לוג חיטוב - PSMF ע"פ לייל מקדונלד

• פותח/ת השרשור
עייפות מטורפת + גזים מטורפים.
אני כור רדיואקטיבי עם נשורת מסריחה.

כן זה דיי ברור, זה תמיד ככה בהעמסות כאלו עשיתי פעם דברים יותר גרועים מזה אבל לאחר מכן שילשלתי הכל... בכל מקרה אחרי2-3 העמסות הגוף שלך יתגבר על החומר הרדיואקטיבי שאתה מכניס לו והוא ידע להתמודד יותר טוב עם הפחמימות, אבל הנודים וכו' לא ממש יעבור

כמה דברים שאני קצת מתפלא שלא הזכרתם פה....
דבר ראשון מומלץ לתסף ב ל טירוזין לפני אימון..
דבר שני חשוב מאוד לתסף במלח אשלגן ומלח דל נתרן.
ועוד דבר, אל תעשה 4 פעמים אימון אירובי+2 אימונים כי הגוף שלך לא יתאושש מזה... לייל מדגיש את זה לא לעשות יותר מידי אימונים כי זה חסר טעם ואתה לא תרד במשקל או שתשרוף כמות מכובדת של שריר.
ולמי ששאל למה צריך העמסה של 5 שעות זה בגלל שרמות הלפטין מאוד רגישות לצריכת הפחמימות ובגלל הצריכה הגדולה של הפחמימות זה מעלה את רמות הלפטין שזה מסדר את המטבוליזם ויש לזה הסבר יותר מפורט פשוט אני לא כל כך זוכר כרגע...
מקווה שעזרתי קצת.

• פותח/ת השרשור
כמה דברים שאני קצת מתפלא שלא הזכרתם פה....
דבר ראשון מומלץ לתסף ב ל טירוזין לפני אימון..
דבר שני חשוב מאוד לתסף במלח אשלגן ומלח דל נתרן.
ועוד דבר, אל תעשה 4 פעמים אימון אירובי+2 אימונים כי הגוף שלך לא יתאושש מזה... לייל מדגיש את זה לא לעשות יותר מידי אימונים כי זה חסר טעם ואתה לא תרד במשקל או שתשרוף כמות מכובדת של שריר.
ולמי ששאל למה צריך העמסה של 5 שעות זה בגלל שרמות הלפטין מאוד רגישות לצריכת הפחמימות ובגלל הצריכה הגדולה של הפחמימות זה מעלה את רמות הלפטין שזה מסדר את המטבוליזם ויש לזה הסבר יותר מפורט פשוט אני לא כל כך זוכר כרגע...
מקווה שעזרתי קצת.

1. לייל לא מציין ל-טירוזין לאחוז השומן הזה
2. תעבור על הלוג הרבה נתרן הולך פה
3. אימונים: אני עושה שניים + משתדל כמה שיותר אירובי, אבל גם אם תרצה אי אפשר לעשות בתפריט כזה יותר מ4 אימונים אירובי בשבוע.
4. השאלה היא לא לגבי ההעמסה עצמה שמטרתה ידועה - אלא לגבי פרק הזמן המוגבל שלה, אתה יודע אולי למה דווקא 5 שעות?

חוצמזה אשמח אם תהיה פעיל בלוג, זו דיאטה מוזרה 😵

• פותח/ת השרשור
תודה אחי

הערב יש פאפאגאיו וחצי גמר, ועם כל הכבוד לתפריט לא מכון לוותר על זה (לאור העובדה שלא אני משלם), אז אתגבר היום באירובי ואוכל שם, ומחר בבוקר חוזרים לתפריט מלא כרגיל + שקילה. מת לראות את המשקל אחרי ההעמסה.

שכחתי לשאול, יש לך משקל מטרה?
בכלל, מעניין אותי לקרוא את זה, יש מקור הורדה? :X

כל עוד אתה בקטגוריה 3 עדיף לך לא לעשות אירובי או שאם אתה עושה אז תעשה הליכות וזה מקסימום... לא ריצה כי אתה לא תתאושש מזה... ואם לא תעשה אירובי זה בסדר בגלל הא"ש הגבוה...
אני מקווה שאתה עושה את ההעמסות אחרי אימון... כנ"ל לגבי פרי מיל.... מותר לך 2 פרי מיל אם אני זוכר נכון.. תקן אותי אם אני טועה.
אם אני אזכר למה ההעמסה צריכה להיות בתוך 5 שעות אני אכתוב פשוט ממש אין לי כח לעבור על הספר עוד פעם..
אל תשכח להקפיד על מלח אשלגן ומלח דל נתרן אילו מרכיבים מאוד חשובים.
אם אני לא טועה צריך 3 ג' מלח אשלגן ואיזה 1 ג' מלח דל נתרן... אבל תבדוק את זה!! כי זה מה שהזיכרון שלי אומר לי... תבדוק כי אני בטוח ב90% ולא 100%

---------- התגובה התווספה ב 15:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:58 ----------

המלח אשלגן אמור לצאת משהו כמו רבע כפית ליום משהו כזה... זה מה שאני זוכר.
דרך אגב בUD2 הוא ממליץ גם על חומצה אלפא ליפואית עם הארוחות של ההעמסה.. לא זוכר כרגע מינונים אבל אני גם לא בטוח שזה מתאים לקטגוריה שלך... בכל מקרה תבדוק את זה.
עכשיו אין לי זמן לבדוק אבל כשיהיה אני אשמח לבדוק בשבילך וגם לריענון של הזיכרון שלי.
וכמובן שלשאר אנשים הפורום.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר דווקא מה כתוב בספר, ואין שם כל ציון לגמות מדוייקת של נתרן או אשלגן, לקטגוריה 2 מותר פרי מיל 1,
את האימון עשיתי לפני ההעמסה כמו שמשה העיר, וכן אירובי אצלי זה רק הליכות או אליפטי.

Rhastago - משקל מטרה כרגע הוא מתחת ל110 עבור תוכנית זו, כי אז אני אראה איך מתקדמים עם החיטוב ומה משקל היעד הבא... + ראה הודעה פרטית

אהה.. מצטער לא שמתי לב.. אני מקובע על זה שאמרת שאתה עם 26% שומן אז חשבתי שאתה בקטגוריה 3...
בכל מקרה תבדוק את נושא האשלגן כי הרבה אנשים התלוננו על כל מיני תופעות שקרו להם עד שהתחילו לצרוך את הכמות שלייל המלית עליה של המלח אשלגן..
אני זוכר שקראתי את זה באיזה טופיק בפורום של לייל...

• פותח/ת השרשור
אהה.. מצטער לא שמתי לב.. אני מקובע על זה שאמרת שאתה עם 26% שומן אז חשבתי שאתה בקטגוריה 3...
בכל מקרה תבדוק את נושא האשלגן כי הרבה אנשים התלוננו על כל מיני תופעות שקרו להם עד שהתחילו לצרוך את הכמות שלייל המלית עליה של המלח אשלגן..
אני זוכר שקראתי את זה באיזה טופיק בפורום של לייל...

לקחתי לתשומת לבי
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
עדכון אחרי ההעמסה:
משקל: 114.6
סה"כ מרוצה, הנוזלים שירדתי הם כולה 1.7 קילו, ומכאן שהירידה נטו במשקל בסייקל הראשון של התפריט היא 4.4 קילו, שזה מעולה.
כמו כן, אני חייב לציין שהיום זה היום הראשון אחרי ההעמסה שאני מרגיש באמת טוב איתה, לאור העבודה שאתמול זה היה כמו יום ראשון בגמילה מסמים, פשוט קריעת תחת לחזור לתפריט מחדש.

היום עשיתי על הבוקר אימון ריקון, ועוד מעט מגיע אירוע משפחתי שאני אצטרך לשתות בו דיאט קולה (חרא אני חורג מהתפריט).

שבת שלום!

• פותח/ת השרשור
(כדי למנוע נעילה של הפוסט)
היום היה אימון ריקון, סה"כ חזרתי לתפריט נורמלי קבוע חוץ מהמכה בירות עקב מונדיאל, שעכשיו שהוא נגמר אין יותר תירוצים אפילו לזה.

• פותח/ת השרשור
אחרי עוד אימון ריקון..

החל משבוע הבא התוכנית אימונים תשתנה: אימוני ריקון בראשון+שני, אימון כח בחמישי באוניברסיטה (התרכזות בטכניקה עם רן).
בינתיים אין משקל עדכני כי אני לא יכול להישקל בבוקר, נראה איך אני פותר את זה

מעניין כמה אתה שוקל...

אגב, הצטלמת לפני הדיאטה? יהיה נחמד לראות תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית