Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אפשר להגיד שסיימתי עם הפרוטוקול.
סקוואט:
105 קילו 5X3 - צריך שוב להתרגל למשקלים האלה, לא קשה לי ברגליים אבל אני מרגיש שכל הגוף מתאמץ.
בנצ' פרס:
62.5 קילו 5X3 - הלך סבבה
דדליפט:
120 קילו 5X1 - קל יחסית

חיטוב ? לא עלינו .. אני חושב שהחיטוב הראשון שלי יהיה עוד שנה בערך חחחח
אז איך אתה שוקל כל כך קצת ומרים כל כך הרבה?! הייתי בטוח שחיטבת..
חח אני כבר על 17 אחוזי שומן.. לא שכל כך אכפת לי שיהיה לי גוף של בילדר, זאת לא המטרה שלי.. פשוט אני לא אוהב שיש לי כרס גדולה מדי, זה כבר נראה כאילו אני מהילדים השמנים שאוכלים ממתקים כל היום בבית חחח

איזה חיטבתי התחלתי ממשקל 55 .. אני מתאמן כולה 3 וחצי - 4 חודש חח
😲:O:O
ולחשוב שאני מתאמן בסביבות השנה, למרות שלא עבדתי נכון והעבודה שלי לא הייתה חלקה.. אחי התקדמת בקצב מטורף..🙌

יפה מאוד, אגב אפשרי להתחזק גם בחיטוב:)
אז תתחטב כל חייך ותיהיה חטוב ומעוצב.
היה היום אימון מצחיק, הגופיה השחורה עשה לי טריק! הוא בא עם גופיה לבנה ארוכה ולא זהיתי אותו, עד שהוא הוריד את החולצה ונשאר עם הגופיה הסקסית שלו והתחיל לעשות שרירים במראה 😣
בכל מקרה
סקוואט:
3X5 ק 115 קילו - התאמצתי די הרבה, אבל עדיין לא הגעתי לכשל או משהו בסגנון.
פרס:
3X5 ק 45 קילו - רגיל..
פאור קלין:
5X3 ק 50 קילו - אני לא יודע מה להגיד.. היו חזרות טובות והיו פחות טובות.. אני מרגיש שבחלק מהחזרות אני מפספס את הקטע של הסוף של הדדליפט.. אני עושה דדליפט, עוד לא נוגע עם המוט בסוף הירך וכבר מקפיץ את המוט עם הטרפזים.. זה בסדר? (הסיכוי שאני אקבל מענה שואף ל....0)

אני די בטוח שאיפשהוא יש סירטון או אפילו בכתב את ריפטטו מסביר איך לעשות את התרגיל...

וחזק הקטע עם הגופייה השחורה, אני חושב שזה בגלל שיש עוד איזה טמבל שמסתובב עכשיו עם גופיה שחורה ומאוהב בעצמו, אז זה בשביל שיוכלו להבדיל בינהם.

אני די בטוח שאיפשהוא יש סירטון או אפילו בכתב את ריפטטו מסביר איך לעשות את התרגיל...

וחזק הקטע עם הגופייה השחורה, אני חושב שזה בגלל שיש עוד איזה טמבל שמסתובב עכשיו עם גופיה שחורה ומאוהב בעצמו, אז זה בשביל שיוכלו להבדיל בינהם.
בהתחלה למדתי לעשות את הפאור קלין אבל אז הזנחתי ואני לא כמו פעם..
חח הקטע הוא שהגופיה הלבנה של הגופיה השחורה הייתה שקופה, אז עוד מתחת ראיתי שיש לו גופיה שחורה 😣..

אימון לא טוב כל כך..
אתמול ביום מנוחה היה לי חשק לכדורגל בשכונה. חשבתי שלא יזיק.. היום בבוקר המורה לספורט החליט שרצים 2000 :| רצתי לאט, לא עיניינה אותי התוצאה, 11:05 ;susss
בקיצר זה השפיע על האימון.. גם שכחתי את האוזניות שממש עוזרות לי באימון.. מוטיבציה וחוסר ריכוז בכאב.
סקוואט: 120 קילו 2X5 היה לי קשה. אמרתי לעצמי שהיום אני מטומטם ואני אעשה RM1 של 140 קילו..
קיצר אני בא יורד, מרגיש שכבד לי ומוותר XD. אני מאמין שעם יותר מוטיבציה הייתי מצליח.
בנצ' פרס:
65 קילו 5X3 ככה ככה..
דדליפט:
130 קילו 5X1 קל.

אימון סבבה...
סקוואט 122.5 5X3
פרס 47.5 5X3
פאור קלין 52.5 3X5

שוואי שוואי, כמו שאמרתי לך, אני מוכן לחתום שאתה עובר אותי בעתיד הקרוב.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית