הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
תתחיל להשתמש במגנזיום ככה מ100 קילו.. לפני 100 קילו הרבה יותר קל להרים והמוט בכלל לא קרוב להחליק.
אל תשכח, מגנזיום לא עושה שהאחיזה לא תכאב, הוא עושה שהמוט לא יחליק מהזעה..

תנסה לעשות חמישיה עם 60-70 קילו(20-25 כל צד), ותראה איך זה מסתדר לך בלי המגנזיום...
תשמע מגנזיום לא יכול להזיק, אבל אם אתה יכול בלי, אז תעשה בלי ושמור תכסף.

אני ועידן היינו עושים פעם דדליפטים של 200+ בלי חגורה אפילוP: זמנים קשים...

תנסה לעשות חמישיה עם 60-70 קילו(20-25 כל צד), ותראה איך זה מסתדר לך בלי המגנזיום...
תשמע מגנזיום לא יכול להזיק, אבל אם אתה יכול בלי, אז תעשה בלי ושמור תכסף.

אני ועידן היינו עושים פעם דדליפטים של 200+ בלי חגורה אפילוP: זמנים קשים...
עצה לעניין:victory:
לילה טוב:s28:

אימון a, אימון לא משו בכלל... כנראה החיטוב מתחיל לעשות את שלו, אבל בקטנה בקרוב נסיים אותו.

סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 140x5, 170x1
לא משו:/

בנץ:60x5, 70x5, 95x5, 115x1x1F, 95x8
ב115 בחזרה השניה הכתף התחילה לכאוב והספוטר לקח, גם לא משו:/

מתח:bwx17, bwx35kg dbx5x3
גם לא משו, בדרך כלל יש לי פה 5 בלי בעיה.

triceps pulldowns
hammer cruls

חלק מהעניין היה שמיהרתי מאוד לקראת הסוף, ובמתח לא נחתי מספיק, הייתי צריך לאסוף את אח שלי ממורה פרטית, אז זרזתי קצת תאימון לקראת הסוף וכנראה בגלל זה התפקשש לי קצת בסט האחרון של המתח, אבל בקטנה, עוד שבועיים~ לסוף החיטוב כבר עכשיו אין כרס, אבל החלטתי לגרור עוד קצת ולהוריד כמה שאפשר בשבועיים הקרובים.

משקל עדכני:83.5

כן אוטוטו:)
תאכלס המטרה שלי זה היה רק להוריד את הכרס, כי לדעתי זה מגעיל להיות שמן מדי, לא רציתי קוביות או משו כזה, והשגתי את המטרה, עוד שבועיים ואני חוזר לחסל לקניבר את מלאי ההמבורגרים.

פאקקק אתה ממש שחיף רמי. הייתי חושב שאתה הופך לכוסית ללא הסקוואט והדדליפט החזקים שלך. 😛

זה הכי מגניב, להיות שחיף שמרים כבד:)
לא סתם, האמת עד עכשיו התחזקתי יפה גם בחיטוב, אני בקרוב חוזר לאכול כמו שצריך(לא לפי תפריט כמובן, מי שעושה תפריט במסה הוא גיי), אבל אני בכללי לא אוהב להיות שמן, ברגע שאני מרגיש שמן, אני עושה חיטוב על מנת להוריד את הכרס, לא במטרה להוציא קוביות או משו, פשוט להראות רזה...

אימון a.
עשיתי קצת ריסטים במשקלים, זה מה שהיה-

סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5, 160x4
בנץ:60x5, 70x5, 85x5, 105x5
מתח:bwx20, bw+35kg dbx5x5
triceps pulldowns
abs

סכ"ה אימון סבבה, עשיתי ריסט בגלל שאני כבר שוקל 82 קילו, וכנראה שביום ראשון אני מסיים עם החיטוב המעצבן הזה, אני אפרסם את המשקלים החדשים שלי במורכבים, בחלקם עליתי, ובחלקם ירדתי ובחלקם נשארתי אותו הדבר, בגדול אני מרגיש שבכלליות התחזקתי גם בתקופת החיטוב הזאת...

כולם לדעת! רמי עושה בטן! חחח סתם :D (בדיחה פרטית 😉)
לא נמאסת עליך השיטה של הדאמבל והמתח? תקשור לחגורה עם שרשרת ברזל תצמיד וגם במתח עצמו אתה תרגיש בהבדל..
ויאללה לקניבר!! חח באותו היום שדברת על הקניבר הלכתי לנתקה ואכלתי 4.. טעים כן, משביע כן, מזין.. ממש ממש לא.. מבחינת חלבון והכל נראה לי יש מספיק אבל זה לא עשוי מבשר אנטריקוט.. סתם מסודה לשתיה ועוד גועל.. (אני לא יודע איך הגעתי למצב שאני חופר לך כאן על הנתקה. XD)

עזוב אותך סודה וזה, זה טעים ו10 שקל להמבורגר:)
אני שם תדאמבל האמת שזה ממש ממש לא מפריע לי, אין לי כח להתחיל לקשור משקל וזה, זה יותר נוח לי אישית, ושוב לא מפריע לי להחזיק תדאמבל:)

אוטוטו חוזרים לדיאטת המבורגרים ופיצות, ובמסה הזאת אני מקווה להגיע לסקוואט של 200 כבר:)

איך אתה יכול לאכול תהמבונגר של קניבר?? הוא לא טעים בכלל, פעם אחת הזמנתי את ה330 ולא היה משהו בכלל:🙁 אתמול רציתי להזמין מבלאק בורגר אבל החארות האלה לא עושים משלוחים בחיפה! (ובפתח תקווה כן מה שדי הזויי)

למה? לי זה היה טעים, אכלתי 660 גרם עם חבר(2 של 330 כל אחד).

בכל מקרה, אימון b, חרא של אימון, הייתי ער משעה 5:30 בבוקר, והייתי בלימודים עד רבע ל9, רק ב9:15 הייתי בבית, ובמכון ב10:00, והייתי צריך לעשות אימון סופר מהיר כי הוא נסגר ב10:45...
בקיצור, לא שעות שינה, לא כוח, לא אוכל חחחח חראאאא....

דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 180x5, 220x1x1F
חשבתי שבטוח יש לי עם ה220 שלישיה.

פוש פרס: פה באמת הלך לי ממש גרוע 40x5, 45x5, 55x5, 75x1x1 עשיתי אחד עם ה75, מה שבדרך כלל יש לי 4-5, ואז התבעבצנתי ניסיתי שוב, ועוד הפעם... סינגל.

סקוואט קל:70x5, 100x5, 110x5, 130x3
בחזרה השלישית שעליתי, אולי היה לי עוד אבל הרגשתי כל כךךךך חרא, שאמרתי נו זיין אין לי כח לחרא הזה והחזרתי.

בקיצור אימון מסריח, אני יורד מהחיטוב הזה ביום ראשון, אני מקווה שיהיה בסדר, אני כנראה אשנה תוכנית גם למשהו פחות אינטנסיבי, שימקם לי את הדדליפט בימי שישי/שבת כדי שלפני הדדליפט יהיו לי קצת שעות שינה למה מ א עד יום ה' אני על הרגליים מ5:30-6:00 בבוקר ואני בבית רק ב9:15 בלילה, בחצי השנה הקרובה...

למה? לי זה היה טעים, אכלתי 660 גרם עם חבר(2 של 330 כל אחד).

בכל מקרה, אימון b, חרא של אימון, הייתי ער משעה 5:30 בבוקר, והייתי בלימודים עד רבע ל9, רק ב9:15 הייתי בבית, ובמכון ב10:00, והייתי צריך לעשות אימון סופר מהיר כי הוא נסגר ב10:45...
בקיצור, לא שעות שינה, לא כוח, לא אוכל חחחח חראאאא....

דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 180x5, 220x1x1F
חשבתי שבטוח יש לי עם ה220 שלישיה.

פוש פרס: פה באמת הלך לי ממש גרוע 40x5, 45x5, 55x5, 75x1x1 עשיתי אחד עם ה75, מה שבדרך כלל יש לי 4-5, ואז התבעבצנתי ניסיתי שוב, ועוד הפעם... סינגל.

סקוואט קל:70x5, 100x5, 110x5, 130x3
בחזרה השלישית שעליתי, אולי היה לי עוד אבל הרגשתי כל כךךךך חרא, שאמרתי נו זיין אין לי כח לחרא הזה והחזרתי.

בקיצור אימון מסריח, אני יורד מהחיטוב הזה ביום ראשון, אני מקווה שיהיה בסדר, אני כנראה אשנה תוכנית גם למשהו פחות אינטנסיבי, שימקם לי את הדדליפט בימי שישי/שבת כדי שלפני הדדליפט יהיו לי קצת שעות שינה למה מ א עד יום ה' אני על הרגליים מ5:30-6:00 בבוקר ואני בבית רק ב9:15 בלילה, בחצי השנה הקרובה...

לפעמים צריך לדעת לוותר על האימון.. מה גם שיכלת להתאמן היום ואז בשבת או משו.
אני נגיד די אכלתי אותה.. התאמנתי שני רביעי ואז הודיעו לי שיש לי משחק בשישי ושבת ככה שאין לי זמן בכלל להתאמן.. אז אין לי ברירה אלא להתאמן היום אבל אני אוריד את הסקוואט..

לפעמים צריך לדעת לוותר על האימון.. מה גם שיכלת להתאמן היום ואז בשבת או משו.
אני נגיד די אכלתי אותה.. התאמנתי שני רביעי ואז הודיעו לי שיש לי משחק בשישי ושבת ככה שאין לי זמן בכלל להתאמן.. אז אין לי ברירה אלא להתאמן היום אבל אני אוריד את הסקוואט..

זה לא משנה, בכל יום חוץ משישי ושבת אנ ייכול להתאמן רק ב10 ואני קם מוקדם.

קיצר, היום ציפיתי שיהיה אימון חרא והיה דווקא סבבה לגמרי.

אימון a-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5, 165x3,130x8
בנץ:60x5, 70x5, 85x5, 110x3, 85x8
מתח עם משקל:bwx20, bw+35kg dbx5x4+bwx10
אחרי הסט של ה4, הורדתי תמשקולת מהרגליים והמשכתי לעוד 10.

triceps pulldowns
hammer curls

זהו, סכ"ה סבבה לגמרי, סיימתי עם החיטוב אגב, שוקל כרגע 82+-
בסופו של דבר, במהלך החיטוב הזה הסקוואט שלי התחלש טיפה, הדדליפט התחזק, הבנץ נשאר אותו הדבר(דלקת), הפוש פרס טיפה התחזק והמתח נשאר אותו הדבר/התחלש אבל ממש ממש טיפה.

זהו בכלליות מרוצה, ירידה של 10 קילו מ92 ל82, ושמרתי על המשקלים כמו שרציתי פחות או יותר.

אימון a-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x5, 130x5, 165x3
בנץ:60x5, 70x5, 85x5, 110x3
מתח:bwx20, bw+35kg dbx5x5

triceps pulldowns
abs

היה אימון סבבה העניין הוא שהייתי היום קצת חולה, אתמול היה לי חום כבד וכנראה היה לי איזה וירוס, אבל היום הרגשתי קצת יותר טוב עם קצת חולשה, בכל זאת הלכתי להתאמן ודווקא הלך סבבה, לא היתה עליה במשקלים אבל הם נשמרו טוב, בכל מקרה אני כבר מרגיש טוב, כנראה שהסקוואט ריפא אותיP:

קיצר עכשיו כשאני אוכל המון אני הולך להפציץ, יום ריביעי דדליפט 220 לחזרות(או לפחות כך אני מקווה...)😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית