הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

• פותח/ת השרשור
קראתי כל מה שכתבת רק שאלת מה עם זה אז עניתי לך...
בקיצור נשמע שאתה יכול לעשות הרבה, בנץ תנסה לתפוס אחיזה קצת יותר צרה לקחת רגליים הרבה אחורה להקשיט תגב, לכווץסקפולות ולדחוק ממש לאט ומבוקר, זה מה שמנע ממני את הכאב, במשקלים גבוהים שהתנועה קצת מתקלקלת זה התחיל לכאוב, בנוסף זה עזר לי להוריד תמוט לחלק העליון של החזה...
אל תשכח שאתה עושה חזרה אחת ואני עושה 5 חזרות, אני לא יכול לדחוק לאט ומבוקר, אני אמור לשאוף לסיים עם התנועה כמה שיותר מהר..

תחכה עם זה קצת אני מאמין שזה לא משהו רציני..
שאלת באיזה משחה אני משתמש ..
שמתי פעם אחת קרח ל10 דקות והפסקתי לא היה לי כוח יותר ..
שם כבר יומיים איזה משחה גרמנית קוראים לה Grunlipp שחבר הביא [ sweetbamba מהפורום ]
3-4 פעמים ביום, חייב להגיד שהכתף כמו חדשה אחרי המשחה הזאת ..
היום חוזר להתאמן 😃

• פותח/ת השרשור
וואלה? כמה ימים שמת אותה?
תגיד לי איך היה לך באימון, אם עבר חלק אני לוקח.

• פותח/ת השרשור
מקווה בשביל שנינו 😃
בכל מקרה לקחתי כבר ניורפן, אני אקח יותר מאוחר עוד אחד ומקווה שמחר לא יהיה לי כבר כלום 🥷

• פותח/ת השרשור
אני פשוט מרוצה מהאימון היום 😃
אומנם הרגשתי טיפה את הלחץ בכתף השמאלית אבל זה נסבל ואני מרגיש את זה רק כשאני מסיים ולא במהלך הסט. התחלתי לחזור לעיניינים אז עשיתי
100 קילו סקוואט, 5-5-10. באחרון מוטבציה מטורפת עם שיר של אמינם כשבכל הסטים לא עשיתי עם חגורה אבל באחרון כן.
בנצ' פרס אני גם מנסה לחזור, 65 קילו היה מאוד קל 7-6-6.
עכשיו מה שבאמת התבאסתי ממנו היה הדדליפט.
כנראה שהייתי עם בטחון מופרז, אמרתי לעצמי שאני סוגר 150 דדליפט למרות ששבוע לא התאמנתי בכלל.
אז הצלחתי לעשות 2 חזרות והאמת שלא היה הכי קשה, אבל פשוט הרגשתי נטול כוח, הגוף היה כבד והרגשתי שאין לי הרבה אוויר.. חזרה שלישית ניסיתי להרים ולא הצלחתי. כמובן שלא ויתרתי! הורדתי ת5 קילו מכל צד חזרתי ל140 ועשיתי עוד חזרה, אבל אז הסיפור נגמר.. לא הצלחתי חזרה רביעית ופרשתי :(

לא נורא, העיקר שחזרתי לעשות סקוואט, והטכניקה שלי השתפרה.. סרטונים מחר

• פותח/ת השרשור
לא הייתי אמור להתאמן היום, היה לי משחק אבל בסוף הוא התבטל :D הרווחתי 70 שקל בלי לעשות כלום
בכל מקרה:
סקוואט 110 5X3
אני מתבאס קשות שאני מסיים את התרגיל אני אשכרה לא מרגיש שהגוף עשה מאמץ כל שהוא ואני יכול לעשות עוד 30 חזרות, אבל מה? הכאב מתחיל לחזור לי בהדרגה :( מה אני אעשה?

פרס: 45 5X3 די קל האמת, הגיע הזמן..

מתח : לא היה לי כוח לבנט אובר.. 6-5-5 משקל גוף.. אני שמן אז אני לא צריך להוסיף משקל ✌️

לא יודע מה לעשות עם הכתף הזאת......

• פותח/ת השרשור
בין האימונים המבאסים שהיו לי!
באתי כולי במוטבציה טובה, קניתי XL כדי לא להרדם, מוזיקה שאני אוהב.. ויצאתי אפס.
סקוואט: הכאבים חזרו. ניסיתי גם פרונט סקוואט אבל היה לי כבד מדי..
LB:
20 קילו 5X2
60 קילו 5X1 כאבים חזרו, ואז ניסיתי FS
FS:
60 קילו 5X1, היה די כבד אבל הצלחתי עם טכניקה סבירה..
ואז ניסיתי עבודה
80 קילו 4X1 התפלאתי ש3 חזרות ראשונות היו טובות, ואז חזרה אחרונה הרגשתי כבר שאני לא מרים עם הרגליים אלא עם החזה.. לא יכלתי להמשיך.. חזרתי לLB
ואז 80 קילו 5X2 כאב אבל אין מה לעשות..

זה עוד פחות עצבן אותי כי נכשלתי בגלל פציעה ולא בגלל כוח.. (חכו לדדליפט)

בנצ' פרס הלך חלק..
40 קילו 5X1
50 קילו 4X1
60 קילו 4X1
67.5 קילו 5-6-5 כשניסיתי בסט האחרון לעשות 6 והגעתי לכשל ואז נגעו..

ואז הגעתי לדדליפט שהכי חיכיתי לו..
60 קילו 5X1
100 קילו 5X1
120 קילו 4X1
145 קילו 0X1 :(
באתי לנתק את המוט מהרצפה, אני מושך בערך 20 סנטימטר באוויר ומרגיש שממש ממש קשה לי ואני לא מצליח.. ממש לא רציתי להפוך את החזרה הזאת לסינגל.... אז עזבתי.. אני בא, מנסה 140 קילו.. שוב! לא הצלחתי לנתק את המוט מאותה הסיבה..(אני יודע שצריך להוציא את כל הכוח אבל צריך לקחת בחשבון את שאר החזרות) ואז חזרתי ל120 קילו ועשיתי 5X1... בקיצור אימון מבאס לאללה.

לא נורא, אני אומר שתבדוק קודם כל מה הולך לך בכתף, כי זה באמת נשמע כמו פציעה(דלקת?), ואם אתה יכול להגיע ביום שבת ולעשות תרגילים שבהם לא כואבת לך הכתף, אז תעשה את זה, אני בטוח יהיה שם ואולי גם עידן ונעזור לך.

• פותח/ת השרשור
לא נורא, אני אומר שתבדוק קודם כל מה הולך לך בכתף, כי זה באמת נשמע כמו פציעה(דלקת?), ואם אתה יכול להגיע ביום שבת ולעשות תרגילים שבהם לא כואבת לך הכתף, אז תעשה את זה, אני בטוח יהיה שם ואולי גם עידן ונעזור לך.

אני יכול לעשות את כל התרגילים בלי יוצא מן הכלל, חוץ מסקוואט. אני כבר לא חושב שהבעיה היא בשריר אלא בעצם.
בכל מקרה, הלכתי לרופא ובמקרה שלי הלכתי לאחת שלא מבינה כלום מהחיים שלה :|
אני נכנס, אומר לה "תשמעי, יש לי חשש לדלקת, אני מתאמן מקצועי בהרמת משקולות וגם שופט כדורגל" אז היא עושה לי כזה פרצוף מזלזל אינעל אמא שלה, והיא שואלת אותי איפה אני מתחרה.. אמרתי לה במכון כושר בגלי גיל אני מתאמן.. לא היה לי מה להגיד לה אז רק אמרתי איפה אני מתאמן XD. אז היא שאלה אותי אם אני עושה מה שהמאמן אומר לי ואני אומר לה כן. אז היא עושה כזה לא עם הראש ואומרת כשאתם בחדר כושר אתם לא יודעים מה אתם עושים, אתם מותחים את היד ככה (ואז היא משכה את היד שלה אחורה) עם משקל כבד ואתם הורסים הכל. קיצר אפילו לא הספקתי לענות לה והיא כבר התקשרה לקבוע לי תור לאורטופד 😣 אני יצטרך לחכות עד ה20 לחודש. בנתיים אני אתאמן כרגיל אבל אני לא יודע מה לעשות עם הסקוואט..

אני יכול לעשות את כל התרגילים בלי יוצא מן הכלל, חוץ מסקוואט. אני כבר לא חושב שהבעיה היא בשריר אלא בעצם.
בכל מקרה, הלכתי לרופא ובמקרה שלי הלכתי לאחת שלא מבינה כלום מהחיים שלה :|
אני נכנס, אומר לה "תשמעי, יש לי חשש לדלקת, אני מתאמן מקצועי בהרמת משקולות וגם שופט כדורגל" אז היא עושה לי כזה פרצוף מזלזל אינעל אמא שלה, והיא שואלת אותי איפה אני מתחרה.. אמרתי לה במכון כושר בגלי גיל אני מתאמן.. לא היה לי מה להגיד לה אז רק אמרתי איפה אני מתאמן XD. אז היא שאלה אותי אם אני עושה מה שהמאמן אומר לי ואני אומר לה כן. אז היא עושה כזה לא עם הראש ואומרת כשאתם בחדר כושר אתם לא יודעים מה אתם עושים, אתם מותחים את היד ככה (ואז היא משכה את היד שלה אחורה) עם משקל כבד ואתם הורסים הכל. קיצר אפילו לא הספקתי לענות לה והיא כבר התקשרה לקבוע לי תור לאורטופד 😣 אני יצטרך לחכות עד ה20 לחודש. בנתיים אני אתאמן כרגיל אבל אני לא יודע מה לעשות עם הסקוואט..

יש הרבה רופאים מפגרים, אני יכול לספר לך סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על הרופאים ברמבם וברוטשילד, אבל עזוב אותך, תמצא אורטופוד מומחה לכתפיים טוב בעל שם ותלך אליו, אני המלצתי לך על ניר הוס, כי זה מי שהלכתי אליו... אם אתה לא יכול לקבוע אצלו תשאל אנשים, תחקור קצת ותראה איזה עוד רופאים טובים יש, הבנתי שהוס עובד גם ברמבם, ככה שאולי תבקש הפנייה לרמבם או משהו...

• פותח/ת השרשור
יש הרבה רופאים מפגרים, אני יכול לספר לך סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על הרופאים ברמבם וברוטשילד, אבל עזוב אותך, תמצא אורטופוד מומחה לכתפיים טוב בעל שם ותלך אליו, אני המלצתי לך על ניר הוס, כי זה מי שהלכתי אליו... אם אתה לא יכול לקבוע אצלו תשאל אנשים, תחקור קצת ותראה איזה עוד רופאים טובים יש, הבנתי שהוס עובד גם ברמבם, ככה שאולי תבקש הפנייה לרמבם או משהו...
כבר יש לי תור ב20 לחודש, אני אלך לאורטופד ואם הוא יזיין בשכל ולא יעזור אני אלך לרופא נורמלי.

אגב, תל אביב קצת רחוק לי בשביל ללכת להבדק אצל רופא, אבל תודה.

יאללה אימון

היה היום נדיר ביותר!
התאמנתי לבד היום, השותף עבד.. ובכל זאת היה לי הרבה יותר כיף..
קיצר הגעתי עשיתי סקוואט:
20 קילו 5X2
60 קילו 5X1
עכשיו באתי בגישה של היום אני יעשה 70 כי בטח תכאב לי היד.. מסתבר שלא.😃 ראיתי באינטרנט איזה תמונה של איזה בילדר שעשה סקוואט והוא לא הרים כ"כ את המרפקים.. אז אמרתי יאללה אין לי מה להפסיד. זה הוריד לי איזה 80% מהלחץ, הכאב היה הרבה יותר נסבל!
100 קילו 5X1 היה קל מדי
110 קילו 5X2
גם 110 קילו היה קל לי מדי, אבל אמרתי לא נעמיס עכשיו עוד 120 3 סטים
אז רציתי לראות כמה סינגל אני יכול לעשות.. סתם זרקתי משקל.
130 קילו 2X1 ובגלל שהמוט התחיל להתגלגל לי למטה מתחת לטרפזים (הרי הורדתי מהמוט את הלחץ, המרפקים היו למטה) ואז הוא התגלגל אז אמרתי שאני אפסיק..
בכל מקרה, הרבה זמן לא הרגשתי את התחושה הטובה של ארבע ראשי והמסטרינק שעובדים! כל הזמן הייתי תקוע על 100 קילו בגלל הכתף המזדיינת.

פרס, ניסיתי לשבור שיא
20 קילו 5X2
30 קילו 5X2
40 קילו 4X1
47.5 קילו 5X1
4X2 פעמיים הגעתי לכשל, חזרה רביעית, דחפתי והצלחתי, אבל לא ניסיתי אפילו חזרה חמישית כי ידעתי שאני לא אצליח.

בנט אובר עשיתי דילואד לשפר את הטכניקה ודווקא ישתלם לי.. 😃
40 קילו 5X1
50 קילו 5X1
60 קילו 5X3

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד, נשמע שהיה לך אחלה אימון ולא כאב לך...
כן.. 😃 מה זה אומר שלא כאב לי אחרי שהחלטתי להוריד את המרפקים? אולי הבעיה בגמישות?

---------- התגובה התווספה 10-02-2011 ב 11:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה 09-02-2011 ב 21:59 ----------

חחח איזה מבאוס אני XD
היה לי היום מבחן בספורט, קפיצה למרחק.. עכשיו כולם יודעים שאני עושה סקוואטים וזה והם מזלזלים אומרים נו יאללה נראה מה הסקוואט שלך שווה.. קיצר זה שמתאמן איתי הפציץ כמו גדול, היה צריך לעשות 2.40 מטר עשה 2.60, שכל החרגולים למינהם גם עשו איזה 2.50+-
עכשיו היו 3 ניסיונות.. פעם ראשונה עשיתי כולה 1.90 XD ישר כולם באו אליי נו אתה רואה הסקוואטים לא שווים כלום
פעם שניה 2.03 פעם שלישית 2.05 אבל אמרתי למורה שעשיתי 2.15 והוא האמין ;)
בקיצר התבאסתי, למרות שקפיצה זה יותר כוח מתפרץ (להרים סינגלים כבדים היה יותר עוזר)

• פותח/ת השרשור
אימון קלאסי..
סקוואט:
20 קילו 5X2
60 קילו 5X1
100 קילו 3X1
120 קילו 5-5-6 חזרה חמישית כל הדם עלה לי לראש ובכל זאת עשיתי עוד חזרה כי לא הרגשתי מסופק..

בנצ' פרס:
20 קילו 5X2
40 קילו 5X1
50 קילו 4X1
60 קילו 3X1
70 קילו 5-3-4, סט שני נתקעתי בRACK עם המוט וזה הוציא אותי משיווי משקל :/ סט שלישי הגעתי לכשל.

דדליפט
60 קילו 5X1
100 קילו 3X1
140 קילו 5X1 היה קצת קשה אבל סביל.. נקווה שאני לא אאבד מסת שריר ואימון הבא 145.

חזרת למוטב :D
תאכל כמו חיה ותישן טוב האימונים יעופו 😃
בהצלחה גבר ושבת שלום

• פותח/ת השרשור
תודה אח שליייי האמת שעדיין טיפלה כואב לי שאני מניח את המוט בRACK אבל זה לא כזה נורא

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית