הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון דירוג 7/10.
התחיל עם סקוואט הלך דווקא נחמד 125 קילו ל5X3
אני כולי חייב רגע להתאושש וזה פתאום אין בכל הקאנטרי מים לשתות, היה להם איזה פיצוץ בצינור אני יודע מה.. וגם ככה היום קמתי עם איזה כאב גרון קל כזה ומעצבן.. קיצר אמרתי אני לא יתקדם בבנצ' פרס כי הייתי צמא מדי.. 65 קילו 5X3 היה קליל
ואז החזירו את המים.. 140 דדליפט לחמישייה אבל נחזור למה שהייתי פעם לאט לאט 😃

אין אין יש עליי קללה כוס עמק
כל פעם שאני מתאמן, מגיע למשקלי עבודה גבוהים ובא לשבור שיא, אני חולה או נפצע.. לא יודע איך תפס אותי כאב ראש, גרון, שיעול.. רק לפני 3 שבועות הייתי חולה ככה! :( עכשיו בטח אני יחזור עוד שבוע ויצטרך להתחיל מהתחלה עם 100 קילו..

בטח חטפת איזה שפעת או משו, לא נורא, למה שתתחיל מהתחלה עם 100?
תנסה להתחיל מאיפה שהפסקת, שבוע זה קצת זמן זה לא אמור להחליש אותך כל כך... מקסימום אם אתה רואה שלא הולך, אז תוריד...

בטח חטפת איזה שפעת או משו, לא נורא, למה שתתחיל מהתחלה עם 100?
תנסה להתחיל מאיפה שהפסקת, שבוע זה קצת זמן זה לא אמור להחליש אותך כל כך... מקסימום אם אתה רואה שלא הולך, אז תוריד...
אין לי תאבון.. אני דוחף בכוח וקשה לי ואני אפילו ל1500 קלוריות לא מגיע..

זה כי אתה צריך לאכול אוכל איכותי, כמו פיצה/המבורגר/שווארמה, אל תגיד לי שגם את זה אתה צריך לדחוף...
בוא מחר נאכל שווארמה או לאגדיר לאיזה 660 גרם המבורגר:)

זה כי אתה צריך לאכול אוכל איכותי, כמו פיצה/המבורגר/שווארמה, אל תגיד לי שגם את זה אתה צריך לדחוף...
בוא מחר נאכל שווארמה או לאגדיר לאיזה 660 גרם המבורגר:)
חחחחחחחחח גם את זה אני צריך לדחוף.. :( סגרנו על השווארמה אבל שאני מבריא.. 😉

חולה, מאז ראשון לא התאמנתי וכנראה שאני אחזור או בשלישי או בחמישי..

אימון לא משהו.. באתי עוד טיפה חולה אבל עם מוטיבציה
סקוואט התלבטתי כמה לעשות בגלל ששבוע לא אכלתי והתאמנתי בסוף אמרתי שנלך על 120 קילו.. סט ראשון היה סביר וסט שני היה הסט הכי קשה שהיה לי בחיים.. עם אף סתום עוד שניה קרסתי בחזרה רביעית אבל איך שהוא הצלחתי..
הייתי מת אחרי הסט ההוא וגם ככה המטרה שלי להזרים דם מומשה אז הורדתי ל100 וסגרתי..
בנצ פרס שלוש סטים של 60 קילו
דדליפט פשוט לא היה לי כוח והרגשתי שהדדליפט היה על הפנים אז עשיתי רק 60 קילו והלכתי..

כן בחודש האחרון ירדתי משמעותית במשמעת של האוכל.. אכלתי איזה 2500 קלוריות במקום אני יודע כמה 😛
בכל מקרה אני משתדל לחזור..
*שעת סיפור*
בכל מקרה היום אימון אחרי 3 ימים ללא אימון.. אתמול כל היום עבדתי פיזית, שטיפת כלים וריצה בשופטים למרות שאכלתי דווקא בסדר.. זה השפיע על היום
הלכתי לישון ב3 בלילה וקמתי ב9 כי אחותי רצתה שאני יסיע אותה לאנשהו.. כמובן נצלתי את זה שאני ער לאכול איזה 8 פרוסות לחם XD חזרתי לישון וקמתי ב3 גמוררררר.. קיצר חרא של יומיים..
אכלתי איזה 6 משולשים של פיצה ונראלי היא לא היית אפויה כמו שצריך ולא עשתה לי טוב.. :/

סקוואט 125:
5x5x4
המשך של האימון הקודם.. היה קשה רצחחחח ובאחרון הגעתי לכשל והרגשתי שאני כבר מפקשקש בטכניקה אז ויתרתי..
פרס 40 קילו ירדתי באיזה 10 קילו במשקל עבודה כי הרגשתי חלש
5x5x6
פאור קלין 50 קילו:
3x3x3x3x3 לא היה קשה מדי

אימון מהביוקרר
סקוואט היה קצת קשה אבל הרבה יותר קל מה125 מאימון שעבר
127.5
5x5x
בנצ' פרס:
65 קילו 5X5X5
דדליפט: 100 קילו 5 חזרות
הגב נתפס לי קצת.. סתם.. הסיבה האמיתית היא שחיכה לי על האש והתקשרו לספר לי שאוכלים לי תאוכל.. אני לא מכיר מישהו שהיה ממשיך לעשות דדליפט.. ;)

התחלתי סתם לעבור על הלוג, והאמת שאני כבר מתאמן 4 חודשים בגלי גיל ואחד מהחודש מבובזבז בגלל פציעות וזה, עליתי רק ב30 קילו בסקוואט ב3 חודשים.. על הפנים.. כי טכנית אני אמור לעלות 2.5 קילו, אחרי חישוב יצא לי שאני אמור לעלות 120 קילו ב4 חודשים, מה שאומר שממזמן הייתי אמור לסיים SS..
וכתבתי בהתחלה שהמטרה שלי היא 160 קילו סקוואט בSS.. 😣
בקיצור רמי אני לא רואה את עצמי מגיע עדיין ל90 קילו, לא כשההורים מציקים (הם לא נותנים לי להמשיך לאכול כי הם חושבים שאני משמין ולא יודעים שיש גם מסת שריר מתחת לזה..)

אימון די טוב, אבל אני לא סגור שאני שובר מקביל.. אין לי מי שיסתכל עליי בנתיים ואין לי איך לצלם כי אני שומע עם הפלאפון שירים ובלי שירים אני לא יכול להרים 10 קילו 😛
בכל מקרה
סקוואט:
130 5X5X5 המשקלים האלה מתחילים לגרום לי לפחד למרות שהם לא כאלה קשים לי.. לפני סט אני מתחיל לרעוד כמו לא יודע מה XD
פרס:
45 5X5X6
פאור קלין:
52.5 3X3X3X3X3

אוו הנה הכל חוזר להיות "בסדר"..
המגמה של להמשיך להפצע בשיאים ממשיכה! ומה בקשתי? כולה עוד 10 קילו לסקוואט?
רבתי עם חבר מכות בצחוק ויצא לי מרפק במרפק איתו, עכשיו זה בדיוק באיזור הרגיש מתחת העצם עצמה..
ניסיתי אתמול והיום להשים קרח, המצב ישתפר אבל עדיין הטווח תנועה שלי מוגבל :/
אני לא מאמין שזה יעבור לי עד 3-4 אבל במידה וכן אז אני ימשיך כרגיל.. בנתיים אם לא אז אני אלך למכון רק בשביל ריצה (יש לי ביום חמישי בגרות ב2000 וחייב לעבור)
עריכה:
טוב עזבו שטויות xD המכון סגור היום..נראה לי היום אני אלך לרוץ בחוץ ומחר לעשות a אבל סקוואט של איזה 110 רק להזרים דם לשריר לא לרדת בכוח.. ישים קרח וגם בשלישי ירוץ.. ברביעי לא מתאמן כנראה או שפשוט בלי סקוואט ובחמישי מסיימים עם השטות הזאת.. נקווה בראשון שאני שוב יצליח לעשות 130*

נערך לאחרונה:
אימון שהתחיל טוב ואפילו טוב מאוד ונגמר חלש יחסית..
התאמנתי בפעם האחרונה ביום חמישי, כלומר עברו 5 ימים מאז שהתאמנתי.. בכל הימים האלה אכלתי טוב.
סקוואט 132.5 סט ראשון חמש חזרות הייתי בשוק שזה היה לי כל כך קל, הרגיש לי כמו 100 קילו.. אני חייב תודה גדולה לבחור הזה

סט שני עשיתי 4 חזרות, התחלתי להרגיש סוג של מתיחה בהמסטרינק ואמרתי שרק זה חסר לי עכשיו DOMS שמחר יש לי בגרות בספורט.. קיצר מהלך דפוק אבל אני לא עובד טוב תחת לחץ.. P:
אמרתי שסט שלישי נעשה RM1 סתם כי כדי לחסוך כוחות למחר וכדי לשפר את הכוח המתפרץ
140 קילו.. טכניקה מושלמת יחסית לRM1.
בנצ' פרס 67.5 5x5x4 הלך חלק עד שבחזרה האחרונה בסט האחרון הייתי פשוט POWERLESS והגעתי לכשל ולא הצלחתי.. אבל מזל גדול שלא היה ליידי אף אחד שיעזור לי להרים את המוט והתחלתי מהחזה לגלגל אותך על הגוף עד שהוא נעצר בכרס (עוד סיבה לגידול כרסייה) ומשם יכלתי כבר להתיישר ולהוריד את המוט ישר לדדליפט.. ;)
הדדליפט איכזב, לא עשיתי 140 קילו איזה שבועיים אבל כן עליתי בסקוואט אז חשבתי שאני יצליח.. כנראה הגב תחתון לא היה מספיק חזק.
100x5
140x2

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סוג של אימון התאוששות..
גם אתמול היו לי מבחני בגרות שהפריעו לי להתאוששות של האימון הקודם, גם התחלתי את הבוקר עם ריצת 2000 ומבחן בטן, וגם הייתי צריך למהר היום לישיבה של השופטים.. היה לי שעה להתאמן, דווקא אני מרוצה ממה שהספקתי לעשות..

באתי בגישה שאני לא אצליח לעשות אפילו 120 קילו סקוואט
התחלתי את החימום ואז החלטתי לעשות 3 סטים של חמש חזרות עם משקלים שגדלים..
עשיתי 100X5, 120X5, 130X5..
הרגשתי שהאימון כל כך מבוזבז כי ה130 קילו הרגיש לי כמו נוצה..

נשארו לי איזה 25 דק, עשיתי פרס - 2 סטים - 50 קילו - 3 חזרות לסט.
פאוור קלין 50 קילו 4 חזרות ועפתי..

המטרה היית לנסות לשמר כמה שיותר את הכוח ושאימון הבא אני אעשה 135 יהיה לי קל ולא בלתי אפשרי..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית