הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות טבעיים

Dad100

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
מלא מתחרים בארץ שמתחרים בתחרויות של טבעיים מקצועי אומרים שהם לא נוגעים בשום חומר אבל זה נראה ממש מוזר ש50 ס"מ היקף יד טבעי על אחוז שומן ממש נמוך. ומלא כאלה שכן משתמשים אומרים שהם לא באמת טבעיים אבל אין עליהם שום תופעות לוואי של פצעים גינו כתפיים עגולות וכו.. וגם איך בשנה פתאום עולים מעל ל10 קילו מסה נקייה שהם מתעדים. מישהו כאן שמבין יודע על מה אני מדבר ואם הם באמת משתמשים? איזה חומרים לוקחים ואיך לא רואים עליהם תופעות לוואי

אין מתחרים טבעיים עם 50 סמ היקף יד טבעי
זה שעלה 10 קילו נקי עלה את זה בשנתיים וזה גנטיקה אחת למיליון
פצעים זה תופעת לוואי שלא כולם מקבלים מי שמשתמש
גינו אתה לא אמור לקבל אם אתה עושה הכל נכון
כתפיים עגולות אין לי תשובה

• פותח/ת השרשור
אין מתחרים טבעיים עם 50 סמ היקף יד טבעי
זה שעלה 10 קילו נקי עלה את זה בשנתיים וזה גנטיקה אחת למיליון
פצעים זה תופעת לוואי שלא כולם מקבלים מי שמשתמש
גינו אתה לא אמור לקבל אם אתה עושה הכל נכון
כתפיים עגולות אין לי תשובה
יש עוד ימבה תופעות לוואי שרואים על מזריקים. ודבר שני הוא עלה בשנתיים 20 ומשהו קילו וזה לא יחיד זה כולם שם עולים ויש כאלה 50 ס"מ היקף שרשמו והראו באינסטגרם לפני חצי שנה עוד ראיתי יותר אפילו ועולים לתחרות טבעי וחופרים שהם טבעיים

יש עוד ימבה תופעות לוואי שרואים על מזריקים. ודבר שני הוא עלה בשנתיים 20 ומשהו קילו וזה לא יחיד זה כולם שם עולים ויש כאלה 50 ס"מ היקף שרשמו והראו באינסטגרם לפני חצי שנה עוד ראיתי יותר אפילו ועולים לתחרות טבעי וחופרים שהם טבעיים

אני לא מכיר כאלה ש50 סמ היקף יד וטוענים לטבעיים שלח אינסטגרמים או משהו
לרוב קל להבדיל בין טבעי ללא טבעי במצב תחרות כי התחרות של הטבעיים כמו WNBF 90 אחוז שם יראו כמו ניצולי שואה
ובתחרות של לא טבעיים הם ייראו נורמלי כמו IPC לדוגמה

מה אתה מדבר שטויות תגיד לי מי עלה עם היקף 50 ס״מ או טען שהוא כזה?
וליאור קוגן עשה תהליך אש והוא טבעי ב100%, מהיכרות.

מה אתה מדבר שטויות תגיד לי מי עלה עם היקף 50 ס״מ או טען שהוא כזה?
וליאור קוגן עשה תהליך אש והוא טבעי ב100%, מהיכרות.
מצטער אחי אבל זה ממש לא אמין, ב2019 הבן אדם היה 73קג חטוב על הבמה, השנה הוא עלה 83, הבן אגם מתאמן שנים, את הnoobiey gains שלו הוא כבר עשה מזמן, לעלות 10קג של שריר נקי ככה זה לא טבעי במיוחד אחרי עשור של אימונים, ואם זה טבעי אז לבן אדם יש גנים של אליל יווני, לא חסרים משפרי ביצועים שלא ניתנים לגילוי וכמו שכבר סיכמתי הפוליגרף של WNBF סתם חארטה, אם אתה באמת רוצה לזייף אותו זה ממש לא בעיה.

עריכה:
המצב אפשרי בתנאי שהוא התאמן חצי כוח כל הזמן הזה ופתאום עכשיו החליט לתת 100% מה שאני בספק. וגם אז הסיכוי מאוד מאוד קלוש, מדובר על סיכוי של 1 למיליון.

עריכה 2:
פפטידים, designer drugs, HGH , ווריאציות חדשות של סארמים, יש המון חומרים שלא ניתנים לגילוי עדיין בבדיקות

עריכה 3:

גם לבן אדם שעל סטרואידים זה עלייה מטורפת סתם שיתן לך נקודת מבט עד כמה זה לא ריאלי.

נערך לאחרונה:
מצטער אחי אבל זה ממש לא אמין, ב2019 הבן אדם היה 73קג חטוב על הבמה, השנה הוא עלה 83, הבן אגם מתאמן שנים, את הnoobiey gains שלו הוא כבר עשה מזמן, לעלות 10קג של שריר נקי בשנתיים (או 5 בשנה לא משנה איך תסתכל על זה) זה לא טבעי, ואם זה טבעי אז לבן אדם יש גנים של אליל יווני, לא חסרים משפרי ביצועים שלא ניתנים לגילוי וכמו שכבר סיכמתי הפוליגרף של WNBF סתם חארטה, אם אתה באמת רוצה לזייף אותו זה ממש לא בעיה.

עלייה של 10 קילו שריר בשנתיים תהיה קשה מאוד גם לאדם שרק התחיל להתאמן. אנשים בודדים שיש להם גנטיקה עילאית יכולים להגיע לזה. אם מדובר באדם שיש באמתחתו כבר שנים של אימונים זה נשמע על גבול הבלתי אפשרי. כולנו מתאמנים כמה שנים, כולנו נלחמים על עוד חצי קילו שריר אז לטעון שמישהו שמתאמן שנים הצליח להוסיף 10 קילו שריר בכל כך מעט זמן על אחוזי שומן כל כך נמוכים - אני בהחלט מבין למה קל יותר לחשוב שהוא לא טבעי (דרך אגב גם עם חומרים זו אחלה עלייה שבעולם).

למען הסר ספק, אין לי שמץ על מי דברו ואין לי שמץ אם הוא טבעי או לא.

עלייה של 10 קילו שריר בשנתיים תהיה קשה מאוד גם לאדם שרק התחיל להתאמן. אנשים בודדים שיש להם גנטיקה עילאית יכולים להגיע לזה. אם מדובר באדם שיש באמתחתו כבר שנים של אימונים זה נשמע על גבול הבלתי אפשרי. כולנו מתאמנים כמה שנים, כולנו נלחמים על עוד חצי קילו שריר אז לטעון שמישהו שמתאמן שנים הצליח להוסיף 10 קילו שריר בכל כך מעט זמן על אחוזי שומן כל כך נמוכים - אני בהחלט מבין למה קל יותר לחשוב שהוא לא טבעי (דרך אגב גם עם חומרים זו אחלה עלייה שבעולם).

למען הסר ספק, אין לי שמץ על מי דברו ואין לי שמץ אם הוא טבעי או לא.
בדיוק, גם לבן אדם על חומרים לעלות 10קג שריר נקי בלי טיפה שומן (אם תכנס אצלו באינסטגרם תראה תמונה אחד ליד השניה של תחרות ב2019 73קג ותחרות השנה 83קג).

מצטער אבל אני מאוד מאוד מאוד סקפטי ובטוח ב99.9% שהבן אדם fake natty.
אם הגנים שלו באמת כאלה עילאיים והוא תופעת טבע אז מה הוא מחפש בתחרויות פח בארץ ? רב הסיכויים שהוא לא טבעי וזה הפייק שלו גם עם אנאבולים.

נערך לאחרונה:
בין 2017 להיום זה מעל 4 שנים.
רק אומר.

אגב אתה יודע מה ההבדל בין אלופים לאנשים ממוצעים -
1. גנטיקה מדהימה . תווך תנוע ושלד תקין.
2. יכולות נפשיות
בין 2019 ל2021 יש שנתיים, כתבתי בטעות 2017.
בין 2017 להיום זה מעל 4 שנים.
רק אומר.

אגב אתה יודע מה ההבדל בין אלופים לאנשים ממוצעים -
1. גנטיקה מדהימה . תווך תנוע ושלד תקין.
2. יכולות נפשיות
יכול להיות שאני גם טועה, אבל כל עוד אין לי פאנל מרקרים של בדיקות דם שלו מול העיינים, אני לא מאמין לשום טענה שהוא ״טבעי״.

נערך לאחרונה:

לא טעית. זה שנתיים.

בכנות גם מהמראה נטו אפשר להבחין שהוא לא טבעי, ברגע שנחשפים לנתון הזה זה רק הופך עוד יותר לא ריאלי.

קבצים מצורפים

• 37BA352D-16DF-4708-8F8E-B918204CBFC2.jpeg
    37BA352D-16DF-4708-8F8E-B918204CBFC2.jpeg
    KB 83.3 · צפיות: 188
לא טעית. זה שנתיים.

בכנות גם מהמראה נטו אפשר להבחין שהוא לא טבעי, ברגע שנחשפים לנתון הזה זה רק הופך עוד יותר לא ריאלי.
נו באמת תסתכלו על התמונה הזאת, משחיף חטוב עד לעצם איך התנפחו לו הכתפיים, טרפזים, רגליים …

הוא טבעי כמו שנייס גאי טבעי.

נו באמת תסתכלו על התמונה הזאת, משחיף חטוב עד לעצם איך התנפחו לו הכתפיים, טרפזים, רגליים …

הוא טבעי כמו שנייס גאי טבעי.
הוא טבעי.
דרך אגב האחוז שומן בשני התמונות לא זהה.
הבחור מתאמן כמו שצריך עם גנים טובים,קשה מאוד לזייף בבדיקות של wnbf מה גם למה שבן אדם על חומר יתחרה באיגוד של טבעיים זה מפגר.
לאנשים קשה להבין שזה תחום של גנים אין מה לעשות, וכמו שיש אנשים על חומרים שנראים חרא יש חברה טבעיים שנראים מדהים,תבינו זה ספקטרום ויש אנשים שנמצאים על שני הקצוות.
המוח האנושי זה עם קנאי, תבינו תמיד יהיה יותר טובים ממכם.
Stay natural no matter what קיצר תתאמנו ותסתכלו על עצמכם הדיבורים על אחרים רק יעכבו אתכם.
שלכם סרגי אח של
@Mr. Gent
ולא אח של
@OA

נערך לאחרונה:
אני לא מאמין שהוא טבעי.
כל אחד יחשוב מה שהוא רוצה.

עשר קילו של שריר בשנתיים אחרי עשור של אימונים, נו באמת איזה שטויות.
תסתכל תתגובה למעלה,זה לא בידיוק 10 שריר.
בכל מקרה הבחור טבעי וכל הכבוד לו,

הוא טבעי.
הבחור מתאמן כמו שצריך עם גנים טובים,קשה מאוד לזייף בבדיקות של wnbf מה גם למה שבן אדם על חומר יתחרה באיגוד של טבעיים זה מפגר.
לאנשים קשה להבין שזה תחום של גנים אין מה לעשות, וכמו שיש אנשים על חומרים שנראים חרא יש חברה טבעיים שנראים מדהים,תבינו זה ספקטרום ויש אנשים שנמצאים על שני הקצוות.
Stay natural no matter what קיצר תתאמנו ותסתכלו על עצמכם הדיבורים על אחרים רק יעכבו אתכם.
שלכם סרגי אח של
@Mr. Gent
ולא אח של
@OA
אדון סרגי, אף אחד לא לקח לו מהעבודה הקשה, אף אחד לא מקנא בשייפ שלו, הדבר היחידי שמסגיר אותו זה 10קג של שריר בשנתיים, ל-א ט-ב-ע-י, זו דעתי, שיהיה לו בכיף שיעשה מה שהוא רוצה שיתחרה בכל תחרות זאת דעתי חד וחלק לא בא להתווכח עם אף אחד.
בכל מקרה הבחור טבעי וכל הכבוד לו,
סבבה

הוא טבעי.
שלכם סרגי אח של
@Mr. Gent
ולא אח של
@OA

כן כן כן מכירים את הסרט כולם אנשים רגילים ונחותים ורק הוא עילוי גנטי אלוהי שמקומו לא לידנו פשוטי העם אלא ליד שאר האלים היווניים. טוב שלא אמרת שזה בגלל שהוא אוכל חצי קילו חזה עוף ומתסף באומגה 3. נו באמת.

זה לא משנה אם זה בדיוק, הוא עלה 10 קילו ועדיין נשאר על סביב אותו אחוז שומן תחרותי. בכל מקרה לא הייתי צריך את הנתון הזה כדי לדעת שהוא לא טבעי בשום עולם

אם היה לוקח סטרואידים היה בהרבה אבל בהרבה יותר שרירי וגדול ממנו.
יש לנו פה בקבוצה עוד בחור שהוא טבעי וגם מתחרה.
מעניין לראות תמונה שלו לפני שנתיים.
בטוח שגם הוא עלה משמעותי בשנתיים.
זה כל ההבדל בין האלופים לבין אדם הרגיל

חלאס להיות קנאים
בחור טבעי.

וכן ..... עם היה דופק סייקלים היום היה מפלצת ברמה של 100 קילו

אם היה לוקח סטרואידים היה בהרבה אבל בהרבה יותר שרירי וגדול ממנו.

וכן ..... עם היה דופק סייקלים היום היה מפלצת ברמה של 100 קילו

אתה מודע לזה שהוא מנסה למכור שהוא טבעי? איך יהיה מפלצת של 100 קילו? צא מהסרט שהוא צריך להיראות כמו גרסת בת של רוני קולמן כדי להיות על חומרים, הפיזיק שלו יותר מרשים מרוב האנשים על חומרים והוא עוד צריך להתחרות באיגוד של ׳טבעיים׳ אז בכלל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית