הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אבל אתה לא עושה 5*3....בעצמך רשמת שזה 5*5 לינארית.....או שפספסתי משהו בהודעות שלך?
עד יום ראשון עשיתי 3X5, אבל בגלל שבראשון הם החליטו לסגור בהפתעה והשאירו לי 25 דקות להתאמן, אמרתי שלפחות סט אחד אני כן אספיק לעשות, אז כבר עשיתי 4 סטים של חימום + סט אחד של עבודה. מכאן אני חושב להמשיך בדרך הזאת ולעזוב לרגע זה את 3X5

עד יום ראשון עשיתי 3X5, אבל בגלל שבראשון הם החליטו לסגור בהפתעה והשאירו לי 25 דקות להתאמן, אמרתי שלפחות סט אחד אני כן אספיק לעשות, אז כבר עשיתי 4 סטים של חימום + סט אחד של עבודה. מכאן אני חושב להמשיך בדרך הזאת ולעזוב לרגע זה את 3X5

לפי דעתי בהחלט רצוי שתעבור ל5*5 לינארית....יש גבול לכמה אפשר להתקדם עם 5*3....במיוחד אם אתה מתאמן מנוסה, מה שאתה כן....או פריק כמו @PowerLifting ועוד כמה חח

לפי דעתי בהחלט רצוי שתעבור ל5*5 לינארית....יש גבול לכמה אפשר להתקדם עם 5*3....במיוחד אם אתה מתאמן מנוסה, מה שאתה כן....או פריק כמו @PowerLifting ועוד כמה חח
כן אתה יודע.. סייקל נפח - סייקל עצימות.. למרות שאני לא רואה את עצמי חוזר לכוח שהיה לי בסמולוב 😭

או 5*5 נפח גם רעיון....אם כבר עסקינן בסמולוב ג'וניור....כרגע עושה את הג'וניור לבנצ' ולאינקליין בנצ'....יוצא לי שאני מסיים פחות או יותר כשנגמר לי המנוי בבאלאנס חח

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים״:

עדכון לוג: 16/08/17

אימון יום שלישי בוקר-
Dumbbell Bench press 65KG 3x12
Cable butterfly bench press 50KG 3x12
BW Pullups 3x10

אימון יום רביעי ערב-
Press (5+) 65KG 1x3xf
האמת שאם הייתי נלחם הייתה לי עוד חזרה, אבל זה לא זה.. זמן לריסט
Dumbbell shoulder press 45KG 3x12
Dumbbell Shrugs 70KG 3x10

קרא את שאר עדכון הלוג...
או 5*5 נפח גם רעיון....אם כבר עסקינן בסמולוב ג'וניור....כרגע עושה את הג'וניור לבנצ' ולאינקליין בנצ'....יוצא לי שאני מסיים פחות או יותר כשנגמר לי המנוי בבאלאנס חח
חחחח מקסימום אם ולא תסיים, תבקש הארכה, מאמין שהם יתחשבו בתוכנית שלך 🤣😆

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים״:

עדכון לוג: 24/08/17

חייב לציין שבאימונים האחרונים לא היה כלל שינוי במשקלים/תרגילים, משעמם ביותר, אין שום תוכנית עיניינית..
הנקודה הגדולה שאני מנסה להעביר כאן היא שלאחר תקופה באמת ארוכה של אימונים (באיזור ה10 שנים), אפילו הצבא לא גרם לי לכזו דעיכה באימונים..
אני נכנס לשלב בחיים שבו יהיה לי קשה לנהל תוכנית כח מהשורה (מתחיל ללמוד). ז"א שמשקלי העבודה הנוכחיים בצורה טבעית ידעכו.
עם זאת, אני לעולם לא אפסיק להתאמן, גם אם זה אומר שבתקופת הלימודים אחיה משכיבות שמיכה ומתח. תמיד אפשר להתאמץ ולהשקיע סכום על 2 משקולות של 25-30 קילו, או אפילו משהו מדורג.
נקווה לטוב
ובנימה זו האימון להיום:

Classic deadlift 162.5KG (5+) 1x6, 120KG 1x10

קרא את שאר עדכון הלוג...

פומפה, בסוף עשיתי מנוי לעוד חודש בבאלאנס במחיר הרגיל, לאחר מכן אני מסתדר על מקום אחר שחבר מארגן לי.
בקיצור, מתכוון להתחיל היום סמולוב ג'וניור לדדליפט ולפרס....הגעתי ל5*5 בפרס עם 80ק"ג לאחרונה....מתכנן להתקדם די טוב בהרמה הזאת ✌️

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית