הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
אימון נפח ראשון-
סקוואט:110kg 5x5
בנץ:70kg 5x5
מתח: bw+20kg db 5x5

בגלל שהאימון היה ממש קליל פמפמתי גם קצת ידיים, כי לי אישית זה עזר ב5x5 בהתקדמות בתור תרגיל עזר, אני גם לא בדיוק מפמפם, אלה עושה 2 סטים של משקל כבד לקצת חזרות, בתור תרגיל עזר.

זהו סכ"ה אימון קליל בגלל הדליאוד...

אימון נפח ראשון-

בגלל שהאימון היה ממש קליל פמפמתי גם קצת ידיים, כי לי אישית זה עזר ב5x5 בהתקדמות בתור תרגיל עזר, אני גם לא בדיוק מפמפם, אלה עושה 2 סטים של משקל כבד לקצת חזרות, בתור תרגיל עזר.

Welcome to the dark side! 😃
אני הלכתי בסוף מוקדם יותר היה לי אימון מצויין
תתכונן לעוד כמה שבועות שבו תרגיש באמת את הסבל של אימון נפח בטקסס מת'וד 👹

אימון נפח ראשון-

חח קליל קליל?! הגעת למשקלי עבודה שלי :(
הרבה זמן לא ראיתי אותך במכון ואני כבר מתגעגע.. האנשים משגעים אותי! סרטון להמחשה (עזוב את הטכניקה, פשוט תקשיב)

תפסיק לעבוד ותבוא ב5!!!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחח אני מכיר את ההומו הקטן הזה, סתמתי לו תפה כבר הרבה פעמים, תגיד לו שישתוק ולא ידבר אתך וזהו, אחרת הקקמייקה הזה יחפור לך במח, פשוט תיהיה איתו חוצפן ברמות.

חחחח אני מכיר את ההומו הקטן הזה, סתמתי לו תפה כבר הרבה פעמים, תגיד לו שישתוק ולא ידבר אתך וזהו, אחרת הקקמייקה הזה יחפור לך במח, פשוט תיהיה איתו חוצפן ברמות.
חחחחחחח איזה חפרן
אני לא מדבר איתו בכלל, הוא סתם מדבר עם איזה שחיף שמפמם ידיים עם 2 קילו וגם זה קשה לו.. או שהוא מדבר אל עצמו לפעמים..

כן הוא גם צמרים תגופייה השחורה שלו שהוא כבר לא כיבס אותה 3 שנים כדי לבדוק שכל הקוביות במקום בשביל זה שדופק אותו בתחת בלילה.

קיצר אימון התאוששות-
סקוואט:barx5, 75kgx5x5
מילרי פרס-barx5, 45x5x5
hyper extensions bwx5 10kg platex5x5

וקצת triceps pulldowns ברגע שאני ארגיש שהתוכנית מתחילה להיות קשה אני אוריד את זה.

כן הוא גם צמרים תגופייה השחורה שלו שהוא כבר לא כיבס אותה 3 שנים כדי לבדוק שכל הקוביות במקום בשביל זה שדופק אותו בתחת בלילה.
חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי, היה לו גופיה שחורה...........
🤪

אמא לא קונה לו בגדים אחרים, זה החולצה היחידה שהוא בא איתה.
אגב אני לא בטוח שהוא הומו, ראיתי אותו מסתובב עם איזה אחד/ת עקומ/ה, אני פשוט לא סגור אם זה גבר או בחורה.

חחחח פתחת פה ממש מצעד הגאווה.

תגיד רמי איזה תוכנית אתה עושה עכשיו אחרי החיטוב?

אני פשוט לא סובל תבנאדם הזה, וכל אחד פה שהיה פוגש אותו גם היה חושב כמוני.
רק שתבינו עד כמה הוא דפוק, הוא צילצל למאמן חדר כושר שלי שברוב טיפשותו נתן לו תמספר שלו ב2 בלילה כדי לשאול אותו מה לאכול...

ואני עושה טקסס מטהוד בגלל שזה תוכנית שדורשת פחות זמן לאימון עצמו, כי במהלך השבוע חוץ משישי שבת אני מוגבל ל40 דקות אימון+- ובימי שישי-שבת אני עושה נפח שזה האימון הכי ארוך כי שם אין לי מגבלה של זמן.

חחחחחחחחחחחחחח אבוי לי, ידעתי שתזהה את המטומטם הזה גם כשלא תראה אותו.

כי אני עובד ולומד וחוזר הביתה ב9:30, וב10 בערך אני במכון שנסגר ב10:45...
אני חולה האמת היא, ויש לי אישור מחלה ליומיים, ככה שיש מצב מחר אני אשאר בבית גם אם אני ארגיש טוב(כי העדרות מחלה משלמים לי), אם אני ארגיש טוב אני אתאמן.

משעמם במכון בלעדיך חח, אני רוצה גם שתעזור לי לשפר את הטכניקה שלי בסקואט שדי נדפקה לי.. אני פשוט לא יודע מה גרם לי לדפוק אותה ואני צריך עזרה של מישהו מנוסה......... אז פניתי פה למנהלים ושהם לא ידעו מה לענות בליל ברירה אני פונה אליך עכשיו..תבוא להתאמן ב5 כבר.. 😛

אני בא בשבת, אם אתה בא גם תגיד לי מתי, אני יכול בכל שעה...
בקשר לטכניקה, האמת שממה שאני ראיתי הטכניקה שלך מאוד טובה בכל התרגילים, אם אתה רוצה צלם לי סרטון ותביא ותשלח לי...

בכל מקרה אימון עצימות-
היה לי 40 דקות לעשות אותו, ואני אחרי שפעת אז הייתי גם קצת חלש, אבל בכללי היה לי אימון מעולה-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x1, 180x1, 230x1f
ה230 הייתי כל כך קרוב לנעילה, ממש ממש קרוב, אבל לא הצלחתי לנעול, אני יודע שיש לי את זה, אני בכוונה לא עשיתי דילאוד כי אני רוצה לשבור שיא בrm1 שעומד כרגע על 225 ק"ג, אימון הבא שאני יהיה בריא 100% אני אנסה שוב ואז אני יעשה דילאוד בדדליפט בשביל התוכנית, אבל אני בטוח ב200% שיש לי 230 לrm1 אם אני בא ביום טוב.

בנץ:60x5, 70x5, 80x5, 90x5 היה קל מאוד(עשיתי דילאוד בגלל התוכנית החדשה), חוץ מזה בגלל שהייתי צריך לסיים תאימון מהר עשיתי את כל הסטים של הבנץ תוך איזה 3 דקות ממש תקתקתי את זה בקלות, התכף כבר כמעט ולא עושה בעיות ככה שאני חוזר לעצמי בדחיקה.

סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5
גם פה עשיתי תסקוואט מהר, אבל 130 שבדרך כלל זה חימום אצלי היה די קשה, דדליפט וסקוואט באותו אימון זה פאקינג סיוט...

בקיצור אחלה אימון, אני גם מרוצה מהדדליפט למרות שלא הצלחתי לנעול הרמתי את זה עד למצב של כמעט נעילה, שבוע הבא אני יהיה בריא ב100% ואני אעבור סוף סוף את ה500lbs דדליפט(506 למען הדיוק).

---------- התגובה התווספה 14-01-2011 ב 00:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-01-2011 ב 23:54 ----------

הנה הוידאו של ההרמה, אני אעלה כי כבר צילמתי, כדי להראות עד לאיפה זה הגיע, אבל תאכלס אין מה לראות גם ההרמה לא הצליחה וגם הטכניקה לא משהו(גם כי זה rm1 וגם כי הסט-אפ שלי לוקה בחסר, ואני מודע לזה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמעט אחי לא היה חסר הרבה להצלחה בדדליפט ועברת את הנק' הקשה ..... ולא הבנתי מה הקטע של דדליפט סקוואט ובנצ' באותו האימון ?

אני בא בשבת, אם אתה בא גם תגיד לי מתי, אני יכול בכל שעה...
בקשר לטכניקה, האמת שממה שאני ראיתי הטכניקה שלך מאוד טובה בכל התרגילים, אם אתה רוצה צלם לי סרטון ותביא ותשלח לי...

בכל מקרה אימון עצימות-
היה לי 40 דקות לעשות אותו, ואני אחרי שפעת אז הייתי גם קצת חלש, אבל בכללי היה לי אימון מעולה-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x1, 180x1, 230x1f
ה230 הייתי כל כך קרוב לנעילה, ממש ממש קרוב, אבל לא הצלחתי לנעול, אני יודע שיש לי את זה, אני בכוונה לא עשיתי דילאוד כי אני רוצה לשבור שיא בrm1 שעומד כרגע על 225 ק"ג, אימון הבא שאני יהיה בריא 100% אני אנסה שוב ואז אני יעשה דילאוד בדדליפט בשביל התוכנית, אבל אני בטוח ב200% שיש לי 230 לrm1 אם אני בא ביום טוב.

בנץ:60x5, 70x5, 80x5, 90x5 היה קל מאוד(עשיתי דילאוד בגלל התוכנית החדשה), חוץ מזה בגלל שהייתי צריך לסיים תאימון מהר עשיתי את כל הסטים של הבנץ תוך איזה 3 דקות ממש תקתקתי את זה בקלות, התכף כבר כמעט ולא עושה בעיות ככה שאני חוזר לעצמי בדחיקה.

סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5
גם פה עשיתי תסקוואט מהר, אבל 130 שבדרך כלל זה חימום אצלי היה די קשה, דדליפט וסקוואט באותו אימון זה פאקינג סיוט...

בקיצור אחלה אימון, אני גם מרוצה מהדדליפט למרות שלא הצלחתי לנעול הרמתי את זה עד למצב של כמעט נעילה, שבוע הבא אני יהיה בריא ב100% ואני אעבור סוף סוף את ה500lbs דדליפט(506 למען הדיוק).

---------- התגובה התווספה 14-01-2011 ב 00:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה 13-01-2011 ב 23:54 ----------

הנה הוידאו של ההרמה, אני אעלה כי כבר צילמתי, כדי להראות עד לאיפה זה הגיע, אבל תאכלס אין מה לראות גם ההרמה לא הצליחה וגם הטכניקה לא משהו(גם כי זה rm1 וגם כי הסט-אפ שלי לוקה בחסר, ואני מודע לזה).

YouTube - video-2011-01-13-15-28-49_NEW.avi

אחי סתכל בלוג.. האמת שבאתי למכון היית לי טכניקה מעולה, ומאז שהתחלתי לעלות באינטנסיובות במשקלים היא די נדפקה לי.. אגב אני גם בא בשבת כי היום יש לי משחק, אז נראה אותך.. ב2 ככה אני אהיה שם 😃

אגב יצא לך דדליפט מעולה.. בדר"כ אתה מעגל את הגב בצורה הרבה יותר גרועה..✌️

כמעט אחי לא היה חסר הרבה להצלחה בדדליפט ועברת את הנק' הקשה ..... ולא הבנתי מה הקטע של דדליפט סקוואט ובנצ' באותו האימון ?

אימון עצימות בטקסס מת'וד זה סקוואט, בנ'ץ ודדליפט
או שפרס במקום בנ'ץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית