Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אחי ומה עם החיטוב שירדתי 10 קילו? התחיל פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17617&page=9&p=287864&viewfull=1#post287864
ואני לא ממש מוצא את העדכון איפה סיימתי עם זה אבל זה ביזבז לי חודשיים בערך רק הירידה במשקל. שפוט אותי על זה שלא התקדמתי בסקוואט, בבנצ' ואני יודע מה.. אבל אם יש משהו שאתה לא צריך לשפוט אותי עליו זה המשקל גוף.. (ועזוב את העובדה שאפשר להתקדם בלי אוכל, זה לא צריך להיות תירוץ).
אם אני מנסה לחשוב על סיבה מספיק טובה שבגללה אני לא מצליח להתקדם בלחיצות זה בגלל הטכניקה. אני אצלם אימון הבא את הבנצ' והפרס ונוכל להחליט ביחד

יש לי סרטונים ישנים אבל זה לא שווה כלום לדעתי, אני אצלם באימונים הבאים את הבנצ' והפרס.
וזה לא פרס קל באמצע. אלו הסטים הכי כבדים שאני יכול לעשות ל2 סטים.
ואיך צריכה להראות התקדמות דו שבועית? שבוע בנצ' שבוע פרס?

אגב סרטון של הסקוואט:
http://www.youtube.com/watch?v=ZYVj9K-DkXI&feature=youtu.be
לא צריך אוכל כדי להתקדם?

תלוי מה המשקלים שלך.
אם אתה מתאמן שנה וחצי כמו שצריך אז לא..בחיטוב אתה לא תתקדם

תלוי מה המשקלים שלך.
אם אתה מתאמן שנה וחצי כמו שצריך אז לא..בחיטוב אתה לא תתקדם
אבל אמרת שאני לא מתאמן כמו שצריך.. 🙄
סתם, באמת התחלתי להשים דגש על חלבון וזה. הייתי אוכל מה שבא לי, עכשיו אני דוחף יותר דגים וכל זה

לגבי הסקוואט pomfect זה נראה כאילו המשקל כבד לך וקשה לך להחזיק את הגב לדעתי אתה צריך להוריד משקל ולתקן זאת ...

אבל אמרת שאני לא מתאמן כמו שצריך.. 🙄
סתם, באמת התחלתי להשים דגש על חלבון וזה. הייתי אוכל מה שבא לי, עכשיו אני דוחף יותר דגים וכל זה
נכון.אבל לא אמרתי שלא גם בפחות משנה וחצי.
וזה נכון,אתה לא אוכל כמו שצריך.ובשלב מסוים תתקע.אם זה מה שאתה מאחל לעצמך.שיהיה בהצלחה

לגבי הסקוואט pomfect זה נראה כאילו המשקל כבד לך וקשה לך להחזיק את הגב לדעתי אתה צריך להוריד משקל ולתקן זאת ...
חחחח זה טוב, עכשיו במבה מתוקה יכול להבין למה עליתי רק 35 קילו..
כבר כתבתי שהיה לי חרא אימון. ועזוב, הבעיה היותר משמעותית כאן היא שהחזה לא מורם מספיק. כבר העירו לי בכל מני פורומים שהטכניקה בסט של ה152 מספיקה כדי להמשיך להתקדם. כשאני ארגיש שהטכניקה ממש גרועה אני אתחיל להשתמש ב-מר. ג'אק.

נכון.אבל לא אמרתי שלא גם בפחות משנה וחצי.
וזה נכון,אתה לא אוכל כמו שצריך.ובשלב מסוים תתקע.אם זה מה שאתה מאחל לעצמך.שיהיה בהצלחה

לא שיניתי כלום במשך כל השנה וחצי חוץ מהטכניקה בסקוואט.
אני מוכן לתת את הפוש עם האוכל רק מהסיבה שאני מתגייס ל4 וחצי שנים ולא יהיה לי ממש איך להתאמן בסגנון הזה, אז אני אומר שנלך על הטקסס בכל הכוח

אימון הארד קור ביותר
סקוואט נפח 137.5 קילו ל5X5
היה קליל ביותר. "עליתי" על טריק שפשוט לא סגרתי את החגורה ב100% מהיכולת ככה שהצלחתי לסגור אותה על חור אחד יותר מהרגיל וזה הרגיש לי קל יותר.
בנצ' פרס 77.5 קילו ל5X5
מתח עם 12.5 קילו ל5X3

אימון התאוששות:
סקוואט: 125 קילו ל3X3
פרס: 52 קילו ל5X2
(בעצתו של גיא, 90% מהRM5 שלי)
פטישים עם דאמבלים של 16 קילו 8X3
(גיליתי שאז הייתי סתם עושה פשיטת מרפקים כזאת עם הדאמבלים וזה עשה לי דלקת באמה שדפקה גם את הדדליפט. עכשיו אני עושה את הפטישים ואני לא מרגיש את הכאב שהרגשתי אז)

אימון עצימות:
סקוואט עצימות 157.5 קילו ל5X1
טיפה כבד אבל טיפה כבד לא מספיק כדי שאני אפסיק את הסט..
בנצ' פרס עצימות 87.5 קילו ל5X1
היה כל כך קל, ואני שואל את עצמי, איך יכול להיות שאני מצליח 87.5 בקלות ונתקע ב90 קילו?!
דדליפט 155 קילו ל2 חזרות, ניסיון ל175 נכשל.
קורה לי מה שקרה ב5X5, תקופה טובה בסקוואט - תקופה גרועה בדדליפט. אני אעשה ריסט ואחזור להתאמן בחמישיות. אימון הבא 150 ל5.

בכל מקרה בחמישי הבא לא יהיה לי אימון עד ראשון הבא, אני חושב לעשות בראשון נפח ובשלישי את העצימות (ג'אק חובה) כדי לא לפספס..צעד מומלץ?

אימון חזק ביותר, עם ג'אק
סקוואט נפח: 140 קילו ל5X5
בנצ' פרס נפח: 80 קילו ל5X5 (קל מאוד)
מתח עם 15 קילו 5X3 גם כן קל יחסית

אימון הבא בשלישי, עצימות במקום התאוששות 😣

אווץץץ עצימות בשלישי ?! קשה מאוד להתאושש בישביל יום עצים אחרי רק יום אחד של מנוחה טוטלית לאחר יום נפח , שיהיה בהצלחה

אווץץץ עצימות בשלישי ?! קשה מאוד להתאושש בישביל יום עצים אחרי רק יום אחד של מנוחה טוטלית לאחר יום נפח , שיהיה בהצלחה

רוב הסיכויים שאימון טוב לא ייצא מזה.

אין סיכוי שאני מוותר על עצימות. חוץ מיזה שמר. ג'אק יעזור לי קצת לקבל מרץ. אני מזוכיסט אז לא יפריע לי לסבול קצת יותר 😉

טוב היה שווה לנסות חחחחחחחח
נאלצתי לעבור לתוכנית ב' לאחר שהסקוואט היה כמעט בלתי אפשרי..

סקוואט: 80x5,100x5,120x5,140x5,160xf
ירדתי והרגשתי שזה כבד בצורה מטורפת ולא היה לי מספיק מרץ להתחיל להלחם, כנראה שסקופ אחד של הג'אק לא הספיק.. חזרתי לתוכנית התאששות כמו שהיא
פרס קל 52.5 קילו ל5X2
פטישים עם 20 קילו 8X3

יום ראשון הבא כנראה שוב 140 קילו נפח..

יום חמישי לא היה אימון כי הייתי באילת.
אימון נפח:
סקוואט 140 קילו 5X5
פרס נפח 50 קילו 5X5
מתח עם 17.5 קילו 5X3

אימון התאוששות:
סקוואט 120 קילו 3X3
בנצ' פרס 80 קילו 3X3
פטישים 20 קילו 8X3
וניסיתי לעשות קצת סנאצ'ים חח עשיתי 3 סטים של חזרה עם 50 קילו.

אימון עצימות מטורףףף
סקוואט 160 קילו ל5 חזרות

פרס 55 קילו ל5 חזרות
דדליפט 155 קילו ל5 חזרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון נפח
סקוואט 142.5 קילו ל5X5
בנצ' 80 קילו ל5X5
מתח עם 20 קילו 5-3, מתח עם 15 קילו ל3 חזרות
(כמו שאתם רואים הלך גרוע במתח, נחתי אולי דקה בין סט לסט בבנצ' והוא פירק אותי חח)

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית