הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Preworkout

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
יש לי מס׳ שאלות לגבי פרי וורק אאוט.
אני עד היום הייתי משתמש ב C4 Ultimate מאי הרב..
יש את החברה Myprotein שהזמנתי ממך חלבון הוא בדרך אליי ... החברה מספקת מוצרים ממה שהבנתי איכותיים וממש בחירים זולים( אפילו יותר מאי הרב)
השאלה היא האל הפרי וורק אאוט שלה באותו רמה כמו הC4?

אם אני לא טועה ה FDA לא מתעסק עם תוספי תזונה בכלל אז כל התוספים לא מאושרים על ידי FDA (אבקות חלבון, ויטמינים וכו'), זה לא אומר שהם פסולים אלא פשוט ה FDA לא בדק כי זה לא קשור אליו, זה לא אוכל ולא תרופות (Food and Drug Administration)
שמישהו יתקן אותי אם אני טועה פשוט ראיתי בערך על כל תוסף תזונה שהיה לי שזה לא באישור ה FDA ומהתעניינות בנושא ראיתי את זה
אתה צודק, זה גם המצב בישראל עם משרד הבריאות

אתה רק צריך לאשר רכיב או מוצר חדש שלך וצריך רק כמה מסמכים, אם זה כבר משווק בארה"ב או אירופה, אז זה בכלל טס
https://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/FCS/Supplements/Pages/DietarySupplement.aspx
  • טופס בקשה
  • זהות המוצר ורכיביו
  • מצב תחיקתי בארץ היצור (אם המוצר מיובא) ובמדינות אחרות
  • מטרת המוצר וכל רכיביו
  • הוכחה על שימוש קיים כמזון
  • הוכחה על שימוש אחר, כולל שימוש ריפואי
  • תופעות לוואי אפשריות מהמוצר ורכיביו
  • צריכה יומית, מומלצת או צפויה, של המוצר
  • מזהמים אפשריים במוצר וברכיביו, ושיטות בקרה בהם
  • פרטי המבקש
אבל עדיין אין שום רגולציה כמו שיש לתרופות מרשם נגיד

סטימול 8.
זה חתיכת ממריץ שלא רואה את ה-c4 וחזק ברמות, הוא לא מתבסס על קפאין למרות שיש בו כ-300, מעולה לחיטוב במיוחד, ומעלם את החום גוף ברמות מפגרות. זה הממריץ ה- שכתוב לקחת חצי סקופ, ובאמת חצי סקופ עושה את העבודה.

כל ה-c4 למניהם חלשים, יש באמריקה מלא דברים לא מוקרים שמעיפים חזק!...חזק

קבצים מצורפים

• IMG_20191205_012638_349.jpg
    IMG_20191205_012638_349.jpg
    KB 180.6 · צפיות: 66
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית