הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
מה נסגר אתך בסוף? לא משהו רציני אני מקווה...
האממ רציני? האמת שמאז ומתמיד לא הרגשתי את זה במהלך היום, רק באימונים אז ככה שזה לא יכול להיות רציני.. פשוט מיום שני לא התאמנתי ואני עכשיו מרגיש את זה טיפה פחות.. אני מקווה שעד יום שני הבא אני לא ארגיש את זה בכלל.

אימון נפח-
סקוואט:100x5, 140 5x5
בנץ: 70x6, 100 4x5 1x3
מתח: bwx6, bw+30kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls

כרגיל באימון הנפח הולך לי הכי טוב כי אני נח כמו שצריך ולא הולך לנהתאמן ב10 בלילה כמו תמיד, למרות שיצאתי אתמול עם חברים וחזרתי מאוחד עדיין הלך לי סבבה, הסט האחרון בסקוואט לא היה קל בכלל, אבל עשיתי סבבה, ובסט האחרון בבנץ שעשיתי 3 חזרות זה כי היה רק בנאדם אחד נורמאלי שהייתי יכול לבקש ממנו שישמור לי, והוא היה צריך ללכת אז עשיתי מהר(אני מבקש שמירה בגלל בעיה בכתף ולא בשביל עזרה, אני רק מבקש שיקח לי תמות אם אני מרגיש כאב), בכל מקרה את כל ה4 הסטים א הרגשתי והיה סבבה, בסט האחרון גם כן לא הרגשתי שום בעיה בכתף, אבל בגלל שלא נחתי מספיק והבנאדם מיהר, אז יצא לי רק 3 חזרות ולא המשכתי כי הרגשתי שהוא כבר היה עוזר לי...

מתח היה קל.

אימון נפח-
סקוואט:100x5, 140 5x5
בנץ: 70x6, 100 4x5 1x3
מתח: bwx6, bw+30kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls

כרגיל באימון הנפח הולך לי הכי טוב כי אני נח כמו שצריך ולא הולך לנהתאמן ב10 בלילה כמו תמיד, למרות שיצאתי אתמול עם חברים וחזרתי מאוחד עדיין הלך לי סבבה, הסט האחרון בסקוואט לא היה קל בכלל, אבל עשיתי סבבה, ובסט האחרון בבנץ שעשיתי 3 חזרות זה כי היה רק בנאדם אחד נורמאלי שהייתי יכול לבקש ממנו שישמור לי, והוא היה צריך ללכת אז עשיתי מהר(אני מבקש שמירה בגלל בעיה בכתף ולא בשביל עזרה, אני רק מבקש שיקח לי תמות אם אני מרגיש כאב), בכל מקרה את כל ה4 הסטים א הרגשתי והיה סבבה, בסט האחרון גם כן לא הרגשתי שום בעיה בכתף, אבל בגלל שלא נחתי מספיק והבנאדם מיהר, אז יצא לי רק 3 חזרות ולא המשכתי כי הרגשתי שהוא כבר היה עוזר לי...

מתח היה קל.

איזו בעיה בכתף? :/

אימון התאוששות+סקוואט עצימות

העברתי תסקוואט מאימון עצימות ליום של ההתאוששות כי אין מצב אני מספיק דדליפט וסקוואט באותו אימון.
בכל מקרה-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x1, 140x1, 160x5
הלך נקי, לא קל אבל גם לא קשה במיוחד.

מילטרי פרס:barx5, 55kg x5x5

הייפר אקסטנשיין:bwx5x5

triceps pulldowns.

אימון התאוששות+סקוואט עצימות

העברתי תסקוואט מאימון עצימות ליום של ההתאוששות כי אין מצב אני מספיק דדליפט וסקוואט באותו אימון.
בכל מקרה-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x1, 140x1, 160x5
הלך נקי, לא קל אבל גם לא קשה במיוחד.

מילטרי פרס:barx5, 55kg x5x5

הייפר אקסטנשיין:bwx5x5

triceps pulldowns.

איך אפשר לעשות סקוואט כבד באימון התאוששות ?

או שתשנה את התוכנית, או שתחזיר את הדדליפט לאימון נפח (סקוואט 5X5, לחיצה 5X5, דדליפט 5X1) וביום עצימות תעשה רק סקוואט + לחיצה + משיכה לחזרות/הרמות אולימפיות

איך אפשר לעשות סקוואט כבד באימון התאוששות ?

או שתשנה את התוכנית, או שתחזיר את הדדליפט לאימון נפח (סקוואט 5X5, לחיצה 5X5, דדליפט 5X1) וביום עצימות תעשה רק סקוואט + לחיצה + משיכה לחזרות/הרמות אולימפיות

בסדר אז זה לא אימון התאוששות וזה לא טקסס מטהוד, אבל ככה התוכנית מסודרת לי בצורה כזאת שנוח לי להתאמן כי אני יכול להתאמן ביום מ א-ה רק בשעה 10 בלילה, והמכון נסגר ב10:40, זה 40 דקות לאימון...

אז בתוכנית שלי אני עושה ככה-
סקוואט כבד+מיטלרי פרס קל+היפר אקטנשיין ביום שני
דדליפט עצימות+בנץ עצימות בחמישי
ואימון נפח ביום שבת שכולל סקוואט, בנץ ומתח עם משקל...

יש בעיה בתוכנית הזאת?
פשוט כי מבחינת הזמנים זה מסתדר לי טוב וגם מבחינת העומס...

יש בעיה כיוון שאם אתה מתאמן "בינוני" יהיה לך קשה לעבוד נפח סקוואט אחר כך עצימות סקוואט ואחר כך דדליפט עצימות

זה אפשרי, אבל ההתקדמות שלך תפגע כי הרסת את הרעיון של התוכנית
נפח - התאוששות - עצימות

אתה לא מתאושש תוך כדי השבוע

*אתה יכול להתאמן ככה, זה לא רע, פשוט לא אידיאלי

סבבה אני אריץ את זה, אני יודע שזה לא אידאלי אבל זמן האימון שלי גם לא ממש אידאלי להריץ פרוטוקל של texas...

ביינתים זה בסדר אם אני אראה שמבחינת התאוששות זה לא מספיק אני אשנה.

טוב, אימון עצימות(או יותר נכון b כי אני לא עושה בדיוק טקסס)-
דדליפט:100x5, 120x5, 140x5, 180x1, 230x1PR
סוף כל סוף הצלחתי להרים ולנעול 230, mission accomplished.
בנץ:60x5, 70x5, 90x1, 110x4
סבבה לגמרי.

קיצר אימון בן זונה במיוחד לאור העובדה שכמו תמיד באתי אפילו אחרי 10 בלילה(כי הרכבת איחרה), והיה לי איזה 40 דקות להתאמן...
הסרטון של הדדליפט נמצא בפורום פאוורליפטינג.

יפה, הקפיצות שלך גדולות מאוד, אתה עלול להפצע

אמממ הייתי צריך לעשות עוד אחד של 200 לפני הPR?

רצוי שהקפיצות יהיו כ 10-15%
אתה יכול לעשות מה שבא לך בעיקרון, אבל קפיצה של 50 קילו זה הרבה לדעתי

רצוי שהקפיצות יהיו כ 10-15%
אתה יכול לעשות מה שבא לך בעיקרון, אבל קפיצה של 50 קילו זה הרבה לדעתי

תשמע אם אתה אומר אז אתה כנראה צודק, אולי באמת הייתי צריך לעשות עוד סט כדי שהקיפצה לא תיהיה גדולה מדי, אבל מה שהיה היה, להבא אני אדע:)

אימון נפח-
היה אימון ממש טוב, ישנתי בלילה איזה 9 שעות וזה השפיע כמובן לטובה-
squat:100x5, 120x3, 145 5x5
bench:60x5, 70x3, 105 4x5, 1x3
סט אחרון בבנץ לא נחתי כמו שצריך
pull-ups- bwx6, bw+30kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls
אימון חזק, וקשה מאוד, במיוחד בסקוואט, בסט האחרון בסופו קבלתי גם סחרורת קטנה וזה משהו שאף פעם לא קרה לי, לעשות 5 סטים של 5 חזרות אקרוס עם אותו משקל זה חתיכת אתגר...

אימון נפח-
היה אימון ממש טוב, ישנתי בלילה איזה 9 שעות וזה השפיע כמובן לטובה-
squat:100x5, 120x3, 145 5x5
bench:60x5, 70x3, 105 4x5, 1x3
סט אחרון בבנץ לא נחתי כמו שצריך
pull-ups- bwx6, bw+30kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls
אימון חזק, וקשה מאוד, במיוחד בסקוואט, בסט האחרון בסופו קבלתי גם סחרורת קטנה וזה משהו שאף פעם לא קרה לי, לעשות 5 סטים של 5 חזרות אקרוס עם אותו משקל זה חתיכת אתגר...
פשש כל הכבוד, אתה מתחיל לסבול 😛

יאפ, בעיקר בגלל הסקוואט...
ביום שני אני צריך לעשות 165-170 ל4-5, יש לי הרגשה שזה יהיה בהרבה יותר קל מה150 ל5x5 שאני אעשה בשבת הבאה.

אימון a-
סקוואט(עצימות):70x5, 100x5, 120x1, 140x1, 165x3
לא הלך טוב כמו שרציתי, באתי קצת עייף(בכל זאת, ב10 בלילה), וגם בסט של ה120 הרגשתי שקצת נפתסה לי הירך, ניסיתי לעשות מתיחות ולשחרר, זה עזר קצת אבל עדיין קצת תפוס.

פוש-פרס קל(התאוששות):barx2, 60kgx5x5

הייפר אקטנשיין:bw+20kg plate x5x5

triceps pulldowns

סכ"ה אימון סבבה, לא ציפיתי ליותר מדי גם ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית