הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Preworkout

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
יש לי מס׳ שאלות לגבי פרי וורק אאוט.
אני עד היום הייתי משתמש ב C4 Ultimate מאי הרב..
יש את החברה Myprotein שהזמנתי ממך חלבון הוא בדרך אליי ... החברה מספקת מוצרים ממה שהבנתי איכותיים וממש בחירים זולים( אפילו יותר מאי הרב)
השאלה היא האל הפרי וורק אאוט שלה באותו רמה כמו הC4?

אני לא מכיר את ה-C4 Ultimate, אבל ההרכב שלו לא רע בכלל.
הפרה-וורקאוט של מייפרוטאין הוא גם די טוב (למרות שדי מבאס כדורי הקפאין בפנים, אבל אני בטוח שזה לא מפריע לכולם).
תנסה ותראה, מקסימום לא תאהב, אל תקנה עוד פעם

הפרה-וורקאוט של מייפרוטאין הוא גם די טוב (למרות שדי מבאס כדורי הקפאין בפנים, אבל אני בטוח שזה לא מפריע לכולם).

יש לך המלצה לפרה-וורקאאוט מ-iHerb?
המבחר כ"כ גדול...

• פותח/ת השרשור
איזה פרי וורק אאוט אתה שותה ? ומבחינת השוואה ביניהם מה דעתך? ועל איזה איזה הסתכלת במי פרוטיין ? Pre workout blend ? בשקית כזאת

יש לך המלצה לפרה-וורקאאוט מ-iHerb?
המבחר כ"כ גדול...
אין לי ניסיון גדול עם פרה-וורקאוט, ניסיתי את זה של reflex nutrition שאהבתי, ואת זה של מייפרוטאין, שפחות אהבתי.
בימים הקרובים גם אמור להגיע לי אחד של bulk powders, נראה איך הוא

• פותח/ת השרשור
אין לי ניסיון גדול עם פרה-וורקאוט, ניסיתי את זה של reflex nutrition שאהבתי, ואת זה של מייפרוטאין, שפחות אהבתי.
בימים הקרובים גם אמור להגיע לי אחד של bulk powders, נראה איך הוא
אהה אז יש לל ניסיון עם הפרי וורקאוט של מי פרוטיין..מאיזה בחינה לא אהבת הוא לא נותן פאמפ וכח כמו השאר ? אני מפחד שהוא יהיה חלש אני יתרגלתי לC4 Ultimate שלפי מה שאני יודע הוא יחסית חזק והיה נותן לי הרגשה של פאמפ ערנות מהקפיין מפחד שהמי פרוטיין יהיה חלש מדי בישבילי פתאום

איזה פרי וורק אאוט אתה שותה ? ומבחינת השוואה ביניהם מה דעתך? ועל איזה איזה הסתכלת במי פרוטיין ? Pre workout blend ? בשקית כזאת
השתמשתי ב- THE pre-workout+
מבחינת אפקט הוא היה טוב מאוד, אבל הטעם היה לי חזק מדי ולא אהבתי את כדורי הקפאין, שאלה כמו גרגרים באבקה לשחרור לאורך זמן של קפאין, הקטע שזה מרגיש כמו ציפה במיץ, שאני לא אוהב

• פותח/ת השרשור
השתמשתי ב- THE pre-workout+
מבחינת אפקט הוא היה טוב מאוד, אבל הטעם היה לי חזק מדי ולא אהבתי את כדורי הקפאין, שאלה כמו גרגרים באבקה לשחרור לאורך זמן של קפאין, הקטע שזה מרגיש כמו ציפה במיץ, שאני לא אוהב
לא ככ הצלחתי להבין אותך, בתוך הפרי וורק אאוט יש כדורים קפאין? זה לא אבקה הכל ?

לא ככ הצלחתי להבין אותך, בתוך הפרי וורק אאוט יש כדורים קפאין? זה לא אבקה הכל ?
יש בפנים מן כדורים קטנים ירוקים, כמו אלה שיש בסבון עם גרגרים, שזה בעצם כדורי קפאין עם שחרור מושהה, כדי לתת לך אנרגיה לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
יש בפנים מן כדורים קטנים ירוקים, כמו אלה שיש בסבון עם גרגרים, שזה בעצם כדורי קפאין עם שחרור מושהה, כדי לתת לך אנרגיה לאורך זמן
הבנתי..זאת אומרת שהאנרגיה נשארת יותר זמן ? אבל זה נפתח בערך אחרי 20 דק מרגע שצרכת את זה ? אני ממש מתלבט תשמע המחירים ממש זולים בהשוואה לאחרים

מה שניסיתי מאיהרב -
זה ממש היה פצצה, איכות גבוה
https://il.iherb.com/pr/ALLMAX-Nutr...re-Workout-Blue-Raspberry-11-6-oz-328-g/78247
זה גם מאוד טוב ,טעים ולא יקר
MusclePharm, Assault Black, Pre-Workout Powerhouse, Strawberry Lime, 12.27 oz (348 g) (Discontinued Item)
זה חמוד הטעם חזק מידי לטעמי
BSN, N.O.-Xplode, Pre-Workout Igniter, Watermelon, 1.22 lbs (555 g)
זה מעולה, בלי סטימולנטים, שום דבר לא מעורר, רק פאמפ וכוח
Bucked Up, Pre-Workout, Non-Stimulant, Raspberry Lime Ricky, 11.36 oz (322 g) (Discontinued Item)
זה לא רע ולא יקר
Muscletech, VaporX5 Next Gen, Pre-Workout, Fruit Punch Blast, 9.28 oz (263 g)

כמובן הכי טוב לקנות בנפרד חומרי גלם שאתה אוהב לערבב הכל בקופסה גדולה של חלבון ותקבל המון ובשליש מחיר
נגיד Beta-alanine, Arginine, Caffeine,L-Citrulline ושק של איזה BCAA הכי זול של מאיפרוטאין בשבילל טעם, או כל שילוב אחר

• פותח/ת השרשור
מה שניסיתי מאיהרב -
זה ממש היה פצצה, איכות גבוה
https://il.iherb.com/pr/ALLMAX-Nutr...re-Workout-Blue-Raspberry-11-6-oz-328-g/78247
זה גם מאוד טוב ,טעים ולא יקר
MusclePharm, Assault Black, Pre-Workout Powerhouse, Strawberry Lime, 12.27 oz (348 g) (Discontinued Item)
זה חמוד הטעם חזק מידי לטעמי
BSN, N.O.-Xplode, Pre-Workout Igniter, Watermelon, 1.22 lbs (555 g)
זה מעולה, בלי סטימולנטים, שום דבר לא מעורר, רק פאמפ וכוח
Bucked Up, Pre-Workout, Non-Stimulant, Raspberry Lime Ricky, 11.36 oz (322 g) (Discontinued Item)
זה לא רע ולא יקר
Muscletech, VaporX5 Next Gen, Pre-Workout, Fruit Punch Blast, 9.28 oz (263 g)

כמובן הכי טוב לקנות בנפרד חומרי גלם שאתה אוהב לערבב הכל בקופסה גדולה של חלבון ותקבל המון ובשליש מחיר
נגיד Beta-alanine, Arginine, Caffeine,L-Citrulline ושק של איזה BCAA הכי זול של מאיפרוטאין בשבילל טעם, או כל שילוב אחר
אני לא מחפש לערבב חומרים אחי כי זה התעסקות מדי..מה דעתך כל המי פרוטיין? הפרי וורק אאוט שלהם

אף פעם לא התנסתי במוצרים שלהם, אבל הרכיבים נראים לא רע. חסרון שהם לא מפרטים כמה יש מכל דבר במדויק, אז זה די מוריד מהם.
תבדוק כמה שהצגתי לך, יש עליהם מבצעים עכשיו, ייצא יותר זול ממאי פרוטיאן

הבנתי..זאת אומרת שהאנרגיה נשארת יותר זמן ? אבל זה נפתח בערך אחרי 20 דק מרגע שצרכת את זה ? אני ממש מתלבט תשמע המחירים ממש זולים בהשוואה לאחרים
יש לך כמובן אנרגיה מיידית, אבל גם היא נשמרת לאורך יותר זמן

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא התנסתי במוצרים שלהם, אבל הרכיבים נראים לא רע. חסרון שהם לא מפרטים כמה יש מכל דבר במדויק, אז זה די מוריד מהם.
תבדוק כמה שהצגתי לך, יש עליהם מבצעים עכשיו, ייצא יותר זול ממאי פרוטיאן
במיפרוטיין זה 500 גרם ב95 ש״ח במה ששלחת זה נע כזה בסביבות 380 גרם ב141 ש״ח כמו הC4 Ultimate..
ויש שם גם קריאטין קילו ב65 שקל אז אצאתי כבר נעשה הזמנה גם לקראטין העניין זה שאני ממש מתלבט לגבי הפרי וורק אאוט שלהם
יש לך כמובן אנרגיה מיידית, אבל גם היא נשמרת לאורך יותר זמן
איך אני יכול לדעת אם זה יתן לי את אותו הפאמפ ? יש בזה אותו כמות קפאין בין המיפרוטיין לC4 Ultimate

במיפרוטיין זה 500 גרם ב95 ש״ח במה ששלחת זה נע כזה בסביבות 380 גרם ב141 ש״ח כמו הC4 Ultimate..
ויש שם גם קריאטין קילו ב65 שקל אז אצאתי כבר נעשה הזמנה גם לקראטין העניין זה שאני ממש מתלבט לגבי הפרי וורק אאוט שלהם

איך אני יכול לדעת אם זה יתן לי את אותו הפאמפ ? יש בזה אותו כמות קפאין בין המיפרוטיין לC4 Ultimate
תצטרך לנסות ולראות

במיפרוטיין זה 500 גרם ב95 ש״ח במה ששלחת זה נע כזה בסביבות 380 גרם ב141 ש״ח כמו הC4 Ulti
אתה יודע מה ריכוז החומרים בגרמים האלה? בסופר יש לך קילו סוכר ב5 שקל
ועם מבצעים זה יוצא שם 70-80 שח

@Matangym9999
ניסיתי את nitraflex של gat
נחמד בטעם ענבים נותן פוש ל20 דק ומתחיל להתפוגג.
ניסיתי את total war של redcon1
טעם לימון טעים
נותן בום רציני גירודים ועיקצוצים בראש לחצי שעה ואז מתחיל להתפוגג
יש בפנים אבקת פלפל שחור,קצת אפטרטייסט מזה.

אני הזמנתי את זה ומאד מרוצה
עוזר לי בבוקר

קבצים מצורפים

• IMG-20191202-WA0003.jpeg
    IMG-20191202-WA0003.jpeg
    KB 138.4 · צפיות: 72
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית