הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Preworkout

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
יש לי מס׳ שאלות לגבי פרי וורק אאוט.
אני עד היום הייתי משתמש ב C4 Ultimate מאי הרב..
יש את החברה Myprotein שהזמנתי ממך חלבון הוא בדרך אליי ... החברה מספקת מוצרים ממה שהבנתי איכותיים וממש בחירים זולים( אפילו יותר מאי הרב)
השאלה היא האל הפרי וורק אאוט שלה באותו רמה כמו הC4?

כל אחד ומה שמתאים לו, אני הייתי צורך קבוע פרי-וורקאאוט וקפאין בכמות גבוהה. לאחר בעיות שינה ושאר דברים צפויים הורדתי את כמות הקפאין לכמעט אפס מוחלט.

שומר את הפרי וורקאאוט לאימון - שניים בחודש שאני באמת ״צריך״ את זה.

בגדול כל פרי וורקאאוט יפסיק להשפיע אחרי צריכה מרובה. אם תיקח לעיתים רחוקות תרגיש יותר השפעה. ככה גם עם קפאין כמובן.

בטא אלנין, ציטרולין מאלט, ל-טרוזין, אוריטנין ולפעמים מוסיף גם קפאין.
מערבב מינון דיי גדול מכל אלו עם התמצית טעם תפוח של מי פרוטאין, זה יוצא חמוץ בגלל בציטרולין מאלט.
נותן אחלה פוש, הפאמפ בעייתי מאד בסקוואטים, עושה לי כאבי גב כשיש פאמפ בגב תחתון

תיזהרו מאלה

12343245.jpg

מחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא פרסום של משרד הבריאות האסור שימוש בתכשירים אלה.יכול להיות שהם פשוט לא עברו אישור של משרד הבריאות לייבוא חוקי. בתכלס הדבר העקרי שמשרד הבריאות בודק זה אם התוסף נוצר במפעל רציני,סביבה נאותה, שאין שום אמירה על קופסה או עלון שנותנת התוויה (נגיד, תוסף ציקציק ישפר לכם ראיה) ותוצאה של מעבדנ חיצונית על אי נוכחות של סמים או חומרים בפיקוח (אפדרין נגיד). במידה שיש לך את אלו, יש אישור של משרד הבריאות.
אולי ישראל בודי רוצים למכור קדם אימון ייצור מקומי שלהם?

אני מאמין שישראל בודי לא מבלבלים תמוח... במיוחד לא במשהו קריטי לבריאות
תראו את זה: נענה - מתאפמטמין בחור מהאתר שמצאו לו חומר מסוכן בבדיקת שתן. השתמש בhemo rage.
מידע - ה- FDA השעה עשרות מוצרים המכילים את המרכיב 1,3-dimethylamylamine בקישור הזה כמה פרי וורקאאוטים שנאסרו לשימוש על ידי הFDA בינהם lipo, hemo.
לכן עדיף להתרחב מהמוצרים שפורסמו למעלה

פורסם בישראל בודי אז אין חארטות יש בחלק מהדברים חומרים אסורים ומסוכנים
לומר שזה פורסם בישראל בודי וזה אומר שאין חארטות זה פרדוקס.
היום אסור להשתמש במת'אמפטמינים בפריוורקאוט, אבל אם אתה רוצה ללכת על בטוח יש מלר חברות עם תווית חיצוניות כמו של informed sports, שבודקים שאין שם שום דבר אסור

דבר שלא מאושר על ידי משרד הבריאות, לא בהכרח אומר שיש בו משהו מסוכן ו/או לא בסדר, זה רק אומר שמשרד הבריאות לא שם חותמת שזה תקין לצריכה

אז צירוף מקרים כי גם הFDA לא אישר את חלקם ומשרד הבריאות כפוף לFDA. לא הייתי לוקח סיכון וקונה את המוצרים הספציפיים האלה

אולי כי החברה שינתה מתכון כמו שעשו ל JACK3D. חוץ מזה ראית ששלחתי למעלה קישור למישהו שמצאו לו מתאמפטמין בשתן? לקח hemo

יש הבדל בין דיווח אנונמי של משתמש מוצר אחד להצהרה של משרד הבריאות עבור עשר 😃
פשוט אלו חברות מאוד גדולות וידועות, אין להם ברכבים כלום חוץ מקצת קופאין ובטא אלנין.

מה שמאושר לשיווק ומכירה לארה״ב ואירופה - לא הייתי דואג.
כל עוד אין בעיות לב ואתה לא לוקח 7 סקופים, יהיה בסדר.

אז צירוף מקרים כי גם הFDA לא אישר את חלקם ומשרד הבריאות כפוף לFDA. לא הייתי לוקח סיכון וקונה את המוצרים הספציפיים האלה
אם אני לא טועה ה FDA לא מתעסק עם תוספי תזונה בכלל אז כל התוספים לא מאושרים על ידי FDA (אבקות חלבון, ויטמינים וכו'), זה לא אומר שהם פסולים אלא פשוט ה FDA לא בדק כי זה לא קשור אליו, זה לא אוכל ולא תרופות (Food and Drug Administration)
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה פשוט ראיתי בערך על כל תוסף תזונה שהיה לי שזה לא באישור ה FDA ומהתעניינות בנושא ראיתי את זה
מת'אמפטמינים בפריוורקאוט
אנשים יתחילו לקחת פריוורקאוט במסיבות טבע 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית