר

ואם ירצה בורא עולם ולא אצליח להביא בגלל זה ילד, זה גורלי וזה סיכון שלקחתי עם ההחלטה לעלות על טיפול.
מחילה אבל כתוב ונשמרתם מאוד לנפשותיכם . אם אתה עושה דבר שמזיק ויהיה נזק אתה לא יכול להגיד זה גורלי .
אבל אם זה סיכון שלקחת בחשבון אז בחירה שלך , הכל שאלה מה אתה מעדיף .

מחילה אבל כתוב ונשמרתם מאוד לנפשותיכם . אם אתה עושה דבר שמזיק ויהיה נזק אתה לא יכול להגיד זה גורלי .
אבל אם זה סיכון שלקחת בחשבון אז בחירה שלך , הכל שאלה מה אתה מעדיף .
אמת, עשיתי את הבחירה שלי ואחייה איתה, האם אתחרט איפשהו בעתיד ? לך תדע רק בונה עולם יודע.

ממש לא,הורים מתעללים זה הורים?
אחי גם בי התעללו ואני אוהב אותם היום יותר מהכל, הכמות שהם הקריבו בישבילי ומה שהם עושים בישבילי זה מטורף מבחינתי. מעריך אותם על הכל וכל מה שקיבלתי מהם.
כמובן שאין לך עוד הורים חוץ ממי שיש לך עכשיו, הדם שלך.
צריך לנצל את הזמן כי הם לא יהיו פה עוד הרבה זמן.

אחי גם בי התעללו ואני אוהב אותם היום יותר מהכל, הכמות שהם הקריבו בישבילי ומה שהם עושים בישבילי זה מטורף מבחינתי. מעריך אותם על הכל וכל מה שקיבלתי מהם.
כמובן שאין לך עוד הורים חוץ ממי שיש לך עכשיו, הדם שלך.
צריך לנצל את הזמן כי הם לא יהיו פה עוד הרבה זמן.
שמע אתה חולה,אף בן אדם לא צריך לעבור התעללות

שמע אתה חולה,אף בן אדם לא צריך לעבור התעללות
מה אתה חושב שההורים שלי ידעו להתמודד עם מה שעשיתי כשהייתי ילד? הורים צעירים בסה"כ שעובדים קשה כל היום וחוזרים הביתה לשטויות שאנו ואחים שלי היינו עושים( לא עשיתי דברים כאלה מוגזמים אבל עדיין)
הכל בסדר אחי, צריך לסלוח בחיים כי הם ההורים היחידים שלך.

מה אתה חושב שההורים שלי ידעו להתמודד עם מה שעשיתי כשהייתי ילד? הורים צעירים בסה"כ שעובדים קשה כל היום וחוזרים הביתה לשטויות שאנו ואחים שלי היינו עושים( לא עשיתי דברים כאלה מוגזמים אבל עדיין)
הכל בסדר אחי, צריך לסלוח בחיים כי הם ההורים היחידים שלך.
אין בעיה,אבל לא מקבל את זה שכל הורה זה הורה ושאבא ואמא נשארים כאלה,יש הורים שלא יודעים לתפקד כהורים,משריצים ילדים כמו בני אלף זונות.
קיצר לא העיקר להביא ילדים לעולם המקולקל הזה

מה אתה חושב שההורים שלי ידעו להתמודד עם מה שעשיתי כשהייתי ילד? הורי
גבר, אני מוכן לשים כסף שלא עשית חצי ממה שאני הייתי ילד בהשוואה אליי. זה לא מצדיק התעללות.
יש לך תסמונת שטוקהולם.

גבר, אני מוכן לשים כסף שלא עשית חצי ממה שאני הייתי ילד בהשוואה אליי. זה לא מצדיק התעללות.
יש לך תסמונת שטוקהולם.
אמרתי שזה מצדיק? אולי ממה שכתבתי אתה חושב שאני אומר שזה מצדיק אבל אתה טועה.
מה שהיה בעבר היה. אני לא נשאר בעבר וחושב על זה כל הזמן.
זה בנה אותי להיות בן אדם חזק יותר ואני אומר את זה בלב שלם.

תגדיר התעללות
גם אני חטפתי פה ושם כשיצאתי משליטה, לא משהו שאני לא מצדיק אבל לא הייתי עושה את זה בעצמי
מפה ועד התעללות זה רחוק, הורה מתעלל לא הייתי סולח בחיים וזה במילים עדינות לא משנה מה

יש לך תסמונת שטוקהולם.
כמה יש כמוני שקיבלו פיצוצים של החיים,זריקת חפצים,נעילות מחוץ לבית וכו וכו (אני מצנזר)
*לא מצדיק* ואני לא אתנהג ולא מתנהג ככה היום
אבל זה היה אז.. לא ידעו איך לרסן אותי.
ברור שאני זוכר את זה טוב טוב
אבל עדין הם ההורים,ויש לכבד אותם גם למענם וגם למען יאריכו ימייך.

כמה יש כמוני שקיבלו פיצוצים של החיים,זריקת חפצים,נעילות מחוץ לבית וכו וכו (אני מצנזר)
פחחח, גישה עקומה. לא מסכים איתך.
הורה מתעלל צריך לשבת בכלא להרבה זמן + לשלול לו את האפשרות לגדל ילדים.

יפה שאתה מצליח לכבד אותם עדיין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית