הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

חחחחחח הוא גם בא אלי ואמר לי שאני משפיע לרעה על הילדים במכון...
ועידן צודק המדריך הזה באמת אחלה, והוא לפעמים מקשקש אבל לא יותר מזה, אמרתי לו שאתם חברה סבבה ויש לכם טכניקה טובה, אולי באימון הבא הוא כבר לא יגיד לכם כלוםP:

• פותח/ת השרשור
חחחחחח הוא גם בא אלי ואמר לי שאני משפיע לרעה על הילדים במכון...
ועידן צודק המדריך הזה באמת אחלה, והוא לפעמים מקשקש אבל לא יותר מזה, אמרתי לו שאתם חברה סבבה ויש לכם טכניקה טובה, אולי באימון הבא הוא כבר לא יגיד לכם כלוםP:

קשה להאמין... הוא מאמין בי שאני ישתנה ולא יהרס כמוכם.. חח הקטע הכי מצחיק היום זה שהוא אמר לי אתה קטן מדי בשביל המשקל הזה, והרגליים שלך לא מי יודע מה גדולות.. (הוא בכלל לא ראה את הארבע ראשי) אז הראתו לו תחתיכת בובמה שיש לי והוא התחיל לגמגם 😆😆 לפיניש אמרתי לו שאנשים חושבים שאני מזריק סטרואידים לרגליים. 🤡

קיצר העלתי את הטכניקה, התמקדתי בברכיים. גלשו. על הפנים. אני פורש.
😣😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן גלשו אבל מצד שני רואים שהמשקל הזה קל לך, תנסה לשלוט בזה, תתיישב יותר אחורה תרים תחזה כמה שיותר...

• פותח/ת השרשור
כן גלשו אבל מצד שני רואים שהמשקל הזה קל לך, תנסה לשלוט בזה, תתיישב יותר אחורה תרים תחזה כמה שיותר...
הקטע הוא שגם ב60 קילו שזה כלום אני עדיין גולש, גם עם מוט ריק אני גולש..
אני עושה משהו שפשוט דוחף אותי קדימה ואין לי מושג מה זה..

• פותח/ת השרשור
איזה אימוןן.. שיפר לי תמצב רוח 😃
היום לא היה אקשן במכון, היה אימון רגיל..

סקוואט: יש קצת שיפור בטכניקה לפי דעתי, בקטע של השבירת מקביל וכל זה.
חימום כרגיל,
120 קילו 5X3 הלך סבבה 😃

חזה:
בגלל שהגעתי לחצי כשל עם יד שמאל עשיתי דילואד של 10%
עשיתי 70 פעם שעברה, אז הפעם עשיתי 63..
חימום רגיל,
63 קילו 5X1
63 קילו 6X1
63 קילו 7X1
היה מעולה 😃

עכשיו מה שבאמת שיפר לי תמצב רוח היה הדדליפט. אימון שעבר ה130 קילו היה לי סיוט, עכשיו עשיתי 140 והיה קל!

60 קילו 5X1
80 קילו 4X1
100 קילו 3X1
לא היה לי סלבנות בחימום ל120, ישר קפצתי ל140
140 קילו 5X1
ואז הייתי מבסוט שהיה לי קל אז הבאתי עוד סינגל לתמונה בפייסבוק ;)
1X1

163596_1864306726584_1208481938_3866863_2209350_n.  jpg

עוד מעט אני אעלה תטכניקה של הסקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
:(אימון חרא:(​
יש חשש לדלקת בכתף השמאלית.. היום הגעתי, עשיתי אך ורק אחיזה רחבה, שזה עזר לי לאימון - שתיים ועכשיו הכאב בצד שמאל חזר..
רמי אמר לי שזה בערך אותם התסמינים שהיה לו כשהיה לו דלקת.. בקיצור מבואס רצח.

סקוואט:
70 קילו 5X1 כאן הכאבים הורגשו אבל לא מנעו ממני לעשות תסקוואט..
100 קילו 4X1 כאן הכאבים היו ממש לכל אורך התנועה, כל היחס הלך לכאבים.
120 קילו 1X1 כאן כבר הכאב היה בלתי נסבל ולא יכלתי להמשיך.

פרס:
החימום הרגיל, הגעתי למשקל שיא ועשיתי סינגל אבל בגלל הכאבים הפסקתי. גם פוש פרס לא עזר.

בנט אובר:
עשיתי חימום כמו שצריך, הגעתי לעבודה עשיתי סט אחד ואז הכאב חזר.

בקיצר אני יתחיל לקרר את האזור ובאימון הבא אני אחמם אותו לפני שאני מתחיל.. במיקרה ועדיין יש לי כאב אני כנראה אעשה דילואד של איזה 50 קילו לאיזה שבועיים כדי להקל על המקום ולשפר את הטכניקה.​

לא נורא חבר, שים קרח on-off, תן קצת מנוחה, תעבוד אולי עם משקלים קלים כדי להזרים דם... הטכניקה שלך מצויינת ככה שתחכה ותראה בכלל לא בטוח שזה דלקת.

---------- התגובה התווספה ב 19:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:48 ----------

הא ומזל"ט על הדדליפט:)

• פותח/ת השרשור
אני אחד המבואסים רמי אתה פשוט לא מבין..
שמתי כל היום קרח און אוף, לא הרגשתי את היד, באתי למכון עשיתי חימום לידיים כמו שצריך.. הגעתי לסקוואט כולי מאושר בידיעה שאני סוגר היום 130.. על מוט ריק (!) התחלתי את החימום אני יורד חזרה ראשונה למטה מרגיש התנגדות של המוט ואני מרגיש כבר עקיצות.... אז עשיתי בנצ' 65 קילו 5X3 ודדליפט 145X5 למרות שהיה לי ממש קשה הדדליפט בלי חימום של סקוואט. אז זהו כנראה יש לי דלקת ואין לי מושג מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
בשביל שהאשכול לא ינעל אני אגיב כאן כל יומיים ויעדכן על מצב הכתף..

• פותח/ת השרשור
המצב לא מי יודע מה השתפר.. למרות שלא בדקתי אם אני כבר יכול לעשות סקוואט או לא, אני עדיין מרגיש סוג של לחץ באותו האזור גם כשאני מפעיל קצת כוח עם היד..
אבל אני כבר לא סגור שזאת דלקת, שמעתי שזה צריך לכאוב לי כל הזמן.
אני חושב שזה איכשהוא קשור למקום הרגיש באיזור המרפק.. אני כל הזמן נוגע שמה ואני מרגיש גרישות כזאת אז שמתי שמה את הקרח ונקווה שזה יעזור..

• פותח/ת השרשור
חח יש לי אותו דבר בדיוק ..
בקטנה אחי נחזור בגדול :D
אחי תגיב בדיון שלך שלא ינעל לך.
אתה מרגיש עקיצות מציקות כאלה רק כשאתה עושה משו, אבל כשאתה לא עושה כלום זה בסדר?
אני בסוף לא יודע אם יש לי דלקת, יש מצב שקבלתי מכה בעצם במרפק וזה זעזע לי את כל היד אחורית..
ואיזהו משחות אתה שם? אני רק שם קרח וגם זה בקושי :/

• פותח/ת השרשור
טוב, המצב טיפ טיפה השתפר.. אבל עדיין, אני לא יכול לעשות סקוואט :(
האימון היה בסדר והיה טוב ביחס למה שציפתי, אבל גם ציפתי שאני לא ארגיש את הכאב הזה אחרי שבוע..
אני אלך לרופא ואבקש צילום RMI.. וכנראה שאשים משחה כי גם אם יש לי דלקת היא דלקת מאוד קלה, שממש לא שווה את המאמץ של הכבד.(משחה גם "פוגעת" בכבד, אבל הרבה פחות מכדורים)
בקיצר
עשיתי 3 סטים של סקוואט 60 קילו ועוד עשיתי HB כדי להרגיש פחות את הכאב.. הכאב עבר לי אז יותר לטרפזים ופחות ליד אחורית.
התפלאתי שהצלחתי לעשות פרס עם 47.5 קילו שזה שיא בשבילי, למרות שקצת כאב לי..
ובנט אובר עשיתי 70 קילו 5-5-3 בסט האחרון לא הצלחתי להגיע עד לחזה, עשיתי שלושת רבעי חזרות וזה לא נחשב.

אז בקיצר המצב על הפנים ואני צריך יעוץ. כדאי להתאמן אם אני לא עושה סקוואט?

תנסה פוש-פרס אבל ממש בעזרת הרגליים, זה עזר לי כשהיה לי דלקת וכמעט ולא הרגשתי תכתף, אני חושב שמתח באחיזה רחבה אתה יכול גם לעשות, תנסה, סקוואט תנסה עם אחיזה רחבה או עם משקל קל...
בנט אני לא חושב שתוכל, בנץ אתה יכול לנסות לא כשהיה דלקת דחקתי בטכניקה מסויימת שכמעט ולא הרגשתי תכתף, אבל אם זה ממש מציק לך תנסה אולי עם דאמבלים...

• פותח/ת השרשור
תנסה פוש-פרס אבל ממש בעזרת הרגליים, זה עזר לי כשהיה לי דלקת וכמעט ולא הרגשתי תכתף, אני חושב שמתח באחיזה רחבה אתה יכול גם לעשות, תנסה, סקוואט תנסה עם אחיזה רחבה או עם משקל קל...
בנט אני לא חושב שתוכל, בנץ אתה יכול לנסות לא כשהיה דלקת דחקתי בטכניקה מסויימת שכמעט ולא הרגשתי תכתף, אבל אם זה ממש מציק לך תנסה אולי עם דאמבלים...
עשיתי היום פרס רגיל וכמעט ולא הרשתי את הכתף. אולי הבעיה אצלי היא בכלל לא בשריר אלא בעצם? אני גם שומע קצת יותר קליקים מבדרך כלל מצד שמאל.

אחי היום עשיתי בנט אובר ופרס, חבל שלא קראת.. היה קל.
סקוואט עשיתי 60 קילו אחיזה רחבה וכאב לי.
בנצ' פעם אחרונה שעשיתי זה די הציק לי... אני אנסה אחרי המנוחה.

קראתי כל מה שכתבת רק שאלת מה עם זה אז עניתי לך...
בקיצור נשמע שאתה יכול לעשות הרבה, בנץ תנסה לתפוס אחיזה קצת יותר צרה לקחת רגליים הרבה אחורה להקשיט תגב, לכווץסקפולות ולדחוק ממש לאט ומבוקר, זה מה שמנע ממני את הכאב, במשקלים גבוהים שהתנועה קצת מתקלקלת זה התחיל לכאוב, בנוסף זה עזר לי להוריד תמוט לחלק העליון של החזה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית