הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Carb Cycling

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
השאלה שלי היא:
מה יהיה, גרעון שבו אני יעמוד אם אני על 1.75 ועומד על 77 קילו? ואיני יודע את אחוז השומן ההשארה שלי שאני עומד על 18-20%
כמה מתוך אותם קלוריות שישארו יהיו החלבונים, הפחמימות והשומן ?

תודה רבה לעונים.

• פותח/ת השרשור
ובאיזה קצב אני מעלה את אותן קלוריות?
יעני בכל יום כל כמה קלוריות אני מוסיף ומאיפה הן באות?

• פותח/ת השרשור
התבלבלתי התכוונתי
בהפחתת הקלוריות
כאילו מאיפה אני מפחית אותן? ובכמה?
ובמעמסה כמה קלוריות אני אמור לאכול?

העמסה רגילה, קראת בכלל מה זה קראב סייקלינג לפני שאתה מתחיל את זה?
מדובר על ימים מדוללי פחממה מול ימים מרובי פחממה (יחסית)
כדוגמא מתחילים מ250 גרם פחממה יורדים לאזור ה30-40 ואז עולים בהדרגה חזרה, פעם ב10-14 יום עושים העמסה רגילה של 500-1000 מעל התחזוקה כשהרוב בא מפחממה, 1.5 גרם חלבון פר קילו ומינימום שומן.
אתה בונה תפריט רגיל עם 1.8-2 גרם חלבון פר קילו, 20% שומן לפחות מסך הקלוריות הכולל שאתה מציב לעצמך לפי הBMR והגירעון הקלורי המקסימלי שאתה יכול לקבל, ואם הפחממה לדוגמא יצאה לך 140 גרם אז אתה מקצץ שם ומוסיף לחלבון ולשומן (יחס נגיד 80% חלבון, 20% שומן מהקלוריות שקיצצת מהפחממה).
אם יום א' לדיאטה אתה מתחיל מ 150 גרם חלבון, 200 גרם פחממה ו50 גרם שומן, יום ב' יהיה 190 גרם חלבון, 150 גרם פחממה, 55 גרם שומן, וככה ממשיך ואז נגיד ביום 4 יהיה לך כבר 250 גרם פחממה לדוגמא,או 300 גרם כמה שתציב לעצמך ובעצם במצב הזה אין צורך בהעמסה מסיבית אולי אחת ל14 ימים במקסימום כדי להיות בטוח שאתה ממלא מאגרי גליקוגן, זה סתם משחק מעצבן, למה אתה עושה את זה? אתה תקוע או סתם רוצה להתנסות? בעיקרון זה כאב ראש.

• פותח/ת השרשור
אני תקוע
אני מחפש כל מיני דיאטות חלופיות לחיטוב הרגיל שבמדריך
יש לך המלצות לדיאטות?

העמסות בחיטוב זה די CC
כל חיטוב צריך העמסות, זה לא בדיוק CC, התוכנית המקורית של CC הוא כמה ימים דל, יום מאוזן ויום "העמסה", ואז שוב חלילה, בהעמסות בחיטוב רגיל עושים 10-14 ימים X פחממה, ורק ביום ה10 או ה14 עולים ל"העמסה" האמיתית.

CC זה עקרון ולא פרוטוקול או תכנית, אפשר לעשות הרבה דברים. בעקרון זה ישר העמסה בלי יום נייטרלי, לא יודע מאיפה הבאת את זה

חיטוב עם העמסות נכנס לקטגוריה של CC, ושוב פעם, זה לא דיאטה זה עקרון תזונתי עם בסיס פיזיולוגי די רחב. לומר על זה שזה חרא זה כמו לומר על Clean & Jerk שזה חרא תרגיל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית