הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

No army is gonna stop me

• פותח/ת השרשור
סקוואט 100 ק"ג 2X5
פרס 57.5 ק"ג 4-2-3 - סט שני לא נחתי מספיק אז היה רע.
דדליפט 145 ק"ג 1X5

בכללי אם להגיד, האימון היה רע.. התאמנתי מוקדם יחסית ובאתי עייף. עם זאת הצלחתי את הכל (פרט לפרס שלא כל כך ציפיתי להצליח - ודווקא הסט הראשון היה די יפה), הכל היה אמור להיות קל יותר.
בכל מקרה שבוע הבא יהיה טוב - 150 ק"ג בדדליפט, יצורף גם סרטון 😃

נאבד לי משום מה המשקל בבית חחחחח אז אני נשקל בחדר כושר
שקילה עדכנית : כמעט 75. (מה שאומר שבטח בבוקר אני 73.5 - 74)

• פותח/ת השרשור
סקוואט 127.5 ק"ג 3-4-1 - סט ראשון לא הייתי חם בשיט, ובסט האחרון ברחתי מהטכניקה חבל על הזמן, הרגשתי את הברך, אז החלטתי לסגור את הסט.
בנץ' 85 ק"ג 3-2-3
מתח 2XMAX

תאכלס שוב אימון לא מזהיר, הבנץ' מתקדם נורא לאט..
אבל יותר מטריד אותי החימום בסקוואט |: החימום שלי למשקל הנוכחי היה:
2X5 מוט ריק
5 עם 60 ק"ג
3 עם 80 ק"ג
2 עם 100 ק"ג
1 עם 120 ק"ג

ואני עדיין לא מגיע מוכן לסט עבודה וזה דופק את הסט הראשון כל פעם מחדש.
למישהו יש איזה עצה על איך להוסיף \ לשנות את החימום? :/

נ.ב
חייב למצוא את המשקל בבית, המשקל בחד"כ הראה שאני טיפה מעל 75.5. הוא נדפק חבל על הזמן חחח

• פותח/ת השרשור
סקוואט 127.5 ק"ג 3-3-1 - כולם לכשל. הכשל הזה באמת הוציא ממני את הנשמה |:
פרס 57.5 ק"ג 5-5-3 - אני אשאר אימון הבא עם אותו משקל כנראה.
מתח + 15 ק"ג 3X5.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 100 ק"ג 2X5 - לא היה קל. המקרבים שלי היו תפוסים (ולא השתחררו בחימום) ואני רגיל לעמוד רחב. אז הייתי צריך להצר את העמידה וזה עשה את העסק לא פשוט חח
בנץ' 85 ק"ג 3X5 - והסט האחרון נראה כאילו הוא היה קל חח
דדליפט 150 ק"ג 1X5 PR - טכניקת PR אני חושב. שמתי את המצלמה במקום וכנראה שלא לחצתי על הכפתור טוב אז אין סרטון >< בכל מקרה זה הדדליפט האחרון שיש לי לביינתים, עוד שבוע טירונות. (אגב, סוג של X2 משקל גוף 😃)

משקל גוף עדכני: 75.5 ק"ג.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 127.5 ק"ג 5-3 - למרות שהרגשתי די חזק היום, עבדתי מאוד לאט כי הרגשתי כשאני עובד מהר והמשקל כבד אני פשוט נוטה קדימה וזה שובר את הטכניקה, אז היה לא קל, זה כמו לא לעבוד עם באונס בכלל :/
פרס 60 ק"ג 3-2-3
מתח 2XMAX

משקל גוף עדכני: 76 ק"ג.

תאכלס אני יכול להגיד שדי מיציתי את SS, אבל נשאר לי רק עוד אימון אחד עד הטירונות, מקווה לחזור אחרי זה ולהתחיל את 5X5 בקרוב.

• פותח/ת השרשור
התחממתי לסקוואט, שמתי 127.5, בקושי הצלחתי ללכת איתו, ובכללי הוא הרגיש כמו טון, התעצבנתי ולא עשיתי.
בנץ' 87.5 ק"ג 5-4-3 - שיפוץ בטכניקה, עזר הרבה.
דדליפט 140 ק"ג 1X3 - לא עשיתי סקוואט, אמרתי לפחות זה.

יום שלישי טירונות, מקווה לחזור אחרי זה למשהו כמו שבועיים של SS להחזיר משקלים שאבדו שוב ולהתחיל סוף סוף את מדקאו שם אני מאמין אני אצליח להתקדם כמו בן אדם.

אגב, לא הצלחתי לחזור למשקלי עבודה שלי בסקוואט (די קרוב) ובבנץ' (רחוק מאוד)

• פותח/ת השרשור
טוב, אחרי שבועיים וחצי של תת תזונה, תת שינה ושלא נגעתי במשקולות, חזרתי - והפעם אני מקווה לתקופה ארוכה.
שוב התוכנית, SS להחזרת משקלים ואחר כך מדקאו.
סקוואט 110 ק"ג 3X5 - קליל
בנץ' 80 ק"ג 3X5 - קליל
מתח 3X5

משקל גוף עדכני: 73 ק"ג
ממשיך לבנות משקלים לאט לאט.

• פותח/ת השרשור
האימון הקודם כנראה לא בא במקום, היה אולי עצים מדי.
בכל מקרה כבר יומיים אני הולך\צולע. חשבתי אני אגיע היום ואתחמם וזה יעבור, אבל זה רק החמיר, בקושי הצלחתי לעשות עם 60 ק"ג סקוואט.

פרס 50 ק"ג 3X5 קל הרבה יותר ממה שזכור לי
מתח 3XMAX

בסדר, כולה דומס. יעבור.

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה אימון אחרי יום מלא בצבא, לא רע. וזה עוד בלי שהבאתי אוכל מהבית בכלל 😃

סקוואט 90 ק"ג 2X5 - קליל.
בנץ' 82.5 ק"ג 3X5 - מאוד קליל.
דדליפט 130 ק"ג 1X5 - הורדתי משקל בקיצוניות מהפחד שיקרה לי מה שקרה עם הסקוואט וגב תפוס זה טיפה יותר גרוע מרגליים תפוסות, בכל מקרה היה די קשה. לא מאמין שהייתי מצליח הרבה יותר, צריך לחזור לעצמי.

😃

• פותח/ת השרשור
סקוואט 115 ק"ג 3X5 - סבבה
פרס 52.5 ק"ג 3X5
מתח + 15 ק"ג 3X5

משקל עדכני: 74 ק"ג
סבבה....

• פותח/ת השרשור
סקוואט 120 ק"ג 3-4-4 - לא יכול להגיד על זה שום דבר חוץ מביזיון. בסדר, יום חמישי זה יסגר.
בנץ' 85 ק"ג 5-5-4 - סט האחרון היה כשל טכני (נתפס לי התחת), אימון הבא נעלה משקל.
מתח 2XMAX (כי אני עצלן ועייף)

בכל מקרה יום ראשון ה- 28/11 אני מתחיל את מדקאו לא משנה מה המשקלים שאני אגיע אליהם. הגוף שלי כבר מקיא SS ומאסתי בו עם כל התקופות של הנסיון להחזיר משקלים.
מעדיף להתעכב בשבוע\שבועיים ולגוון טיפה.

אגב בנוגע למדקאו, היות וסביר להניח שהמשקל שאני אגיע אליו עם הדדליפט יהיה 140 והשיא שלי לפני חודש היה 150, יש אופציה להתחיל את מדקאו עם קפיצה של 5 ק"ג בדדליפט? או שעדיף ללכת פרה פרה?

אני הייתי הולך פרה פרה - במדקאו - תוכנית באמת אליפות.

למרות שאם עקבת אחרי הלוג שלי רואים שאני נותן קפיצות למעלה 😃 - וכן נכשל גם לפעמים על זה

• פותח/ת השרשור
באמת אחרי הנסיון שלי לפני איזה חצי שנה עם טקסס הבנתי שזה יותר מדי בשבילי, וכל העניין של הפירמידה במדקאו אולי יפתור את הבעיות שלי עם חימום לא מספק, אז יש לי ציפיות גבוהות מהתוכנית.

הבנתי בקשר לעליה במשקלים, אולי זה נכון אין לי לאן למהר כל כך.
עוד שאלה, אם אני יודע שבעבר הזוקפים היו בעיה אצלי בהתקדמות של הסקוואט, כאילו הרבה פעמים לא הצלחתי להחזיק את הגב, זה יהיה חכם לעשות בנט אובר?

• פותח/ת השרשור
סקוואט קל 95 ק"ג 2X5
פרס 55 ק"ג 3X5 - לא היה הכי קל בעולם
דדליפט 135 ק"ג 1X5 - החזרות האחרונות היו טיפה מפוקששות, הרמתי את התחת לפני שמשכתי. נצלם ב140.

אני חושב שכן שווה לנסות את BOR אחלה תרגיל ולהקפיד חזק על הטכניקה למרות הקלות בלבצע צ'יטינג בתרגיל הזה - זה פשוט משתלם כשעולים במשקל.

• פותח/ת השרשור
עם זאת הגב התחתון שלי במצב די חלש - זה מוכיח את עצמו מאוד בסקוואט ובדדליפט.
השאלה אם זה יתרום לכח של הזוקפים, או רק יגרום לי לחוסר התאוששות?

תרים משקל שאתה יכול להרים בלי לרמות. גם אני סובל מגב תחתון חלש אבל הוא מתחזק עם הזמן והמשקלים.

נקווה לטוב ותמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
סבבה, תודה 😃

בכל מקרה, היום לא היום שלי. היה לי עייפות לא נורמלית ובאתי לא מרוכז בשיט (יחד עם זה שלקחתי אפילו מינון קפאין גדול יותר), בחימום של הסקוואט יצאתי מהמוט, לא הלכתי מספיק אחורה ופגעתי במוט עם המאחורה של הראש.

סקוואט 120 ק"ג 3X5 - הסט השני היה ממש קשה, הסט השלישי היה די קליל, אבל היה לי ממש קשה לנשום.. מבחינת ההרגשה בסקוואט זה תמיד אני מול העייפות \ החוסר יכולת לנשום ולא בהכרח הקושי ברגליים בכל אופן סגרתי את הסט וממש מיהרתי להחזיר את המוט אז די ניסיתי לקצר תהליכים, בסופו של דבר לא סגרתי את צד שמאל והמוט סוג של נפל לי על המאחורה של הראש, למזלי הפלטה נבלמה במוטות בטחון. שום נזק למזלי לא נגרם.
בנץ' 87.5 ק"ג 3X3
מתח + 15 ק"ג 2X5

משקל עדכני: 75 ק"ג.

כן, לא היום שלי. בכל מקרה שבוע הבא שבוע אחרון של SS.

• פותח/ת השרשור
יום מוצלח למדי..
סקוואט 122.5 ק"ג 3X5 - לא קשה מדי.. (מפתיע)
פרס 57.5 ק"ג 3X5 - לא חשבתי שאני אסיים את כל השלוש סטים..
חתירה 60 ק"ג 3X5 - מכין את עצמי למדקאו שבוע הבא.

😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית