עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב, תראה מה כתבתי מעלייך, לרכוש נסיון וחשיבה ביקורתית , בטח בתחום הזה, דורש נסיון חיים ונסיון מקצועי.
יש הרבה נערים מתבגרים, או אנשים בוגרים ללא נסיון בעולם הזה.
ואו ילד בן 16 יפול לתרמית של איזה פלוץ מוזרק ביוטיוב ואז יתאכזב שהוא לא נראה כמו מפתח גוף מקצועי, עולם אכזראתה מבין כמה נערים מתבגרים צופים בערוצים האלה? אנשים שלעולם לא התאמנו או מתחילים? אנשים נאיבים עם יכולת חשיבה ביקורתית לקויה ?
אתה יוצא מנק׳ ההנחה שרב האוכלוסיה שעוקבת אחרי הערוצים הללו עם רמת ידע וניתוח כמו שלך. הם לא, זה לא הופך אותם לאפסים או נותן הצדקה לזה שאושיות מפורסמות ומשפיעות מטעות אותם.
ודווקא ---זה---, עלול לגרום לחלקם לפנות לחומרים אחרי שינחלו אכזבה עקב ההטעייה הזו.
ואו ילד בן 16 יפול לתרמית של איזה פלוץ מוזרק ביוטיוב ואז יתאכזב שהוא לא נראה כמו מפתח גוף מקצועי, עולם אכזר
תקשיב חמוד.אתה מבין כמה נערים מתבגרים צופים בערוצים האלה? אנשים שלעולם לא התאמנו או מתחילים? אנשים נאיבים עם יכולת חשיבה ביקורתית לקויה ?
אתה יוצא מנק׳ ההנחה שרב האוכלוסיה שעוקבת אחרי הערוצים הללו עם רמת ידע וניתוח כמו שלך. הם לא, זה לא הופך אותם לאפסים או נותן הצדקה לזה שאושיות מפורסמות ומשפיעות מטעות אותם.
ודווקא ---זה---, עלול לגרום לחלקם לפנות לחומרים אחרי שינחלו אכזבה עקב ההטעייה הזו.
תקשיב חמוד.
אם אתה לא יודע לסנן מי מוזרק ומוכר מוצר רק כי הוא מוזרק ומי טבעי או מוזרק אבל מוכר מוצר טוב זאת לגמרי בעיה שלך.
תלמד לסנן, מצד שני קנית תכנית של Dumb Bums אז לא יודע עד כמה תצליח לסנן.
.
לא דיברתי בשמו, בתור אחד עם היכרות ארוכה איתו, אתה בטח יודע בעצמך כמה הוא התאמץ שידעו שהוא טבעי לעומת המתחרים שלו.לא הייתי מתיימר לדבר בשם בנאדם אחר, במיוחד בתור אחד שיש לו היכרות טובה עם אליהו.
בכל אופן הנקודת מבט שלי היא - 'fuck other p, focus on yourself'
אני זוכר ששמעתי משהו כזה, אשמח לדעת אם אני טועה.אני לא בטוח שאתה צודק, אם כן אז חדש לי
כי קנית תכנית cookie cutter במחיר מופקע מזוג אחים שסביר יותר להניח שהם מוזרקים מאשר לא מוזרקים. אגב, מוזמן לחזור לאותו לפוסט ולראות שהתגובות שלי קיבלו יותר תמיכה מאשר התכנית עצמה.באמת עוד לא הצלחתי להבין מה יש לך נגדהם.אתה זורק סיסמאות שהם לא טובים ולא מנמק.
אתה היחידי שדיבר כאן נגד התוכנית שלהם, האחרים דווקא אמרו שהיא בסדר.
קנית רשימת קניות לסופר עם תרגלים שנשמעים טוב. יש פה בפורום הסברים מפורטים על התקדמות ותכניות מוכחות שעובדות בחינם.אני באמת עוד לא הצלחתי להבין מה יש לך נגדהם.אתה זורק סיסמאות שהם לא טובים ולא מנמק.
אתה היחידי שדיבר כאן נגד התוכנית שלהם, האחרים דווקא אמרו שהיא בסדר.
אני גם לא לוקח את התוכנית שלהם בדיוק כפי שהיא, אלא משנה תרגילים פה ושם שלא מרגישים לי נכון. וככה אני עושה עם כל ערוץ כושר אחר ובכל תחום בחיים - כפית של מלח עם כל דבר.
אגב, קיבלתי 91 באוני׳ על קורס כתיבה ביקורתית וקריאה מדעית, רק אומר 😃
כי קנית תכנית cookie cutter במחיר מופקע מזוג אחים שסביר יותר להניח שהם מוזרקים מאשר לא מוזרקים. אגב, מוזמן לחזור לאותו לפוסט ולראות שהתגובות שלי קיבלו יותר תמיכה מאשר התכנית עצמה.
ההישגים שלך באוני' יפים, תיישם אותם לתחום הזה ואתה תהיה בסדר.
קנית רשימת קניות לסופר עם תרגלים שנשמעים טוב. יש פה בפורום הסברים מפורטים על התקדמות ותכניות מוכחות שעובדות בחינם.
במקום להכיר בטעות אתה מגן על הסיפור הזה, קצת אירוני שאתה עושה את זה בנושא שאתה פתחת על רמאים
כל הכבוד על ה91 למרות שזה הקורס הכי קל באקדמיה
תראה את גודל הידיים שלו, לא פרופרציונלי לגוף.
גם תראה פה ב0:10 שהוא אומר לו שהוא טבעי וניפארד עונה לו : right מתבייש כזה. הוא לא יודע לשקר טוב:
מצטער לאכזב אותך אבל אין קטגוריה טבעית בIPFיש בIPF קטגוריה טבעית ולא טבעית למיטב ידיעתי.
לא באמתבמחילה, אני רואה שהדירוג שלך גבוה כך שכנראה אתה מבין בתחום
אולי הייתי קצת נחרץ או גס רוח מידי בתגובה הקודמת״קנית רשימת קניות בסופר״ אני אשמח לשמוע קצת נימוק עם בשר
לא באמת
אולי הייתי קצת נחרץ או גס רוח מידי בתגובה הקודמת
אבל מהתכנית שהעלת לכאן לפני כמה ימים, זה היה רשימה של תרגילים "פנסיים" שנועדו כדי לעלות מכירות על חשבון חוסר הבנה שהתרגילים הכי טובים הם המוכרים והקלאסים ביותר אבל סיבוך של הדברים וכל מיני תרגילי קסם פחות קונבנציונלים מוכרים טוב יותר.
תכנית בתשלום צריכה להיות מותאמת אישית למתאמן ולא רשימה רנדומלית של תרגילים וחזרות. לא היה שום חלוקה לבלוקים או פירוט של דרכי התקדמות.
בשורה התחתונה, אין משהו ב"תכנית" ההיא ששווה לשלם עליו אפילו שקל אחד. עם קצת זמן פנוי אתה מכסה כמות ידע שתתן לך כלים להתאים לעצמך תכנית. בהינתן ואין לך זמן לזה, אפשר לפנות למאמנים יותר רציניים מאשר שני החברה הללו שברור שמכוונים למכירות ופרסום ופחות למקצועיות
זה בסדר לנסות להצדיק את ההוצאה הכספית שלך, ובאמת בחירת התרגילים לא גרועה.קח בחשבון שהעלתי רק חלק מסויים מהתוכנית ולא את כולה.
שבוע 1 -3 זה שלושה ימים בשבוע full body
שבוע4 - 6 העלתי
שבוע 7 - 9 זה 4 ימים המחולקים לגוך עליון וגוף תחתון
שבוע 10 - 12 זה 4 ימים המחולקים לאזורים בגוף - חזה - טרייספ , כתפיים - טראפס, גב - בייספ, רגליים .
מה רע?
ואם רוצים לחזור על התוכנית שוב הם ממליצים שם לשחק רק עם ה6 שבועות האחרונים.
ולגבי התקדמות, אני מניח שהם מכוונים שאתקדם בprogressive overload כמו במרבית התוכניות. כל אופן ב20 דולר אני לא מצפה שיאכילו אותי בכפית.
ואיך אתה מצפה שזה יראה פרקטית?ולגבי התקדמות, אני מניח שהם מכוונים שאתקדם בprogressive overload כמו במרבית התוכניות