הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירים אנשים שנחו כמה שבא להם בין הסטים, והגנים שלהם לא כאלו משהו, ועדיין השיגו גוף טבעי מפותח?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
כמה שבא להם = היו ימים (והרבה) שהם גם נחו 6-10 דקות בין הסטים לפעמים

מדבר על אנשים שהתעסקו במסה וחיטוב בלבד

אפשר לראות תמונות טרנספומציה שלהם?

תשמע השאלה שלך לא רק שלא מוגדרת טוב היא גם לא ברורה, מנוחה בין סטים(כל עוד זה לא יום מנוחה בין סט) לא משפיעה בכלל על היפרטרופיה(ואם כבר היא רק עם השפעה חיובית כי יותר מנוחה אומר שתוכל לעשות את הסט הבא בצורה יותר טובה ולאמץ יותר את השריר ולא להשתמש בתנופה)
גם מה זה אומר אנשים שהתעסקו במסה וחיטוב בלבד? במה עוד אפשר להתעסק?
גם ההגדרה של גנים לא כאלו משהו ממש לא מובנת(במיוחד בהתחשב בעובדה שרוב האנשים המתחילים תמיד חושבים שהגנים שלהם לא משהו פשוט כי הם לא יודעים איך להתאמן ולאכול והם עם אחוז שומן שמסתיר את השרירים שלהם, שלא לדבר שיכול להיות שיש לך "גנים" מעולים בשרירי יד קדמית אבל "נוראים" בשרירי הרגל, זה אומר שכל הגנטיקה שלך גרועה?)
גם גוף טבעי מפותח זה לא ממש עוזר לנו, מה זה מפותח בשבילך? מישהו שחיף עם קצת שריר? מישהו שזכה באליפות העולם בפיתוח גוף? משהו באמצע?

• פותח/ת השרשור
תשמע השאלה שלך לא רק שלא מוגדרת טוב היא גם לא ברורה, מנוחה בין סטים(כל עוד זה לא יום מנוחה בין סט) לא משפיעה בכלל על היפרטרופיה(ואם כבר היא רק עם השפעה חיובית כי יותר מנוחה אומר שתוכל לעשות את הסט הבא בצורה יותר טובה ולאמץ יותר את השריר ולא להשתמש בתנופה)
גם מה זה אומר אנשים שהתעסקו במסה וחיטוב בלבד? במה עוד אפשר להתעסק?
גם ההגדרה של גנים לא כאלו משהו ממש לא מובנת(במיוחד בהתחשב בעובדה שרוב האנשים המתחילים תמיד חושבים שהגנים שלהם לא משהו פשוט כי הם לא יודעים איך להתאמן ולאכול והם עם אחוז שומן שמסתיר את השרירים שלהם, שלא לדבר שיכול להיות שיש לך "גנים" מעולים בשרירי יד קדמית אבל "נוראים" בשרירי הרגל, זה אומר שכל הגנטיקה שלך גרועה?)
גם גוף טבעי מפותח זה לא ממש עוזר לנו, מה זה מפותח בשבילך? מישהו שחיף עם קצת שריר? מישהו שזכה באליפות העולם בפיתוח גוף? משהו באמצע?

עסוב, בלי סיבוכי שכל, כמה סמן לנוח בין סט לסט בחיטוב וכמה במסה ואם אפשר סימוכין אשמח, תודה.

עסוב, בלי סיבוכי שכל, כמה סמן לנוח בין סט לסט בחיטוב וכמה במסה ואם אפשר סימוכין אשמח, תודה.
למה שיהיה הבדל בזמני מנוחה בין מסה לחיטוב? תנוח כמה שאתה צריך כדי שתרים את המשקל שאתה צריך להרים לכמות חזרות הנדרשת

• פותח/ת השרשור
למה שיהיה הבדל בזמני מנוחה בין מסה לחיטוב? תנוח כמה שאתה צריך כדי שתרים את המשקל שאתה צריך להרים לכמות חזרות הנדרשת

שואל ליתר בטחון למה יש לי 0 ידע בתחום

אפשר גם שעה לנוח?

ואפשר סימוכין?

אם אתה מצליח לעשות את מספר החזרות זה הסימוכין שלך. אם לא תוסיף קצת זמן או תוריד משקל / תבדוק את התוכנית

ברור

אבל איך בכלל הרשו לעצמם לחרטט

וכמה סטים וחזרות לעשות?

אני מרגיש כמו ניאו שבא למורפיוס
הבעיה היא האופן שבו אתה מקבל את המידע..
כל מתאמן יכול לנוח זמן אחר בהתאם לרמה שלו / התוכנית שלו / התרגיל / משקל עבודה / מטרות וכו וכו וכו

שואל ליתר בטחון למה יש לי 0 ידע בתחום

אפשר גם שעה לנוח?

ואפשר סימוכין?
לא יודע אבל אני לא רואה סיבה לנוח שעה
בסופו של דבר אתה צריך לעקוב אחרי ההתקדמות שלך, אני בספק שלמתאמן הממוצע יש אפשרות לנוח שעה בין כל סט בחדר כושר ציבורי אז אם אין לך את האפשרות לעשות את זה באופן קבוע אין סיבה שתעשה את זה בכלל.

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא האופן שבו אתה מקבל את המידע..
כל מתאמן יכול לנוח זמן אחר בהתאם לרמה שלו / התוכנית שלו / התרגיל / משקל עבודה / מטרות וכו וכו וכו

סבבה איך אני בונה תוכנית לעצמי?
לא יודע אבל אני לא רואה סיבה לנוח שעה
בסופו של דבר אתה צריך לעקוב אחרי ההתקדמות שלך, אני בספק שלמתאמן הממוצע יש אפשרות לנוח שעה בין כל סט בחדר כושר ציבורי אז אם אין לך את האפשרות לעשות את זה באופן קבוע אין סיבה שתעשה את זה בכלל.

תחשוב מחוץ לקופסא אחי

אתה עושה סט, נח שעה וחוזר לעבוד או לחיות.

אתה ממקם משקל במשרד של העבודה שלך.

סבבה איך אני בונה תוכנית לעצמי?
כרגע מן הסתם אתה לא יכול להרכיב תוכנית לעצמך..
תתחיל מלעשות תוכנית מוכנה או מתוכניות מוכנות שכבר הוכיחו את עצמן ,
ואחרי מיצוי של 3 חודש בערך (לתוכנית, אולי יותר או פחות תלוי בתוכנית..) תעבור לאחת אחרת או שתיקח מאמן עם כמה אימונים, שיעבור איתך על הכל, טכניקה ושיכין לך תוכנית אישית

• פותח/ת השרשור
טוב
אז תעשה גיבור, אל תאיים
כרגע מן הסתם אתה לא יכול להרכיב תוכנית לעצמך..
תתחיל מלעשות תוכנית מוכנה או מתוכניות מוכנות שכבר הוכיחו את עצמן ,
ואחרי מיצוי של 3 חודש בערך תעבור לאחת אחרת או שתיקח מאמן עם כמה אימונים, שיעבור איתך על הכל, טכניקה ותוכנית אישית
הייתי גודל יופי טופי מ8 סטים לארבע ראשי, סקוואט 120 משקל גוף 100 ל1 אחרי שנה

האם יספיק לי 6 סטים לחזה? הייתי עושה סתם 12

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית