טוב אז ככה,
סקוואט 75 קילו 5-5-4 חזרה אחרונה כשל,פשוט קשה מידיי אני רואה ילדים 3 קילו מתחתיי שעושים מאה זה לא מובן לי..
פרס 46 קילו 5-5-5 [= ובין סט שני לשלישי חיכיתי רק 3 וחצי דק' בגלל שאיזה אחד בכה לי שם שאני משתלט על הכלוב
מתח+12.5 קילו 5-5-5 באמת התפלאתי היה הרבה יותר קל מבדרך-כלל.
משקל גוף:66.5 קילו
חזרתי מאימון היום,אז ככה:
סקוואט 75 קילו 3X5 סוף סוף! הכאב בגב-תחתון אפילו היה פחות כואב היום,אבל עדיין כאב במיוחד בסט שלישי
פרס 47 קילו(דרך אגב באימונים שכתבתי 46 קילו זה היה בעצם 44 קילו טעות שלי) 3-4-3
מתח+15 קילו 4-4-2 סט אחרון התפקשש לי הכול המשקולת לא נתפסה והיא נפלה למטה וגרמה לי להחליק קיצר אני בטוח שהייתי יכול לעשות פה לפחות 3-4
משקל-גוף:
67.4 קילו
דרך-אגב בתחילת-האימון בחימום של הסקוואט המכנסיים נקרעו לי חחחחחחחחחחחחחח אני לאט לאט נהיה חזיר כנראה:D:O
סקוואט 60 קילו(אני עובד עכשיו חזק על טכניקה ומיישם את כל מה שכתבתם לי) 5-5-5 לא-בעייתי.
בנץ' 65 קילו 4-4-4 יותר טוב מפעם שעברה אבל היה עדיין מאוד קשה
דדליפט 98 קילו אני מרגיש שהדדליפט ישתפר המון מבחינת-טכניקה ואני מקפיד גם פה על כל מה שאמרתם לי וכל מה שראיתי בסרטון.
משקל גוף:המשקל ישתגע קצת היום לאדע מה קרה בכל זאת אני לפחות 67.2
---------- התגובה התווספה ב 16:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:42 ----------
עוד 45 דק' בערך יש לי תור לרופאת-עור ואני חושב שהיא תעלה לי את המינון של הראוקטן!(בכל-זאת עליתי יותר מ12 קילו)
בטח היא גם לא תבין איך עליתי יותר מ12 קילו 0= איזה נימוק טוב לדעתכם אני יכול לתת לה שם בלי להתחיל לחפור לה?
אם היא תעלה לי את המינון אני מקווה מאוד שלא שהתופעות-לוואי לא יגדלו הרבה
---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:07 ----------
העלו לי את המינון\= אני מקווה מאוד שזה לא ידפוק אותי!
הסקוואט הוא לא 46-65 אלא 75 שגם זה לא משהו ואני עובד כרגע על טכניקה,ובנצ' כתבתי את המקסימום שהייתי עושה (50) ושכחתי לשנות שזה היה 5-8 קילו פחות בגלל שהיו עוזרים לי מלא,היום אני עושה את ה65 כמעט כמעט לבד.
סקוואט 70 5-5-5 לא קל..
בנץ' 65 אני פשוט תקוע ברמות...מקווה שבעזרת חופש-חנוכה אני אצליח לאכול כמו שצריך בלי הביתספר הזה..
4-4-4 בלחץץ
דדליפט 100 קילו 5 חזרות לא קל בכלל...
סקוואט 75 קילו 5-5-5 פעם ראשונה שהרגשתי ממש טוב עם הסקוואט אפילו הרגשתי שקיבלתי באונס פעם-ראשונה ירדתי ASS TO GRASS הפעם
פרס 47.5 4-4-4 וואו הרגשתי ממש כבד לא-יודע למה..
מתח+15 קילו 5-4-3 האמתי שבסט שני עליתי 5 אבל חמישית לא הייתה עם הסנטר מעל המוט אז לא החשבתי