הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוטיוברים שמשקרים לכם שהם טבעיים

• פותח/ת השרשור Baraka
  • פורסם בתאריך

Baraka

משתמש מתחיל
80
23
נק' מוניטין:
25
80
23
במי אתם חושדים?

אני מאמין 100% שג׳ף ניפארד על מיץ, חרף ההכחשות שלו.

שוב, תראה מה כתבתי מעלייך, לרכוש נסיון וחשיבה ביקורתית , בטח בתחום הזה, דורש נסיון חיים ונסיון מקצועי.
יש הרבה נערים מתבגרים, או אנשים בוגרים ללא נסיון בעולם הזה.

יש אנשים שצוברים ידע וניסיון מקריאה וחקירה של הנושא שהם מתעניינים בו...
ויש אנשים שלומדים מטעויות..

בסופו של דבר מי שרוצה לומד.

אתה מבין כמה נערים מתבגרים צופים בערוצים האלה? אנשים שלעולם לא התאמנו או מתחילים? אנשים נאיבים עם יכולת חשיבה ביקורתית לקויה ?
אתה יוצא מנק׳ ההנחה שרב האוכלוסיה שעוקבת אחרי הערוצים הללו עם רמת ידע וניתוח כמו שלך. הם לא, זה לא הופך אותם לאפסים או נותן הצדקה לזה שאושיות מפורסמות ומשפיעות מטעות אותם.
ודווקא ---זה---, עלול לגרום לחלקם לפנות לחומרים אחרי שינחלו אכזבה עקב ההטעייה הזו.
ואו ילד בן 16 יפול לתרמית של איזה פלוץ מוזרק ביוטיוב ואז יתאכזב שהוא לא נראה כמו מפתח גוף מקצועי, עולם אכזר

אתה מבין כמה נערים מתבגרים צופים בערוצים האלה? אנשים שלעולם לא התאמנו או מתחילים? אנשים נאיבים עם יכולת חשיבה ביקורתית לקויה ?
אתה יוצא מנק׳ ההנחה שרב האוכלוסיה שעוקבת אחרי הערוצים הללו עם רמת ידע וניתוח כמו שלך. הם לא, זה לא הופך אותם לאפסים או נותן הצדקה לזה שאושיות מפורסמות ומשפיעות מטעות אותם.
ודווקא ---זה---, עלול לגרום לחלקם לפנות לחומרים אחרי שינחלו אכזבה עקב ההטעייה הזו.
תקשיב חמוד.
סטרואידים היו הרבה לפני יוטיוב.
סלבז ואנשים שהקהל הרחב ראה כדמות להערצה משתמשים בסטרואידים כבר עשורים, זה לא חדש.

אם אתה לא יודע לסנן מי מוזרק ומוכר מוצר רק כי הוא מוזרק ומי טבעי או מוזרק אבל מוכר מוצר טוב זאת לגמרי בעיה שלך.
תלמד לסנן, מצד שני קנית תכנית של Dumb Bums אז לא יודע עד כמה תצליח לסנן.

לגבי הנוער, הנוער של היום חלש פיזית ומנטלית מתמיד. זה פשוט פאתטי, אז אולי לקבל קמת השראה מאנשים חזקים, בין אם מוזרקים או לא זה לא הדבר הכי נורא בעולם.

אם גף ניפארד מסלף את האמת
אני אבכה לדורות!
**שיעשה מה שבא לו**
הוא איש/טיובר מעולה לדעתי
ואני מקשיב לו בקשב רב
אתכזב אם הוא שיקר

• פותח/ת השרשור
תקשיב חמוד.

אם אתה לא יודע לסנן מי מוזרק ומוכר מוצר רק כי הוא מוזרק ומי טבעי או מוזרק אבל מוכר מוצר טוב זאת לגמרי בעיה שלך.
תלמד לסנן, מצד שני קנית תכנית של Dumb Bums אז לא יודע עד כמה תצליח לסנן.
.

אני באמת עוד לא הצלחתי להבין מה יש לך נגדהם.אתה זורק סיסמאות שהם לא טובים ולא מנמק.
אתה היחידי שדיבר כאן נגד התוכנית שלהם, האחרים דווקא אמרו שהיא בסדר.

אני גם לא לוקח את התוכנית שלהם בדיוק כפי שהיא, אלא משנה תרגילים פה ושם שלא מרגישים לי נכון. וככה אני עושה עם כל ערוץ כושר אחר ובכל תחום בחיים - כפית של מלח עם כל דבר.
אגב, קיבלתי 91 באוני׳ על קורס כתיבה מדעית וקריאה ביקורתית, רק אומר 😃

לא הייתי מתיימר לדבר בשם בנאדם אחר, במיוחד בתור אחד שיש לו היכרות טובה עם אליהו.

בכל אופן הנקודת מבט שלי היא - 'fuck other p, focus on yourself'
לא דיברתי בשמו, בתור אחד עם היכרות ארוכה איתו, אתה בטח יודע בעצמך כמה הוא התאמץ שידעו שהוא טבעי לעומת המתחרים שלו.
הוא נבדק וביקש שזה יעשה גם למתחרים שלו.
אני לא בטוח שאתה צודק, אם כן אז חדש לי
אני זוכר ששמעתי משהו כזה, אשמח לדעת אם אני טועה.

באמת עוד לא הצלחתי להבין מה יש לך נגדהם.אתה זורק סיסמאות שהם לא טובים ולא מנמק.
כי קנית תכנית cookie cutter במחיר מופקע מזוג אחים שסביר יותר להניח שהם מוזרקים מאשר לא מוזרקים. אגב, מוזמן לחזור לאותו לפוסט ולראות שהתגובות שלי קיבלו יותר תמיכה מאשר התכנית עצמה.

ההישגים שלך באוני' יפים, תיישם אותם לתחום הזה ואתה תהיה בסדר.

אני באמת עוד לא הצלחתי להבין מה יש לך נגדהם.אתה זורק סיסמאות שהם לא טובים ולא מנמק.

אני גם לא לוקח את התוכנית שלהם בדיוק כפי שהיא, אלא משנה תרגילים פה ושם שלא מרגישים לי נכון. וככה אני עושה עם כל ערוץ כושר אחר ובכל תחום בחיים - כפית של מלח עם כל דבר.
אגב, קיבלתי 91 באוני׳ על קורס כתיבה ביקורתית וקריאה מדעית, רק אומר 😃
קנית רשימת קניות לסופר עם תרגלים שנשמעים טוב. יש פה בפורום הסברים מפורטים על התקדמות ותכניות מוכחות שעובדות בחינם.
במקום להכיר בטעות אתה מגן על הסיפור הזה, קצת אירוני שאתה עושה את זה בנושא שאתה פתחת על רמאים

כל הכבוד על ה91 למרות שזה הקורס הכי קל באקדמיה

• פותח/ת השרשור
כי קנית תכנית cookie cutter במחיר מופקע מזוג אחים שסביר יותר להניח שהם מוזרקים מאשר לא מוזרקים. אגב, מוזמן לחזור לאותו לפוסט ולראות שהתגובות שלי קיבלו יותר תמיכה מאשר התכנית עצמה.

ההישגים שלך באוני' יפים, תיישם אותם לתחום הזה ואתה תהיה בסדר.

באמת זו חידה הם הם מוזרקים או לא. הם באמת קשה מאוד לדעת כי הם מגיל 0 מתאמנים ויש להם גנטיקה מאוד טובה. כך שיש הרבה ויכוחים על זה ברשת. אבל זה לא משנה לי, אני לא מאמין לרגע שאגיע לרמה שלהם, וזה בסדר.

לא חושב ש20 דולר לתוכנית של 12 שבועות זה מחיר מופקע. תראה כמה ניפארד לוקח או גיף קבליר לוקח. ואני מאמין שגם האחים לוי שלנו כאן בארץ גובים פי כמה.
מעבר לזה זה לא רק קובץ pdf, הם טרחו והעלו סרטון וידאו של כל יום אימונים לערוץ היוטיוב המשני שלהם עם הדגמות והסברים, אז זה יוצא אחלה.
כמובן שאפשר להשיג הכל בחינם באינטרנט עם חיפוש טוב, אבל 20 דולר לא היה נראה לי נורא.

כמובן שאם יכולתי להרשות לעצמי הייתי מעדיף מאמן אישי כמו @OA התותח, אבל אין לי כסף לזה לצערי.
קנית רשימת קניות לסופר עם תרגלים שנשמעים טוב. יש פה בפורום הסברים מפורטים על התקדמות ותכניות מוכחות שעובדות בחינם.
במקום להכיר בטעות אתה מגן על הסיפור הזה, קצת אירוני שאתה עושה את זה בנושא שאתה פתחת על רמאים

כל הכבוד על ה91 למרות שזה הקורס הכי קל באקדמיה

במחילה, אני רואה שהדירוג שלך גבוה כך שכנראה אתה מבין בתחום, אבל שאתה זורק אמרה שנשמעת כמו סיסמא יפה ומצחיקה קצת לחברוס כאן -
״קנית רשימת קניות בסופר״ אני אשמח לשמוע קצת נימוק עם בשר.

הנה קח למשל, את היום אימונים שאני הולך לעשות היום בתוכנית -

בוא תגיד לי מה לא טוב כאן ולמה 😃

עכשיו תגיד לי בטח: ״עזוב אין לי כח לצפות בזה.״ 😃

להלן הפייק נאטיס החדשים,כנים לגבי השימוש משקרים לגבי המינונים :
גרג דוסט
ויגורס סטיב
ג'ו לינדר
סת' פירוסי

אמן לא יקומו מחר בבוקר ,יותר גרועים מכל פייק נאטי שיש.

תראה את גודל הידיים שלו, לא פרופרציונלי לגוף.
גם תראה פה ב0:10 שהוא אומר לו שהוא טבעי וניפארד עונה לו : right מתבייש כזה. הוא לא יודע לשקר טוב:

מה הבעיה, נראה טבעי, עוד שנתיים אני שם

@OYP טעיתי.
הבחור כן טוען שהוא טבעי ואפילו תיעד בדיקה רנדומלית שעשו לו.
ואני חושב שהIPF זה רק טבעי.

האם אני מאמין לו שהוא טבעי? לא יודע, יש מצב אני חושב.

במחילה, אני רואה שהדירוג שלך גבוה כך שכנראה אתה מבין בתחום
לא באמת

״קנית רשימת קניות בסופר״ אני אשמח לשמוע קצת נימוק עם בשר
אולי הייתי קצת נחרץ או גס רוח מידי בתגובה הקודמת
אבל מהתכנית שהעלת לכאן לפני כמה ימים, זה היה רשימה של תרגילים "פנסיים" שנועדו כדי לעלות מכירות על חשבון חוסר הבנה שהתרגילים הכי טובים הם המוכרים והקלאסים ביותר אבל סיבוך של הדברים וכל מיני תרגילי קסם פחות קונבנציונלים מוכרים טוב יותר.
תכנית בתשלום צריכה להיות מותאמת אישית למתאמן ולא רשימה רנדומלית של תרגילים וחזרות. לא היה שום חלוקה לבלוקים או פירוט של דרכי התקדמות.

בשורה התחתונה, אין משהו ב"תכנית" ההיא ששווה לשלם עליו אפילו שקל אחד. עם קצת זמן פנוי אתה מכסה כמות ידע שתתן לך כלים להתאים לעצמך תכנית. בהינתן ואין לך זמן לזה, אפשר לפנות למאמנים יותר רציניים מאשר שני החברה הללו שברור שמכוונים למכירות ופרסום ופחות למקצועיות

• פותח/ת השרשור
לא באמת

אולי הייתי קצת נחרץ או גס רוח מידי בתגובה הקודמת
אבל מהתכנית שהעלת לכאן לפני כמה ימים, זה היה רשימה של תרגילים "פנסיים" שנועדו כדי לעלות מכירות על חשבון חוסר הבנה שהתרגילים הכי טובים הם המוכרים והקלאסים ביותר אבל סיבוך של הדברים וכל מיני תרגילי קסם פחות קונבנציונלים מוכרים טוב יותר.
תכנית בתשלום צריכה להיות מותאמת אישית למתאמן ולא רשימה רנדומלית של תרגילים וחזרות. לא היה שום חלוקה לבלוקים או פירוט של דרכי התקדמות.

בשורה התחתונה, אין משהו ב"תכנית" ההיא ששווה לשלם עליו אפילו שקל אחד. עם קצת זמן פנוי אתה מכסה כמות ידע שתתן לך כלים להתאים לעצמך תכנית. בהינתן ואין לך זמן לזה, אפשר לפנות למאמנים יותר רציניים מאשר שני החברה הללו שברור שמכוונים למכירות ופרסום ופחות למקצועיות

קח בחשבון שהעלתי רק חלק מסויים מהתוכנית ולא את כולה.
שבוע 1 -3 זה שלושה ימים בשבוע full body
שבוע4 - 6 העלתי
שבוע 7 - 9 זה 4 ימים המחולקים לגוך עליון וגוף תחתון
שבוע 10 - 12 זה 4 ימים המחולקים לאזורים בגוף - חזה - טרייספ , כתפיים - טראפס, גב - בייספ, רגליים .

מה רע?
ואם רוצים לחזור על התוכנית שוב הם ממליצים שם לשחק רק עם ה6 שבועות האחרונים.

ולגבי התקדמות, אני מניח שהם מכוונים שאתקדם בprogressive overload כמו במרבית התוכניות. כל אופן ב20 דולר אני לא מצפה שיאכילו אותי בכפית.

קח בחשבון שהעלתי רק חלק מסויים מהתוכנית ולא את כולה.
שבוע 1 -3 זה שלושה ימים בשבוע full body
שבוע4 - 6 העלתי
שבוע 7 - 9 זה 4 ימים המחולקים לגוך עליון וגוף תחתון
שבוע 10 - 12 זה 4 ימים המחולקים לאזורים בגוף - חזה - טרייספ , כתפיים - טראפס, גב - בייספ, רגליים .

מה רע?
ואם רוצים לחזור על התוכנית שוב הם ממליצים שם לשחק רק עם ה6 שבועות האחרונים.

ולגבי התקדמות, אני מניח שהם מכוונים שאתקדם בprogressive overload כמו במרבית התוכניות. כל אופן ב20 דולר אני לא מצפה שיאכילו אותי בכפית.
זה בסדר לנסות להצדיק את ההוצאה הכספית שלך, ובאמת בחירת התרגילים לא גרועה.
אבל תכלס, התקדמת ממנה? כי זה כל מה שמעניין אותי כדי להבין את הערך של התוכנית.

זה ניהיה דיון חסר טעם בגלל שאתה מסרב להבין שמה שקיבלת זו לא תכנית - סה''כ חלוקה לקבוצות שריר . כל תבנית גנרית שהיית מקבל ממאמן בחדר כושר ציבורי לא נופלת ממה שקיבלת, פשוט לך עטפו את זה בעטיפה יפה של תרגילים שנשמעים טוב מ2 בחורים שנראים טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית