הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ניראלי גם ככה אני עושה ריסט בסקוואט עוד-מעט...

---------- התגובה התווספה 04-10-2010 ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-10-2010 ב 21:23 ----------

הראוקטן מתחיל להשפיע ואני מתקלף בפרצוף:(

---------- התגובה התווספה ב 22:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:01 ----------

סקווט 60 קילו 5-5-5 לא קשה מידי ולא קל מידי
פרס 46 קילו 3-4-3 אימון הבא אני מצפה מעצמי ל5-5-5
מתח+12.5 5-4-3 לא היה קל בכלל

משקל גוף:65.1-65

• פותח/ת השרשור
טוב אימון בנזונה היום!!...החלטתי לתרגל את הטכניקה של הסקוואט כמה אימונים לפני שאני מעלה שוב משום-מה אני מאבד את המתיחה בהאמסטרינג בירידה ואני עובד על זה..
סקוואט 62.5 5-5-5
בנץ' 65 4-3-3
דדליפט 102.5 5 חזרות!!! חזרה אחרונה התעגל קצת הגב,אבל הייתי בטוח שאני סוגר 3 בלחץ אז סבבה!!

• פותח/ת השרשור
יש לי יום-הולדת היום:RockOn: אז אני יוצא למסעדה עם המשפחה ולא מתאפשר לי להתאמן היום אז מחר אני אעדכן בתקווה גם לעלות סרטון של פרס.

• פותח/ת השרשור
אימון סביר...

67.5 סקוואט עלה אחלה חזרה אחרונה בסט שלישי היה רצח-עם 5-5-5
פרס 46 קילו מאוד התאכזבתי... 3-4-3
מתח +12.5 קילו 5-4-4..

משקל גוף:
64.8

לא-טוב
!!!! אני חייב לחזור לעצמי!

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70 5-5-3
בנץ' 5-4-3 בלחץץץץץץץץץ
דדליפט 105 קילו 3 חזרות

ירדתי פאקינג קילו!!!! לא יאומן....יאאלה שוב פעם לאכול!!!

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70 קילו קשה מאוד 5-4-5 אני מאמין עניין של זמן-מנוחה נמוך יותר בין הסט השני לשלישי זה הכול.
פרס 46 קילו 4-5-4 וואלה יותר טוב אימון הבא אני חייב לסגור 5-5-5!
מתח+12.5 5-5-4 אימון הבא נסגור 5-5-5

משקל :64.9 חזרתי לאזור ה65 קילו...יאאלה אני מתחיל לטרוף מחדשש אני לא יכול יותר עם התקיעות הזאת

לא ציני.... תמשיך לצבור מסה - עוד משקל על המוט

• פותח/ת השרשור
לא ציני.... תמשיך לצבור מסה - עוד משקל על המוט

אה עשה לי רושם שאתה ציני כי אני די תקוע...אז זה היה ניראלי מוזר שנתת לי "יפה"

---------- התגובה התווספה 20-10-2010 ב 00:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה 19-10-2010 ב 18:00 ----------

וואי הקאתי את הנשמה שלי עכשיו אחרי שאכלתי 3 ביצים וטונה... אני מקווה שאני לא מתחיל להיות אלרגי למשהו...(במיוחד למוצרי-חלב):(

---------- התגובה התווספה ב 19:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------

לא מתאמן היום עקב מחלה......סעמק כמה שציפיתי לאימון הזה...ניראלי שגם השלתי מעצמי משקל בגלל המחלה הארורה הזאת

---------- התגובה התווספה 21-10-2010 ב 18:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה 20-10-2010 ב 19:52 ----------

אני נאלץ גם היום לוותר על אימון! אני ממש מבואס מזה...יש לי שיעולים נוראיים והמון המון ליחה בגרון,לפני שעה הרגשתי שאני חצי-נושם מרוב שהשתעלתי:😃(

• פותח/ת השרשור
יאאלה חזרתי מהאימון...חרא של אימון אני מאמין שבגלל שהייתי חולה ואכלתי על-הפנים...
סקוואט 70 5-5-2 בלחץץץץץץ גם בסטים של ה5 לא ירדתי כמו בדרך-כלל
בנץ' 65 קשה אשששששש 4-3-3 בלחץץץץץץץץץ
דדליפט 105 3 קשים מאוד מאוד
משקל:
64.9...
אני קונה גיינר כדי לתת לעצמי פוש כי קשה לי לאכול כמו שצריך עם הלימודים עד 4 אחה"צ כל יום....על מה אתם ממליצים?

• פותח/ת השרשור
טוב אימון סבבה אפשר להגיד
סקוואט 70 5-5-5[לא ירדתי דיפ כמו בדרך-כלל כי אני פשוט מגיע לGM ולא מצליח לסדר את זה(יש סרטון של הסקוואט של היום תגידו איך לדעתכם)]
פרס 46 קילו 5-5-4 חזרה אחרונה התרחבשו לי הנשימות אז הגעתי לכשל,בכללי היה לא קל בכלל.
מתח אחרי הפרס התחילו לי כאבים חזקים במרפק ימין שפשוט דפק לי את האימון מתח היום!! איזה באסה!!!
עשיתי 12.5 4-4 קשים מאודדדדדדדדדדדד הצלחתי בלחץץץץץץ ואז כבר היה ממש כואב הורדתי ל10 והצלחתי 5
משקל-גוף:65.5 קילו

---------- התגובה התווספה ב 23:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:48 ----------

סרטון של הסקוואט^^ לפי דעתי אני לא יורד מספיק אבל אמרו לי שאני יורד מספיק מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב,אימון לא-רע בסך-הכול אני מתחיל מאימון הבא ריסט בחזה
סקוואט 72.5 קילו 5-5-5 היה קשה חזרה אחרונה בסט אחרון הייתה רצחחחחחחחחחחחחחחחח
בנץ' 4-3-4 (יש לי בעיה שגיעה לפני כמה זמן,קורות לי חזרות שאני מגיע למטה עם המוט פתאום כתף ימין שלי נופלת למטה ואין לי שליטה על זה וכתף שמאל נשארת בסדר-גמור מישהו יודע אולי מזה?)
דדליפט 105 קילו 3.5 חזרות נפל לי הפלאפון מהכיס באמצע הדדליפט וזרקתי אותו על הקיר מאחורה מעצבים והוא כמעט נשבר חחחחח)
בהתחלה הייתי בטוח שאני סוגר 5 אבל חזרה רביעית פשוט לא הצלחתי לעלות סעמק..
הערה לעצמי: לאכול יותר.

משקל גוף:65.1 קילו

• פותח/ת השרשור
טוב ככה אימון סבי ביותר אך קשה-רצחחחחחחחחחחחחחחחחח
סקוואט 75 קילו 5-5-3 כשל וואו סט שלישי היה שואה ממש
פרס 46 קילו 5-5-2 נפלתי על טכניקה לקחתי גב אחורה וזה פשוט שבר אותי\=
מתח+12.5 סט אחד עליתי 4 ואחריו כאב לי המרפק רצח אז הורדתי ל10 קילו ועשיתי 5-4 וגם הם היו קשים בצורה מפחידה בגלל המרפק,אימון הבא אני מוריד משקלים ניתן מנוחה למרפק..

הדבר היחיד שהעלה חיוך על פניי היה משקל-גוף:66.3 [=
האמתי ציפיתי ליותר אחרי ה300 גרם שאוורמה של הצהריים אבל בקטנה:victory:

• פותח/ת השרשור
אחלה אימון לא קשה מאוד(חוץ מהדדליפט*
טוב אז ככה בעקבות ריצת-2500 בשיעור-ספורט אתמול החלטתי לא להעמיס על הרגליים המון ועשיתי 70 קילו סקוואט 5-5-5 לא קל מידי אך לא קשה מידי..
בנץ' 60 קילו(ריסט)5-5-5 לא היה קשה חוץ מחזרה אחרונה בסט אחרון אבל עלה מצוין.
דדליפט 105 קילו קשהה בצורה לא-אמיתית 4 חזרות(5 כשל) אני תקוע בדדליפט ואני מבואס רצח מכך,אני בקרוב קונה גיינר אז אולי הוא ייתן לי את הפוש ואני אעלה בדדליפט.

משקל גוף:66.4

• פותח/ת השרשור
טוב אז היה לי היום את אחד האימונים היותר קשים שלי..
סקוואט 75 קילו 5-5-4 חזרה אחרונה כשל
בנץ' 62.5 קילו 5-5-5 היה לא קל
דדליפט105 קילו 5 חזרות,בקרוב אני אעלה סרטון של הדדליפט מהסרטון ראיתי שהגב שלי מתעגל ואני לא מוציא מספיק חזה ואני אעבוד על זה אם יש עוד הצעות לשיפור תגידו לי

10 דק' אני מעלה את הסרטון

---------- התגובה התווספה ב 23:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:55 ----------

סרטון דדליפט^^

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מקבל כל ביקורת כמו שצריך,השאלה שלי היא כזאת מדדליפט כזה אני יכול לפגוע בעצמי?
2.אילו הצעות לשיפור יש לך לתת לי? חוץ מלהוציא חזה החוצה ולרדת עוד עם התחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית