הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של Thor!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
אני מציע מוט ריק 100 קילו ואז 250 קילו כדי לא לאבד כוח ולמשוך עם גב עגול

LOL

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:55 ----------

בוא לא נגזים כן, אבל מה רע בלעשות את המקס אחרי סט של 100 ל5, 120 ל5, 140 ל5 ו185 ל5?
זה לא מספיק?

לא.

נערך לאחרונה:
קפיצה של 50 קילו בדדליפט זה בסדר גמור. מי שלא שם לב זה לא דורש הרבה חימום כמו סקוואט.

קפיצה של 50 קילו בדדליפט זה בסדר גמור. מי שלא שם לב זה לא דורש הרבה חימום כמו סקוואט.[/QUOTE

זה ענין אישי...

---------- התגובה התווספה ב 14:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

אתה יודע מה וונדלר וטייט אומרים על דדליפט.
הם הולכים לישון על הספסל של הבנץ בין סט לסט, ואומרים שהם בקושי מתחממים.

לא שזה משנה, אני חושב שבאופן כללי חימום זה מיותר, בעיקר לסקוואט.

אתה רוצה להגיד לי שלפני סטים של 220+ לא ביצעת סטים בטווח של 150 - 200 ?

זה לא היה יעוץ. אמרת לו שזה לא מספיק. כפי שאתה רואה זה כן מספיק לו.

אני פשוט אנסה להוסיף עוד סט באימון הבא, ונראה.
בכל מקרה, אימון c(נפח)-
סקוואט:70x5, 100x5, 120x5, 145x3, 167.5x5x4x3x2
פוש-פרס:barx5, 40kgx5, 70kg 5x5
מתח:bwx10, bw+35kg db 5x5

triceps pulldowns
hammer curls

קפיצה של 50 קילו בדדליפט זה בסדר גמור. מי שלא שם לב זה לא דורש הרבה חימום כמו סקוואט.[/QUOTE

זה ענין אישי...

---------- התגובה התווספה ב 14:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:45 ----------

אתה רוצה להגיד לי שלפני סטים של 220+ לא ביצעת סטים בטווח של 150 - 200 ?

הייתי עושה סט 1-2, אבל זה עניין של ניסיון, זה לא עוזר לי ולפעמים פוגע.

המשקל של הנפח שלך גבוה מדי אתה צריך להשלים את כל הסטים ל5 חזרות
אלא אם זה תוכנית כמו גלן פנדלי שבוע 3/4 ואז בסטים האחרונים אתה יכול להגיע לכשל 3-4 חזרות ולהשלים נפח בעוד סטים, כמו בסרטון של המתאמן הממושקף השמן של גלן פנדלי שעשה 27 חזרות (5X5 עם כשלים)

אני לא עושה טקסס מטהוד, עשיתי, אבל שיקולים כמו זמני אימונים קטנים מדי גרמו לי לרדת מהתוכנית, ופשוט עשיתי החלפות של תרגילים, אני בכל מקרה הולך להתחיל 5x5 linear עוד הפעם ממש בקרוב...

אני לא עושה טקסס מטהוד, עשיתי, אבל שיקולים כמו זמני אימונים קטנים מדי גרמו לי לרדת מהתוכנית, ופשוט עשיתי החלפות של תרגילים, אני בכל מקרה הולך להתחיל 5x5 linear עוד הפעם ממש בקרוב...

זה לא משנה איזו תוכנית אתה עושה
כל עוד אתה עושה אימון נפח העקרונות זהים והמשקל שאתה צריך להרים זהה +- ביחס לעצימות שלך

תעשה דילואוד בדדליפט ותשפר טכניקה אם אתה מתחיל ליניארית

כן, אני באמת מתכנן לחזור לעבוד ל5, ולמשוך את זה כמה שאני יכול.

---------- התגובה התווספה ב 17:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:00 ----------

בלינארית הכוונה כמובן

לא זוכר אם אמרת או לא שתבוא בשלישי, בכל מקרה נסגר ב2 וחצי המכון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית