הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

תוריד מיוטיוב - http://www.video2mp3.net/index.php
תכניס את הלינק תלחץ convert ותוריד, הופך את זה לקובץ mp3.

תשמע את זה לפני הסט,

בזמן הסט, עם אוזניות השיר הזה אחד המעיפים : בערך בדקה מתחיל הקטע הטוב :D

או :

תהנה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תוריד מיוטיוב - http://www.video2mp3.net/index.php
תכניס את הלינק תלחץ convert ותוריד, הופך את זה לקובץ mp3.

תשמע את זה לפני הסט,
YouTube - Powerful Beyond Measure Hebrew sub | ׳¡׳¨׳˜׳•׳Ÿ ׳”׳ž׳•׳˜׳™׳‘׳¦׳™׳” ׳”׳˜׳•׳‘ ׳‘׳™׳•׳×׳¨

בזמן הסט, עם אוזניות השיר הזה אחד המעיפים : בערך בדקה מתחיל הקטע הטוב :D
YouTube - Marilyn Manson - This Is The New Shit

או :
YouTube - Mudvayne - Dig

תהנה 😃

חח אתה מודה לזה שאני זה שתרגם את הסרטון הראשון.. ואל תעלב אבל אני לא אוהב שירים כאלה.. אני יותר אוהב שירים בסגנון של אמינם כמו

תודה בכל זאת 🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מודע אחי בגלל זה פרסמתי את זה לך :D
אני שומע את השירים האלה רק באימונים .. מעיפים 😃
ואין על אמינם על זה אין מה להתווכח ..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אם עוד היה לי קצת מוטבציה לפני זה, עכשיו המוטיבציה שואפת ל-0.......... :🙁
מר לטיסמוס, הקשבתי להצעה שלך ולקחתי את התחת אחורה, אז כן, הרגתי את האמסטינגס נמתחים אבל עדיין זה נראה בדיוק אותו הדבר. :/
עכשיו זה ניחא, אפשר עוד איכשהוא לשפר את זה, אבל אני חושב שהתפתחה לי דלקת..
חשבתי שכואב לי בכתף בגלל שהמוט לא ישב לי טוב.. למשל אתמול שנחתי וסתם יצא לי להפעיל קצת כוח ביד שמאל התחיל לכאוב לי שוב היד אחורית.. אחרי כל סט של עבודה אני מת מכאבים, זה דופק לי את הפרס והבנצ' פרס גם..
זה גם היה לי במכון הקודם ואז היית לי תקופת מעבר למכון החדש איזה שבועיים שלא התאמנתי, ואז גם אם הפעלתי כוח לא כאב. עכשיו זה חזר.. 😡

סקוואט: אני עדיין נשען קדימה ואין לי מושג ממה זה נובע. הסאט אפ שלי מעולה כמו תמיד וזה כל הזמן חוזר. לקחתי את התחת כמה שיותר אחורה ובכל זאת הברכיים שלי טיפ טיפה גולשות.
20 קילו 5X2
60 קילו 5X2 (כבר מרוב עצבים עשיתי 2 סטים)
80 קילו 4X1
110 קילו 5X3

פרס:
20 קילו 5X2
30 קילו 5X1
40 קילו 4X1
ניסיון עלוב ומטומטם ל50 קילו.. אפילו לא חזרה אחת. ירדתי ל:
45 קילו כמו אימון שעבר, 5X3.. כל כך שונא תתרגיל הזה.

כבר נמאס עליי האימון, לא היה לי מוטבציה, יש לי מחר מתכונת בספרות ואני מעדיף להתכונן מאשר לבזבז תזמן, אמרתי יאללה נעשה מתח במקום בנט אובר ראו ועשיתי 5X3 בלי משקל.. קיצר תקופה על הפנים, באלי לפרוש לאיזה 3 חודשים מהתחום.. למרות שאני עדיין אוהב את התחום פשוט לא הולך לי. עוד מעט סרטונים של הסקוואט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בגלל אימון אחד אתה אומר כזה דבר ? חחחח
תעיף אימון הבא
אני כבר 4 אימונים ככה, הגעתי ל127 קילו ועשיתי ריסט כדי לתקן טכניקה. גם ב100 קילו אני לא מצליח לתקן טכניקה.. יש לי דלקת בכתף סביר להניח.. :(

אוח זה עדיין לא טוב. אתה עושה לג פרס עם המוט על הגב. אתה לוקח את התחת אחורה והכל, אבל כשאתה מגיע למטה אתה עושה תנועה כזאת של בננה וגולש קדימה. שים לב לברכיים שלך: הן אמורות לזוז רק בחצי (או בשליש) הראשון של התנועה (אם בכלל). אצלך הן לא זזות בחצי הראשון של התנועה ופתאום אתה גולש קדימה.
אל תתייאש, לי לקח המון זמן (אני מדבר על חודשים) עד שהסתדרה לי התנועה, וגם לי הייתה הבעיה עם הכאבים שלא יכולתי בכלל ללחוץ אחרי. תעשה חימום לאיזור לפני כן (נפנופי ידיים וקצת מתיחות), זה עוזר, ושים לב שהאחיזה שלך לא צרה מדי.

• פותח/ת השרשור
אוח זה עדיין לא טוב. אתה עושה לג פרס עם המוט על הגב. אתה לוקח את התחת אחורה והכל, אבל כשאתה מגיע למטה אתה עושה תנועה כזאת של בננה וגולש קדימה. שים לב לברכיים שלך: הן אמורות לזוז רק בחצי (או בשליש) הראשון של התנועה (אם בכלל). אצלך הן לא זזות בחצי הראשון של התנועה ופתאום אתה גולש קדימה.
אל תתייאש, לי לקח המון זמן (אני מדבר על חודשים) עד שהסתדרה לי התנועה, וגם לי הייתה הבעיה עם הכאבים שלא יכולתי בכלל ללחוץ אחרי. תעשה חימום לאיזור לפני כן (נפנופי ידיים וקצת מתיחות), זה עוזר, ושים לב שהאחיזה שלך לא צרה מדי.
מעודד, תודה. אם ככה הברכיים הן הבעיה היחידה אצלי? אני התאמצתי בתנועה לגרום להם לא לזוז אבל הן בכל זאת זזות. תראה למשל סרטון במכון שהייתי בו ולא היה כלוב, הסרטון די ישן: הזוית בסרטון מסתדרת אחרי כמה שניות

האמת שהייתי בטוח שהתנועה שלי כאן מעולה, אבל עכשיו אני רואה שהברכיים גם כאן גולשות. מה אפשר לעשות נגד זה?
זה אמור להראות משהו כמו כאן?

והאמת שהאחיזה שלי ממש ממש ממש צרה, בהתחלה החזקתי בסימוני אמצע של המוט האולימפי.. אני אימון הבא אתן לזה קצת יותר רוחב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן ככה זה בערך צריך להיראות (החזרות האחרונות יותר טובות מהראשונות כי יש לו תנועה מעצבנת באגן). ותחזיק יותר רחב, זה בדרך כלל הפיתרון לכאבים (אבל לוקח זמן עד שהם עוברים).

• פותח/ת השרשור
כן ככה זה בערך צריך להיראות (החזרות האחרונות יותר טובות מהראשונות כי יש לו תנועה מעצבנת באגן). ותחזיק יותר רחב, זה בדרך כלל הפיתרון לכאבים (אבל לוקח זמן עד שהם עוברים).
חח זה נראה כאילו הוא מזיי... אתה יודע תהמשך.😉

בכל זאת, אני לא יודע מה הבעיה אצלי למרות הכל, מה אני לא עושה טוב.. כדאי לי לקרוא את הקטע של הברכיים בספר מחדש?

• פותח/ת השרשור
איזה חייםםם....... 😵
אני מתאמן בדר"כ בשני רביעי שישי.. קיצר היה לי היום משחק אז לא יכלתי ללכת אחרי זה למכון, אז אמרתי נלך מחר.. סגרתי לראות שמה את רמי..
אז הקיצר זה שאחראי על השיבוצים שם לי גם משחק בשבת, בטלתי אותו עוד לפני כמה ימים כי רציתי ללכת למכון.. כבר סגרתי לאן יוצאים היום ומחר שנלך למכון והכל טוב ויפה, בקיצר המשבץ מתקשר אליי אומר לי אני שם אותך משחק בחיפה אתה יכול..? אמרתי לו שעדיין אין לי אוטו ושאני לא יכול.. אמר בסדר.. קיצר אחרי רבע שעה אמר לי טוב שמע שמתי אותך קוון (עוזר שופט למי שלא יודע) ככה שהשופט הראשי יקח אותך ואתה לא תצטרך לבוא עם האוטו.......................................... כבר לא היה לי נעים ואמרתי לו בסדר וזה.. המשחק שלי ב12 ועד שאני יחזור המכון יסגר.. ככה שיש לי אופציה ללכת רק מוקדם. לצאת ב8 מהבית, להתאמן עד 10 ואז לצאת ישר מהבית למשחק.. בקיצר, הלך עוד אימון 😵😵😵

ח"ח למי שקרא את כל זה חח

ח"ח לי:)
קיצר, בקטנה באמת בפורום השני של הילדים המפגרים קראתי שאיזה אחד התפטר מעבודה בגלל שזה פוגע לו בתזונה... קיצר לא נורא באמת אימונים לא צריכים לבוא במקום עבודה, העיקר שבסכ"ה הכללי יוצא לך להתאמן סדיר.

• פותח/ת השרשור
ח"ח לי:)
קיצר, בקטנה באמת בפורום השני של הילדים המפגרים קראתי שאיזה אחד התפטר מעבודה בגלל שזה פוגע לו בתזונה... קיצר לא נורא באמת אימונים לא צריכים לבוא במקום עבודה, העיקר שבסכ"ה הכללי יוצא לך להתאמן סדיר.
חחחחחחחח, גם אני מכור ככה לאימונים.. אבל תחשוב שבמקום לעשות 3 אימונים בשבוע כמו שציך אני עושה רק 2.. האפקט של העלת משקל לא שווה יותר כלום..

אבל לבטל אימון פה ושם זה לא נורא..

---------- התגובה התווספה ב 18:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:52 ----------

יאללה אני מפחד מהאימון הבא... הסקוואט האמת לא מפחיד אותי, אבל הטכניקה עדיין לא טובה..
בנצ' 70 לא הצלחתי כל סט את החזרה האחרונה, רק בגלל שביד שמאל אין לי מספיק כוח.. אני ילך כנראה על ריסט..
דדליפט 130 היה לי די קשה, בגלל שאין המשכיות IM SCREWED

לפחות יש משהו חדש......
היום היה לי תמשחק, בקיצור הערבים בחיים לא אוהבים את השופט ותמיד מקללים.. עד היום הייתי חמאר (חמור).. היום כבר צעקו לי חנזיר (חזיר) חחחחחחחחח איזה שיפור :D

• פותח/ת השרשור
טוב היה לי היום אימון יחסית טוב. באתי אחרי שאכלתי די הרבה אוכל, ואני אוהב להתאמן על בטן מלאה :D

הקיצר אני מצלם והכל טוב, עכשיו בא מאמן חופר ומציק שבא פעם ב.. הוא אומר לי שאני מכופף את הגב כשאני יורד, ואז אמרתי לו שאני מרים את החזה. הוא אמר לי לעשות וזה היה חימום גם ככה אז עשיתי 2 חזרות ובכוונה השקעתי בחזה כדי שיעוף 😡 אז הוא אמר שזה יותר טוב ושמהצד זה לא נראה טוב ושבעוד 20 שנה אני אהיה נחה.
קיצר בלי להעליב מר לטיסמוס, אבל הקטע של הטכניקה די הוריד לי את המוטיבציה ל-0. אני כל פעם מנסה, משתדל, עובד על הדברים הבסיסים, וכלום!
עד ששמתי לב שהמוט במקום להיות בקו של העקב הוא קצת סוטה ימינה (הגוף זז טיפה קדימה).
הקיצר אני מתחיל לדבר עם המאמן והוא חופררררררר ואני מתחיל לדבר איתו והוא לוקח אותי להאק סקוואט ואני אומר לעצמי שאני פורש.

עד שמר עידן גולני בא, אז הוא העלה לי קצת את המוטבציה XD המאמן ישר אמר לו הנה השותף של רמי.. התחיל לזיין לו במוח וסוף סוף הוא ירד ממני 😈
הקיצר עידן שאל אותי איך האימונים ואם אני מתקדם, אמרתי לו שעל הפנים ושהטכניקה שלי לא טובה וזה.. אז הוא ראה איזה סט שתיים אמר שהברכיים טיפה גולשות אבל זה לא קריטי כי זה ממש קצת..
נתן לי עוד קצת חשק להתאמן..

(אני מקווה שמישהו אוהב לקרוא את הסיפורים האלה, כי לראות אנשים מעלים במשקל זה לא הכי מעניין 😉)

אז היום

סקוואט:
החימום הרגיל..
5X3 115 קילו הלך די קל האמת, אבל אני לא יודע לגבי הטכניקה.

פרס:
כבר שנים שאני תקוע על המשקל הזה,
5X3 45 קילו זה די קשה אבל זה אפשרי, העיניין הוא שאני אוכל ומתקדם בכל הדברים אבל בזה אני תקוע.

בנט אובר:
62.5 קילו 5X3 הרבה זמן לא עשיתי תתרגיל והיה די קל.

סרטונים עוד מעט 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טוב היה לי היום אימון יחסית טוב. באתי אחרי שאכלתי די הרבה אוכל, ואני אוהב להתאמן על בטן מלאה :D

הקיצר אני מצלם והכל טוב, עכשיו בא מאמן חופר ומציק שבא פעם ב.. הוא אומר לי שאני מכופף את הגב כשאני יורד, ואז אמרתי לו שאני מרים את החזה. הוא אמר לי לעשות וזה היה חימום גם ככה אז עשיתי 2 חזרות ובכוונה השקעתי בחזה כדי שיעוף 😡 אז הוא אמר שזה יותר טוב ושמהצד זה לא נראה טוב ושבעוד 20 שנה אני אהיה נחה.
קיצר בלי להעליב מר לטיסמוס, אבל הקטע של הטכניקה די הוריד לי את המוטיבציה ל-0. אני כל פעם מנסה, משתדל, עובד על הדברים הבסיסים, וכלום!
עד ששמתי לב שהמוט במקום להיות בקו של העקב הוא קצת סוטה ימינה (הגוף זז טיפה קדימה).
הקיצר אני מתחיל לדבר עם המאמן והוא חופררררררר ואני מתחיל לדבר איתו והוא לוקח אותי להאק סקוואט ואני אומר לעצמי שאני פורש.

עד שמר עידן גולני בא, אז הוא העלה לי קצת את המוטבציה XD המאמן ישר אמר לו הנה השותף של רמי.. התחיל לזיין לו במוח וסוף סוף הוא ירד ממני 😈
הקיצר עידן שאל אותי איך האימונים ואם אני מתקדם, אמרתי לו שעל הפנים ושהטכניקה שלי לא טובה וזה.. אז הוא ראה איזה סט שתיים אמר שהברכיים טיפה גולשות אבל זה לא קריטי כי זה ממש קצת..
נתן לי עוד קצת חשק להתאמן..

(אני מקווה שמישהו אוהב לקרוא את הסיפורים האלה, כי לראות אנשים מעלים במשקל זה לא הכי מעניין 😉)

אז היום

סקוואט:
החימום הרגיל..
5X3 115 קילו הלך די קל האמת, אבל אני לא יודע לגבי הטכניקה.

פרס:
כבר שנים שאני תקוע על המשקל הזה,
5X3 45 קילו זה די קשה אבל זה אפשרי, העיניין הוא שאני אוכל ומתקדם בכל הדברים אבל בזה אני תקוע.

בנט אובר:
62.5 קילו 5X3 הרבה זמן לא עשיתי תתרגיל והיה די קל.

סרטונים עוד מעט 😃

רק שתדע שהמדריך הזה מכולם הוא יחסית הכי "בסדר" הוא אף פעם לא אומר לי כלום ואפילו לפעמים שמר עליי בסקוואט של 150ק"ג.
אבל הוא ראה פתאום שיש חבר'ה כמוכם צעירים שיענו "מושפעים" מאיתנו ובגלל שאתם צעירים אתם יכולים לפגוע בעצמכם בלה בלה בלה.....
קיצור הוא יכול לקפוץ.
תמשיכו להתאמן איתי,עם רמי או בלעדנו
זה הכי כיף להשתפר במשהו שלוקח לך זמן יותר להגיע אליו, אז אתה מעריך את זה יותר 😃

• פותח/ת השרשור
רק שתדע שהמדריך הזה מכולם הוא יחסית הכי "בסדר" הוא אף פעם לא אומר לי כלום ואפילו לפעמים שמר עליי בסקוואט של 150ק"ג.
אבל הוא ראה פתאום שיש חבר'ה כמוכם צעירים שיענו "מושפעים" מאיתנו ובגלל שאתם צעירים אתם יכולים לפגוע בעצמכם בלה בלה בלה.....
קיצור הוא יכול לקפוץ.
תמשיכו להתאמן איתי,עם רמי או בלעדנו
זה הכי כיף להשתפר במשהו שלוקח לך זמן יותר להגיע אליו, אז אתה מעריך את זה יותר 😃

צודק 😃
האמת שיש שמה עוד מאמן שלא יודע כלום.. אז הוא שותק כל הזמן, הוא הכי טוב 😆

• פותח/ת השרשור
מי יתן ותעיף משקלים אח שלי :D
חח אם לא הייתי נתקע על הטכניקה היינו עכשיו באותם משקלים אחי.. חבל היינו עושים איזה קרב כזה 😵‍💫🥊😵‍💫🥊 עכשיו אני מעלה תטכניקה.!

חחחח גם אני עושה איזה 2 אימונים של דילואד להגיע לדיפ כמו שצריך ,
מה הקטע, סט ראשון אני תמיד עושה דיפ
אבל סט שני ושלישי קשה לעשות דיפ כמו בראשון זה קורע אותך
יום חמישי אני סוגר בעזרת השם 155 דדליפט
😃

• פותח/ת השרשור
חחחח גם אני עושה איזה 2 אימונים של דילואד להגיע לדיפ כמו שצריך ,
מה הקטע, סט ראשון אני תמיד עושה דיפ
אבל סט שני ושלישי קשה לעשות דיפ כמו בראשון זה קורע אותך
יום חמישי אני סוגר בעזרת השם 155 דדליפט
😃
בעזרת השם אחי
תנוח טוב ויהיה לך כוח לכל הסטים, זה עדיף מאשר להגיע למקביל בלי לשבור אותו..
אני כבר שכחתי מה זה לשבור מקביל, כל מה שאני מנסה זה שהברכיים לא יגלשו :(

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית