הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

PomFect עדכן/ה את הלוג ״הלוג של פומפה השמן״:

עדכון לוג: 29/10/15

אימון סקוואט ובנץ
Sumo lb squat 160kg 1x2
כל השבוע הייתי עם קלקול קיבה ולא אכלתי שום דבר, אז צריך לעשות ריסט ולחזור לתת בראש
Bench press 90kg 1x7
Nerrow grip bench press 60kg 3x10
האמת שתרגיל עזר חבל על הזמן, לא יודע איך לא התנסתי איתו לפני

קרא את שאר עדכון הלוג...

תתחיל אולי מתכונת אד קואן לבנץ ..
וריסט לסקוואט ודדליפט
אם הייתי משוחרר הייתי יכול לעשות תוכנית מסודרת.. סקוואט יש לי מה לעשות ריסט אבל למה דדליפט? שכחתי לעדכן בשבת היה לי 170 ל7 חזרות.

כדי להתאושש כמו שצריך אחרכך לשבור שיאים בשניהם
ברור, אבל אני לא בבעיה של חוסר התאוששות בדדליפט, אם כבר הבעיה אצלי היא החוסר רציפות באימונים בגלל שאני סוגר כל שבת שלישית
וגם אם אני נותן שבוע עבודה ושבוע מנוחה בדדליפט לדוגמא, השבוע השלישי חייב להיות שבוע קל של עד 100 קילו כי זה מה יש...

ברור, אבל אני לא בבעיה של חוסר התאוששות בדדליפט, אם כבר הבעיה אצלי היא החוסר רציפות באימונים בגלל שאני סוגר כל שבת שלישית
וגם אם אני נותן שבוע עבודה ושבוע מנוחה בדדליפט לדוגמא, השבוע השלישי חייב להיות שבוע קל של עד 100 קילו כי זה מה יש...
טוב מתי משתחרר?
בהצלחה בכל מקרה

עדכון לוג: 14/11/15

עדיין חולה וכנראה שהדקסמול קצת החליש אותי..
אימון דדליפט +1 ופרס
Sumo deadlift 195kg 1xf, 1xf
פעם ראשונה עלה לי כבר מעל הברכיים אבל לא ננעל, ובאמת שכבר יצא לי קקי בתחתונים חחח
נאלצתי לזרוק, הייתי בשירותים וניסיתי שוב ואז רק ניתקתי אבל לא עלה עד הסוף.. לכן עשיתי ריסט ל190 לסינגל
Press 45kg 10x3

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/11/15

אימון דדליפט ופרס
Sumo deadlift 170KG 1x9
Classic deadlift 140KG 1x8
Press 52.5KG 3x5
Dummbell press 30KG 3x10

הגעתי למסקנה שהCORE שלי גרוע ביותר, כל האימון התבצע ללא חגורה
בנוסף אני אנסה לחזור שוב לסקוואט רגיל ולא סומו מבלי לעצבן את הפיריפורמיס, כי זה לא שאני לא יכול להמשיך עם הסומו, פשוט לא מתאים למבנה גוף שלי, ובגלל זה קשה להתקדם בו הרבה יותר

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית