- פותח/ת השרשור
מה נסגר אתך בסוף? לא משהו רציני אני מקווה...לא נורא, לפחות אתה לא בבית בחוסר מעש! 😡
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה נסגר אתך בסוף? לא משהו רציני אני מקווה...לא נורא, לפחות אתה לא בבית בחוסר מעש! 😡
האממ רציני? האמת שמאז ומתמיד לא הרגשתי את זה במהלך היום, רק באימונים אז ככה שזה לא יכול להיות רציני.. פשוט מיום שני לא התאמנתי ואני עכשיו מרגיש את זה טיפה פחות.. אני מקווה שעד יום שני הבא אני לא ארגיש את זה בכלל.מה נסגר אתך בסוף? לא משהו רציני אני מקווה...
אימון נפח-
סקוואט:100x5, 140 5x5
בנץ: 70x6, 100 4x5 1x3
מתח: bwx6, bw+30kg db 5x5
triceps pulldowns
hammer curls
כרגיל באימון הנפח הולך לי הכי טוב כי אני נח כמו שצריך ולא הולך לנהתאמן ב10 בלילה כמו תמיד, למרות שיצאתי אתמול עם חברים וחזרתי מאוחד עדיין הלך לי סבבה, הסט האחרון בסקוואט לא היה קל בכלל, אבל עשיתי סבבה, ובסט האחרון בבנץ שעשיתי 3 חזרות זה כי היה רק בנאדם אחד נורמאלי שהייתי יכול לבקש ממנו שישמור לי, והוא היה צריך ללכת אז עשיתי מהר(אני מבקש שמירה בגלל בעיה בכתף ולא בשביל עזרה, אני רק מבקש שיקח לי תמות אם אני מרגיש כאב), בכל מקרה את כל ה4 הסטים א הרגשתי והיה סבבה, בסט האחרון גם כן לא הרגשתי שום בעיה בכתף, אבל בגלל שלא נחתי מספיק והבנאדם מיהר, אז יצא לי רק 3 חזרות ולא המשכתי כי הרגשתי שהוא כבר היה עוזר לי...
מתח היה קל.
אימון התאוששות+סקוואט עצימות
העברתי תסקוואט מאימון עצימות ליום של ההתאוששות כי אין מצב אני מספיק דדליפט וסקוואט באותו אימון.
בכל מקרה-
סקוואט:70x5, 100x5, 110x1, 140x1, 160x5
הלך נקי, לא קל אבל גם לא קשה במיוחד.
מילטרי פרס:barx5, 55kg x5x5
הייפר אקסטנשיין:bwx5x5
triceps pulldowns.
איך אפשר לעשות סקוואט כבד באימון התאוששות ?
או שתשנה את התוכנית, או שתחזיר את הדדליפט לאימון נפח (סקוואט 5X5, לחיצה 5X5, דדליפט 5X1) וביום עצימות תעשה רק סקוואט + לחיצה + משיכה לחזרות/הרמות אולימפיות
רצוי שהקפיצות יהיו כ 10-15%
אתה יכול לעשות מה שבא לך בעיקרון, אבל קפיצה של 50 קילו זה הרבה לדעתי
פשש כל הכבוד, אתה מתחיל לסבול 😛אימון נפח-
היה אימון ממש טוב, ישנתי בלילה איזה 9 שעות וזה השפיע כמובן לטובה-
squat:100x5, 120x3, 145 5x5
bench:60x5, 70x3, 105 4x5, 1x3
סט אחרון בבנץ לא נחתי כמו שצריך
pull-ups- bwx6, bw+30kg db 5x5
triceps pulldowns
hammer curls
אימון חזק, וקשה מאוד, במיוחד בסקוואט, בסט האחרון בסופו קבלתי גם סחרורת קטנה וזה משהו שאף פעם לא קרה לי, לעשות 5 סטים של 5 חזרות אקרוס עם אותו משקל זה חתיכת אתגר...