הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב - PSMF ע"פ לייל מקדונלד

• פותח/ת השרשור
טוב, אין לי דרך לומר את זה אלא במילה אחת: אכזבה!
משקל בוקר: 113 קילו.
הירידה השבועית בעצם חזרה לנקודה שלפני ההעמסה.
ממה שאני מתחיל להכיר את הגוף שלי, אני חושב שההסבר לכך הוא פשוט איבוד נוזלים די איטי בגוף, כי גם בתחילת הדיאטה לא הייתה צניחה במשקל והירידה המשמעותית הייתה דווקא בימים האחרונים של המחזור האחרון.

בכל אופן, פתחתי את היום באירובי קל, עם הרבה מתיחות וגמישות \ עבודת טכניקה לדדליפט וסקוואט.

ראשון - שני ריקון, הולך להיות כיף

שב"ש

כל הכבוד תמשיך כך!
אל תתאכזב, כל עוד אתה יורד במשקל תגיד תודה!
דרך אגב גם כשאני הייתי בחיטוב הזה יום אחרי ההעמסה אני הייתי שוקל כמעט אותו דבר ורק אחרי כמה ימים אני ראיתי את ההבדל...
נכנסתי לפורום של לייל ובדקתי אם זה בסדר והוא אמר שזה בסדר ושלפעמים לוקח כמה ימים עד שאתה מאבד את הנוזלים שוב.
בקיצור אל תדאג יהיה בסדר!

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד תמשיך כך!
אל תתאכזב, כל עוד אתה יורד במשקל תגיד תודה!
דרך אגב גם כשאני הייתי בחיטוב הזה יום אחרי ההעמסה אני הייתי שוקל כמעט אותו דבר ורק אחרי כמה ימים אני ראיתי את ההבדל...
נכנסתי לפורום של לייל ובדקתי אם זה בסדר והוא אמר שזה בסדר ושלפעמים לוקח כמה ימים עד שאתה מאבד את הנוזלים שוב.
בקיצור אל תדאג יהיה בסדר!

תודה על ההערה.
נקווה שחמישי הבא (בהתאם לההעמסה, נראה מתי תגיע) המשקל יראה משהו טוב אחר.

אל תדאג אני נמצא פה כל יום למשך כמעט כל היום חח..
אני בעבודה על המחשב פשוט, אני לא בן אדם בלי חיים 🤡

• פותח/ת השרשור
עידכון קצר:
משקל בוקר: 110.5 קילו
סה"כ הירידה ממשיכה יפה, במיוחד לאור העובדה שאתמול היה פרי מיל (ארוחה מג'יק 400) מתון, כך שאני סה"כ מרוצה. מה שכן, האימונים זה פשוט עונש, ואני שוקל להתחיל תוכנית כח כזו או אחרת ולהתחיל לחזור למשקלים שפויים, כרגע זה פשוט בדיחה.
אתמול עשיתי אימוני טכניקה עם שוני מהדר יוסף (כפרה על רן ששידך בינינו) בחד"כ של האונ', ואחרי 8 סטים של 5 ב60 קילו כבר הרגשתי הרוג, שזה די עצוב. אחרי זה עבדנו על טכניקה בפאוור קלין, והיה נהדר, ורוצה להכניס את זה לתוכנית כרגיל. בינתיים ממשיך עם התפריט שבוע נוסף כדי לרדת מה110 קילו, לעשות העמסה ולהישאר מתחת, ואז נראה איך ממשיכים, כשכנראה נצא מהתפריט הזה ולפחות אמשיך בסגנון CC או משהו אחר שלפחות יש בו קצת יותר קלוריות ושומן, כי הגוף מגיב מעולה בכללי למחסור בפחמימות מבחינת תפקוד יומיומי (למעט אימונים :( )

שהגעתי בערב להדר יוסף הוא סיפר לי
יפה, תמשיך להתקדם, שים לב שאם הוא עובד איתך על הסקוואט אז הוא עושה HB ולא LB

איזה כיף לראות את הירידה שלך :D

גורם לי גם לרצות לעשות PSMF בסוף ה SS.

• פותח/ת השרשור
שהגעתי בערב להדר יוסף הוא סיפר לי
יפה, תמשיך להתקדם, שים לב שאם הוא עובד איתך על הסקוואט אז הוא עושה HB ולא LB

עבדתי איתו LB, הוא רצה שאני אעשה HB ואמר לי שככה זה יותר בטיחותי וכל הליפטרים עושים ככה (כולל אתה), אבל התעקשתי על LB..

עבדתי איתו LB, הוא רצה שאני אעשה HB ואמר לי שככה זה יותר בטיחותי וכל הליפטרים עושים ככה (כולל אתה), אבל התעקשתי על LB..

סבבה, תכלס תנצל את הזמן כמה שיותר אימונים איתו כדי שאחר כך תוכל לעבוד לבד

• פותח/ת השרשור
תודה מוישלה

נעדכן קצת:
משקל בוקר 109- קילו, וזה אחרי ההעמסה של יומיים (היה סופ"ש עצבני במיוחד), ככה שזה המשקל אחרי ההעמסה, ואני די מרוצה.

סה"כ עד עכשיו ירידה של 10 קילו.
שלשום עשיתי אימון ריקון אחרי ההעמסה, ובהתאם ללוח זמנים אעשה היום או מחר אימון כח רגיל.
יש לציין שהירידה די נחלשה בזמן האחרון, וכנראה שאתחיל לעשות ההעמסות בתדירות יותר גבוהה, בהתאם למשקל בעוד שלושה ימים.

• פותח/ת השרשור
עידכון.
שבוע שעבר שמתי לב שאחרי ההעמסה המשקל גוף לא כל כך זז אחרי שחזרתי לתפריט והחלטתי פשוט להמשיך בסופ"ש ההעמסתי, מכיוון שגם ההעמסה שהייתה לפני זה הייתה לא משהו בכלל, כך שעשיתי הפעם העמסה איכותית וגם השבוע הקודם (בתקווה) די איפס לי את כל המאזן ההורמונלי ונקווה שיעצור את הירידה במטבוליזם שכנראה התחילה לעשות לי צניחה חופשית. אני שוקל להתחיל לתסף יומית אפדרין, אבל קודם לכן אני צריך למצוא מוכר זול, כי אחרת אני אפשוט רגל מזה.

אתמול (יום ראשון) חזרתי לתפריט, שקילה הבאה עוד 8 ימים (שלישי על הבוקר), אם הירידה תחזור למה שהייתה פעם, אז אני אמשיך עם התפריט, אם לא, אעשה שינוי.
סה"כ אני הרבה זמן כבר בתוכנית, ולפי לייל אני חייב בשבועיים נייטרלי, מקווה שהשבוע הקודם עשה עבודה חלקית. את האמת נדע רק עוד שבוע.

עשיתי היום אימון כח קצר, עובד הרבה על טכניקה בשאיפה להתחיל תוכנית כח אחרי סיום חיטוב (כנראה ב100 קילו~).
די שיתוק לעשות הכל על 5 גרם פחמימה של אבקת חלבון, תיספתי היום ב300 מ"ג קפאין, ואני מאמין שעד סוף חיטוב אני אמצה את מינון הקפאין (400 בפעם אחת).

פאוור קלין: פירמידה של טכניקה ברובה עד ל60 קילו.
פרונט סקוואט 60 קילו (אין לי כלוב\ראק,כל דבר אחר שאפשר לשים עליו מוט במכון הזה אז אני מרים את המשקל בפאוור קלין ועושה סטים) לחמישיות.
דדליפט: עוד פעם פירמידה עולה עם הרבה תירגול טכניקה, סיום ב120 ל-3 (רן - כנראה שהג'ק כן עובד... אימון שעבר היה יותר טוב) כשאחרי זה פשוט הלכתי כמו שיכור מסוחרר, מקלל את לייל מקדונלד ואת PSMF.
אימון הבא אני אשתדל שמישהו יצלם אותי, או שנחכה לאימון עם רן בשבת לשיפור טכניקה.
מחלוקת בינו לבין שוני בביצוע פאוור קלין
משקלי שחיף. 😵

נערך לאחרונה:
אתה יכול לפרסם שאנחנו נרשמנו לאימון פילאטיס
זה שווה מוניטין

• פותח/ת השרשור
עדכון 13.8:

משקל בוקר: 106 קילו!

הגוף חוזר למצב טוב אחרי שבוע ההעמסה, ובמצב מעולה.
בשבוע האחרון שמרתי חזק על התפריט, ואפילו אתמול לא היה המג'יק המסורתי של חמישי בערב (מה זה חצי שעה רן???) כך שהמצב טוב מאוד. מתכוון גם בשבת לוותר על הFREEMEAL כדי לבצע באמצע שבוע הבא ההעמסה רגילה לחלוטין.

EC:
כמובן שאחרי השבוע ההעמסה הבנתי שצריך להתחיל להגדיל את הגירעון אם רוצים לרדת יותר והמשמעות היא אירובי, שזה משהו שהזנחתי תאכלס במהלך הדיאטה, ואכן התחלתי עם זה - כרגע פעמיים בשבוע ומתכוון להעלות את זה.
אתמול התחלתי לתסף בEC לפני אירובי (ורק לפני זה, מבחינתי מה שחשוב כרגע זה המרץ), והגוף הגיב פשוט פאנטאסטי. בגלל שהלחץ דם נמוך יחסית עקב התפריט הדל פחמימות, לא מורגשת בכלל עלייה רצינית בו, והאפקט היחיד של הEC זה מרץ אדיר. עשיתי 60 דקות אינטנסיביות על האליפטי (מקבילה לריצה), שרפתי סביב ה800 קלוריות, ובכלל לא יצאתי גמור מזה. המשך היום רגיל לחלוטין וללא רעב מיותר (עוד תופעת לוואי נחמדה).
היום יום שישי, אימון כח עוד שעה שעתיים, הפעם נסתדר בלי EC, יהיה שמח 😃

עדכון 13.8:

משקל בוקר: 106 קילו!

הגוף חוזר למצב טוב אחרי שבוע ההעמסה, ובמצב מעולה.
בשבוע האחרון שמרתי חזק על התפריט, ואפילו אתמול לא היה המג'יק המסורתי של חמישי בערב (מה זה חצי שעה רן???) כך שהמצב טוב מאוד. מתכוון גם בשבת לוותר על הFREEMEAL כדי לבצע באמצע שבוע הבא ההעמסה רגילה לחלוטין.

EC:
כמובן שאחרי השבוע ההעמסה הבנתי שצריך להתחיל להגדיל את הגירעון אם רוצים לרדת יותר והמשמעות היא אירובי, שזה משהו שהזנחתי תאכלס במהלך הדיאטה, ואכן התחלתי עם זה - כרגע פעמיים בשבוע ומתכוון להעלות את זה.
אתמול התחלתי לתסף בEC לפני אירובי (ורק לפני זה, מבחינתי מה שחשוב כרגע זה המרץ), והגוף הגיב פשוט פאנטאסטי. בגלל שהלחץ דם נמוך יחסית עקב התפריט הדל פחמימות, לא מורגשת בכלל עלייה רצינית בו, והאפקט היחיד של הEC זה מרץ אדיר. עשיתי 60 דקות אינטנסיביות על האליפטי (מקבילה לריצה), שרפתי סביב ה800 קלוריות, ובכלל לא יצאתי גמור מזה. המשך היום רגיל לחלוטין וללא רעב מיותר (עוד תופעת לוואי נחמדה).
היום יום שישי, אימון כח עוד שעה שעתיים, הפעם נסתדר בלי EC, יהיה שמח 😃

לייל אומר בפירוש לא לעשות יותר מידי אירובי (2-3 פעמים בשבוע) ושלא נדבר על ריצה שזה בכלל מחוץ לגדר הדיאטה הזאת.
אתה פשוט לא תתאושש \ תאבד שריר יקר.
למרות שEC מאוד עוזר, למרות שקלן הרבה יותר טוב לדעתי (עם קטוטיפן)

---------- התגובה התווספה ב 09:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:24 ----------

דרך אגב אני עשיתי הכל סופר מושלם השבוע, גם לא אכלתי פרי מיל ואני רואה במראה שירדתי במשקל (או שסתם פסיכולוגי) אבל מרגיש כאילו לא ירדתי.
משהו מוזר.
אני דפוק אין, אני עושה הכל מושלם אבל מרגיש כאילו יש משהו שחסר.
(גם כן אח שלי רוצה שביום שני אני אבוא להתקין לו מזגן בבית ויש לי אימון באותו יום)
אמרתי לו שזה בעייתי וזה אז הוא שאל אותי "למה מתי אתה מסיים את העבודה ופה ושם" אז אמרתי לו שלא לא קשור אז הוא שאל אותי מה חדר כושר או משהו אז אמרתי לו כן חחחח
בכל מקרה כניראה שאני אעביר את האימון ליום ראשון (אם אני אתאושש מהיום) או יום שלישי.

---------- התגובה התווספה ב 09:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:29 ----------

היום שקילה, תחזיקו לי אצבעות :120ag:

לייל אומר בפירוש לא לעשות יותר מידי אירובי (2-3 פעמים בשבוע) ושלא נדבר על ריצה שזה בכלל מחוץ לגדר הדיאטה הזאת.
אתה פשוט לא תתאושש \ תאבד שריר יקר.
למרות שEC מאוד עוזר, למרות שקלן הרבה יותר טוב לדעתי (עם קטוטיפן)

---------- התגובה התווספה ב 09:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:24 ----------

דרך אגב אני עשיתי הכל סופר מושלם השבוע, גם לא אכלתי פרי מיל ואני רואה במראה שירדתי במשקל (או שסתם פסיכולוגי) אבל מרגיש כאילו לא ירדתי.
משהו מוזר.
אני דפוק אין, אני עושה הכל מושלם אבל מרגיש כאילו יש משהו שחסר.
(גם כן אח שלי רוצה שביום שני אני אבוא להתקין לו מזגן בבית ויש לי אימון באותו יום)
אמרתי לו שזה בעייתי וזה אז הוא שאל אותי "למה מתי אתה מסיים את העבודה ופה ושם" אז אמרתי לו שלא לא קשור אז הוא שאל אותי מה חדר כושר או משהו אז אמרתי לו כן חחחח
בכל מקרה כניראה שאני אעביר את האימון ליום ראשון (אם אני אתאושש מהיום) או יום שלישי.

---------- התגובה התווספה ב 09:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:29 ----------

היום שקילה, תחזיקו לי אצבעות :120ag:

מה שצריך לעניין אותך זה: *מבט במראה * משקל *היקפים

כל השאר זה פסיכולוגיה בראש ו\או איך הגוף מגיב לרמות אינסולין נמוכות.
ואגב, ממה שאני זכור אתה כמעט מחליף קטגוריה תוך כמה ימים, לא? ממליץ לך אחרי זה לעשות מחזור נוסף של קטגוריה 1 (ארוך יותר עם העמסה ארוכה יותר) ואז לסיים עם הדיאטה, אחרת תתחיל לשרוף שריר כמו מדורת ל"ג בעומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית