הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - תם לו עידן הסמולוב״:

עדכון לוג: 10/05/17

531 סייקל שביעי/ שבוע שלישי - דדליפט +1
Classic deadlift 190KG 1x3
בדיוק כמו שבוע שעבר רק שהפעם זה היה 1+ אז זה בסדר.
ובנוסף עשיתי 5 דקות אופניים על עצימות גבוהה בגלל כאבי שריר בהמסטרינג.. האמת, זה ממש עזר לי להזרים שם את הדם ולהרגיע את הכאב. ממליץ

קרא את שאר עדכון הלוג...

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - תם לו עידן הסמולוב״:

עדכון לוג: 28/06/17

טוב עבר זמן מאז שעדכנתי את הלוג, עברתי תקופה לא מי יודע מה מבחינת האימונים, לא יצא לי גם לעדכן
אבל הגעתי למצב שאני צריך לעשות לא רק למשקלים ריסט אלא גם לעצמי
בגדול אני מתמודד עם 2 בעיות/"פציעות" עיקריות:

1. לפני מס' שבועות היה לי דדליפט של 190 לדעתי, הייתי צריך 3 חזרות.. בחזרה השלישית יצא לי קליק מהגב התחתון, אותו קליק שיצא לי מהגב בשיא שלי ב200 ל2 חזרות.
הקליק הזה יוצא כשאני מגיע לכשל במשקל שדורש ממני 100% מהכח. זה בערך המצב בו אני *יכול להיות שמאבד חלק מהכיווץ. אחרי הכל קשה מאוד לשמור על כיווץ מושלם בגב, בבטן וכו' במשקלי שיא ועוד אחרי כמה חזרות.
בקיצור כשהקליק הזה יוצא, או שהוא משבית אותי לכמה ימים עד שבוע או שהוא משבית אותי לאותו אימון ספיצי.
כשאני אומר משבית אני מתכוון לכאב של "שריר תפוס" למרות שהוא לא.. יש ירידה חדה בכח. יצא לי מקרים שלא התאמנתי שבוע אבל עדיין היה נשאר לי 90% מהכח. כשהקליק הזה יוצא יורד לי לפחות 30-40 אחוז מהכח!
לדוגמא, הסקוואט שלי ירד ל130 קילו ל5 חזרות. יותר משקל מרגיש לי כאילו יש לי 200 על הגב.

יכול להיות שמדובר בחימום לקוי למרות שאני עושה 5 סטים לפחות של עליה במשקלים בהדרגה..

2. הגוף שלי לא מתאושש מהסקוואט. בדר"כ אני מבצע את הסקוואט בראשון וברביעי יש לי דדליפט, ברביעי אני עדיין מרגיש כאבים בהמסטרינג, כאבים שההרגשה שלי שהם יכולים להחמיר לפציעה, מעבר לשריר תפוס.. אם פעם הייתי עושה סקוואט לפחות 3 פעמים בשבוע אז עכשיו מפעם אחת אני לא מתאושש. העיניין הוא כזה, כשהייתי עושה 3 פעמים בשבוע סקוואט לא הייתי נתפס בשרירים, אבל מפעם בשבוע אין הזרמת דם וההתאוששות איטית/גרועה יותר.

בקיצור, המסקנה שלי היא לבנות נפח מספק ולוותר קצת על המשקלים, לחזור לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע בכל אימון גם אם זה יקח מהכח של התרגילים האחרים.

צריך תוכנית חדשה שתכלול סקוואט כזה, ותשאיר אותי במתכונת של בילדינג בכל הקשור ללחיצות (כי זה דווקא עדיין עובד לי טוב).

*ההודעה הארוכה הזאת היא בשביל לעשות לעצמי סדר.
**אני בספק אם מישהו בכלל יקרא את זה 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין כמו נפח, מרגיש על בשרי כבר חודש כמה שלא כיף בלי נפח והאמת שקראתי הכול

אין כמו נפח, מרגיש על בשרי כבר חודש כמה שלא כיף בלי נפח והאמת שקראתי הכול
כן.. מעבר לזה שזה מחזק אותך.. זה "משאיר את השרירים בעיניינים".. אי אפשר להתאמן רק על עצימות לא משנה כמה רצון כזה יהיה

קראתי ;)
בוא להתאמן איתי בסאנסט ביי בקרית ים 😅
ולוותר על התענוג של להתאמן עם זקנים, נשים וילדים בקאנטרי גלי גיל? תשכח מזה!
חחחח האמת כשהמנוי שלי יגמר כבר אהיה סטדונט במרכז.. מי יודע אם בכלל אצליח להתאמן כמו שצריך:sweatingbullets:

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים״:

עדכון לוג: 02/07/17

לבנתיים החלטתי לעשות 3 פעמים סקוואט בשבוע, במסגרת של 3X5
יום ראשון יהיה משקל עבודה
יום שלישי ויום חמישי (אימוני בוקר) יהיו משקלי חימום אחרון

אז לבנתיים:
LB Squat 142.5KG 3x5
Biceps curles 25KG 3x12
האמת שציפיתי לעשות עוד דברים חוץ מבסייפס, הסקוואט גמר עליי כל כך חזק שאפילו כח לדברים אחרים לא היו לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/07/17

אימון בוקר - יום שלישי
LB Squat 110KG 3x5
גמרנו עם הקליקים, חזרנו לכאבים בהמסטרינג. מרגיש כאב שמזכיר קרע אבל זה לא. יום מנוחה אחד עושה לרגליים שלי חיים קשים.
Incline bench press 60KG 3x10
Classic deadlift 140KG 1x5

בכל מקרה מה שנותר לעשות זה "לשחק" קצת עם הסקוואט בתוכנית ולמצוא את המצב בו אין כאבים. אולי בשלישי הבא אנסה מתכונת של 100 קילו ל3*3, נראה אם עדיין יכאב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/07/17

יום ראשון אימון ערב -
LB Squat 145KG 3x5
אי אפשר שלא להרגיש בהבדל! משמעותית זורם יותר, ללא כאבים, עלה קל, וכל זה מהתוספת של ה3 סטים בחמישי בבוקר (יש מצב שגם הסקוואט בשלישי השפיע, נוטה להאמין שלא)

Biceps curles 30KG 3x12

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/07/17

יום שלישי אימון בוקר-
LB Squat 120KG 3x3
שום כאב!
Cable Butterfly bench press 55KG 3x10 (או בקיצור, פרפר עם המתקן של הפולי, דווקא אחלה תרגיל עזר)

Classic deadlift 150KG 1x5
אם להגיד את האמת, לא היה קשה אבל פעם זה היה הרבה יותר קל..

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אתה שורד את עונת ה"אני אתאמן חודשיים ואפרוש" שגורמת למכונים להיות מפוצצים באנשים?

חחחחח אני לא מוצא אותם למזלי. אף אחד לא רוצה להרשם למכון השבור שלי.
שיקום כבר איזה צדיק שיפתח מכון ליפטינג בקריות או מקום שפוי לפחות, אם היה מסתדר לי כל הנסיעות לact מזמן הייתי עובר אבל החצי שעה-40 דקות לכל כיוון די קריטי אצלי

עדכון לוג: 19/07/17

יום שלישי בוקר -
LB Squag 110KG 2x5
הכאב חזר.. האמת שלא התאמנתי בחמישי שעבר וזה אולי מה שעשה פחות טוב.. אולי אחתוך לגמרי את שלישי ואשאר עם ראשון וחמישי. ממשיך לעשות ניסויים בעצמי
Cable butterfly bench press 60KG 3x12
Bench press 70KG 1x12

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית