הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

No army is gonna stop me

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
טוב.. אז תמו להם 3 חודשים של קורס. יום שני צועדים טיפה ומקבלים סיכה 😛

בכל מקרה, אומנם הפסקתי לעדכן את הלוג הקודם כי פשוט לא היה לי כח וגם ככה הוא ננעל.
המשכתי להתאמן למרות שלא רשמתי, ושבוע קודם חזרתי ללחוץ בנץ', אין יותר כאבים.

בכל אופן התכנון לחודש וחצי הקרוב הוא הintermediate version של SS לחזור למשקלים של פעם.
אחריו טירונות, נשלים את הנזקים שהטירונות יעשה בעוד שבועיים או כמה שידרש של SS, ואחריו כנראה 5X5.

בכל אופן דו"ח נזקים:
ירדתי ~ 9 קילו (כרגע עומד על 70.5)
התחטבתי אש LOL
משקלים זה טיפה קשה להגיד כי כל שבוע היה סיפור אחר, זה היה תלוי באוכל, שינה ועוד המון פרמטרים שקבעו את המשקל של האימון.
בכל מקרה, לאימון של היום:

סקוואט 100 ק"ג 3X5 לא בעיה מדי. (כנראה אני אקפוץ ב5 ק"ג לאימון עד 120, כי אני פשוט מאמין שאני מסוגל, וזה יתן לי את הזמן שדרוש לי להסתגל)
בנץ' 70 ק"ג 3X5 - לא קשה מדי, אבל אני לא מסתכן, לוקח את זה לאט.. לא רוצה לדפוק את הכתף שוב.
מתח בתוספת 5 ק"ג 3X5.

בכל אופן מתחילים לחזור לאכול ולהתאמן כמו שצריך. מה גם שאני מאמין שהפעם יהיה הרבה יותר טוב, כי עם כמה שהייתי חלש בחודשים האחרונים הקפדתי על טכניקה טובה. אני מאמין שזה יתרום הרבה.

(אגב מתוצאות ה"חיטוב" למי שמעוניין לראות 🤡 : http://img704.imageshack.us/img704/8346/p9030004.jpg , אגב שימו לב לידיים של בילדר. מקסים 😣)

😃

• פותח/ת השרשור
סקוואט 80 ק"ג (80%) 2X5
פרס 50 ק"ג 3X5 - לא היה קל מדי. (מה גם שהטרייספס אחר כך צרחו הצילו.. מוזר ביותר)
דדליפט 125 ק"ג 1X5 - פעם ראשונה דדליפט עם חגורה (פעם חשבתי שזה עושה כאבי גב.. ואז הבנתי שזה היה טכניקה לקויה חח), היה סבבה. כל הרגל שלי פשוט פס אחד אדום, פעם הבאה אולי אני אשקול להביא מכנס ארוך חח

סה"כ היה סבבה.

בהצלחה אחי..
כמה זמן לקח לכתף שלך להחלים? בדיוק נפצעתי יום שישי בכתף וזה מעצבן שאני לא יכול להתאמן כמו שצריך =\..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממ אני חושב סביבות חודש? כי היא החלימה ואז התחילה לכאוב מחדש.
מאז שהתחלתי לעשות פרסים בקביעות המצב אחלה. פרס באמת מרפא הכל 😃

• פותח/ת השרשור
סקוואט 105 ק"ג 3X5 - היה יותר קל מה100 בוודאות, אבל היה לי כל כך קשה להחזיק את זה על הכתפיים >< הרחבתי את האחיזה שלי עקב כאבי כתפיים שצצו להם, אימון הבא אני אנסה להצר את האחיזה טיפה יותר.
בנץ' 75 ק"ג 3X5 - קליל, אבל הטרייספס עוד גמורים חח
מתח פרונציה 3X5

• פותח/ת השרשור
סקוואט 110 ק"ג 3X5 - הצרתי טיפה את האחיזה, היה אחלה. 😃
פרס 52.5 ק"ג 5-5-4 - האחרון היה פאק טכני, נחתי בחזרה האחרונה למטה, ובגלל זה היא לא עלתה חח
מתח + 7.5 ק"ג 3X5

שבוע הבא בתקווה להגיע ל120 ק"ג בסקוואט, ואז נרד לקפיצה של 2.5 (חוזר בעקבות ישנים חח)

• פותח/ת השרשור
אימון די צולע.
סקוואט 90 ק"ג 2X5 - זוועה, באתי עם רגליים תפוסות טיפה, והמוט לא ישב טוב או משהו לא יודע. קיצור הרגליים יצאו עוד יותר תפוסות.
בנץ' 80 ק"ג 5-3-3 - טיפה נסחפתי מסתבר, הנחתי שאני אוכל להגיע בקפיצות של 5 ק"ג עד 80 ומשם להמשיך ב2.5. טיפה לא הלך (גם היה טיפה קשה להכנס לזה כמו שצריך כי הרגליים כאבו). אימון הבא זה יסגר.
דדליפט 130 ק"ג 1X5

משקל עדכני: 72 ק"ג

צילמתי את הדדליפט, לא כי זה משקל גבוה או משהו, סתם ביקורת (גם פעם שניה בערך שאני עושה עם חגורה):

לפי מה שאני רואה אני מתיישב יותר מדי אחורה (ובהתאם גם יותר מדי נמוך), הכתפיים שלי בערך בקו של המוט. נתקן את זה לפעם הבאה. עוד הערות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא היתיישבת יותר מדי נמוך, טיפה למעלה וזה בסדר, אולי גם להיות יותר אנכי עם המוט קצת.
רק למה חגורה? זה נראה קל

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה שהתיישבתי יותר מדי אחורה =/ הכתפיים שלי כמעט מאחורי המוט.

סיבות לחגורה:
1) להתחיל להתרגל לעבוד עם חגורה. (עד היום לא עבדתי איתה בדדליפט.. טמטום אישי)
2) עוזרת לי להכנס מכווץ לסטים, לא יודע מה הסיפור אבל בסטים בלי חגורה אני פשוט מרגיש יותר רפוי ואז הסט הולך פחות טוב..

אה אוקי, כן אם כמעט המוט עוקף אותך אז אתה אחורה מדי.

לגבי הכיווץ- נסית לחשוב להיכנס עם האגן אל מתחת למוט?
כשאני עושה את זה זה עוזר לי להישאר מכווץ לכל החזרות.

• פותח/ת השרשור
כן זה לא בדיוק הסיפור, קשה לי נורא להחזיק את הגב התחתון, לא יודע מה הסיפור של זה כל כך (אולי זה הקיפוזיס). בכל מקרה החגורה לפחות בהרגשה שלי כרגע עוזרת הרבה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 115 ק"ג 3X5 - מתבייש להודות אבל היה קשה. כנראה לא אוכל מספיק (הסט השלישי היה באמת 100% כח רצון) - סרטונים לבדיקת טכניקה בקרוב.
פרס 55 ק"ג 2-2-3
מתח + 10 ק"ג 3X5.

אימון מביך סה"כ חחחחח, צריך לאכול יותר :/

• פותח/ת השרשור
סקוואט 120 ק"ג 4-5-4 אחד המוזרים. הראשון היה כי החימום היה מעפן, חייב להוסיף עוד סינגל כבד =/ אני נכנס לסט הראשון בשוק. הסט השני היה לא קשה, והשלישי.. אין שמץ.
בנץ' 80 ק"ג 4-5-5 - ספוטר מעפן, ניתק אותי מהספסל בסט הראשון, השני והשלישי היו קלים.
מתח + 10 ק"ג 3X5

בכל מקרה, מתחילים במבצע לחסל את הבית, כי אני נראה רעב.
ובסקוואט ובבנץ' למרות שהסטים לא הושלמו 100% עדיין תהיה קפיצה ב2.5 ק"ג לאימון הבא.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 95 ק"ג 2X5 - קליל.
פרס 55 ק"ג 3-3-4 - מוזר למדי, הסט האחרון היה יותר קל, אני מאמין שיכלתי לסחוט 4-4-5 אבל אני מעדיף לא לסחוט ולסכן בפציעה נוספת.
דדליפט 135 ק"ג 1X5 - מדהים כמה שהיה קל. (תיקנתי את הטכניקה)

הסקוואט של היום היה קל בצורה מיוחדת, אני חושב שבסטים הכבדים יש לי פחות היפ דרייב, נשתדל לעבוד על זה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 122.5 ק"ג 4-3-2 - הטכניקה הייתה בלי ספק יותר טובה, וישנתי ואכלתי מספיק, אין לי מושג מה קרה. בכל מקרה יום ראשון אותו משקל.
בנץ' 82.5 ק"ג 4-4-4 - לא יכול להאשים את הספוטרים הפעם 😃 פעם הבאה אותו משקל
מתח + 12.5 ק"ג 3X5.

מקווה שיום ראשון ילך יותר טוב חח

• פותח/ת השרשור
סקוואט 122.5 ק"ג 3X5 - קל. ניסיתי היום להוריד את הזמן שאני מחכה בין סט לסט. זה עזר המון, כנראה הייתי נכנס לסטים האחרונים קר וזה היה חרא, בכל מקרה הלך מעולה.
פרס 55 ק"ג 2-4-4 - לא יודע מה היה בסט הראשון חח משהו התחרבש. וה2 האחרונים שוב, יכלתי לסחוט חזרה חמישית ואחרונה, העדפתי שלא.
מתח + 12.5 ק"ג 3X5

אימון טוב.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 95 ק"ג 2X5
בנץ' 82.5 ק"ג 4-4-2 - כבר נהיה ממש מוגזם. אי אפשר להאשים יותר את האוכל והשינה. אם ביום ראשון זה לא עולה נעשה ריסט ><
דדליפט 140 ק"ג 1X5 - עדיין לא קשה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 125 ק"ג 2-1-3 - רק בסט האחרון נעמדתי רחב מספיק אז הוא עלה ליותר אבל עדיין לא טוב. הסט הראשון (והסט האחרון של החימום) היו בעמידה צרה יותר אז הברכיים גלשו קדימה.
קיצור הלך לא טוב, נתקן ביום ראשון.
פרס 55 ק"ג 3X5 - סגרתי את המשקל סוף סוף. לא קשה מדי.
מתח 2XMAX
תרגול טכניקה PC.

שקילה עדכנית: 73 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 125 ק"ג 3X5 - ה2 חזרות האחרונות ב2 סטים האחרונים היו מלחמה רצינית, לא יכול להסביר את תחושת הבחילה שעלתה בי, ולמרות זאת הצלחתי.
בנץ' 82.5 ק"ג 3X5
מתח + 15 ק"ג 2X5 - ויתרתי על הסט האחרון מפאת עייפות.

פה זה מסכם את המשקל האחרון בסקוואט שהגעתי אליו בSS הקודם (את ה127.5 לא סגרתי בעבר - נקווה לתקן את זה בקרוב 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית