הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביצים

BigMarkus

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,
יש לי 2 שאלות:
1. מה ההבדל בין ביצים שמוכרים בבסטות ברחוב לבין הביצים של תנובה עם החותמת בסופרים?
מה לגביי האיכות? וכמות החלבון?

כנראה יותר פיקוח
אותה כמות חלבון פחות או יותר, על איכות אפשר להתווכח.
בהקשר של ביצים לא הייתי ממש מהמר בגלל כל הגלי סלמונלה, למרות שבבישול החיידק מת עדיין עדיף להשקיע עוד כמה שקלים לתרייסר.

עיקרון אין הבדל בין סוגי הביצים רק צריך להקפיד לקנות אותן טריות. אני משיג קרטון של 24 ב-19 ש"ח ישר מהלול.....

מבחינת ערך ביולוגי של חלבון במקום הראשון נמצאות אבקות החלבון למיניהן עם 106%, אחריהן ביצים עם 100%, דגים עם כ 70% ובשר בקר / עוף עם 65-70%..
גם לקטניות יש ערך של 40% לערך.

הביצים בבסטות מגיעות מלולים של תרנגולות דוברות ערבית ללא תנאים כנראה ,בהשוואה ללולים שבקו הירוק , וכנראה שיש יותר סיכוי לחיידקים מי יודע..... אני בטוח שהחותמת הזו עולה לנו כמה שקלים יותר ממה שצריך לעלות ולא מספיק גם ככה האוכל יקר , אחרי החגים מחירי הביצים יעלו.
יש ביצים ב vitacost????

מבחינת ערך ביולוגי של חלבון במקום הראשון נמצאות אבקות החלבון למיניהן עם 106%, אחריהן ביצים עם 100%, דגים עם כ 70% ובשר בקר / עוף עם 65-70%..
גם לקטניות יש ערך של 40% לערך.
מה זה אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית