הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון עם אווירה טובה
האימון אחרון שלי היה בחמישי (והיום שלישי מן הסתם), ועוד מה שעשיתי באימון הקודם היה סט כבד אחד כדי להזרים דם לשרירים..
בקיצר סקוואט 135
5X3X5, בסט השני המוט נתקע לי בקורות בטחון וכל הבאונס הלך לי ולא יכלתי להמשיך.. סט אחרון עשיתי 4 חזרות וחזרה אחרונה כבר הגעתי לשלב של לפני הנעילה בעלייה ואז רמי עזר לי והרס לי תסט! ;azban (סתם רמי אני צוחק אני יודע שלא נגעת :D)

בנצ' 70 קילו יש לי גנטיקה כזאת גרועה בבנצ' נראלי זה השיא של הפונציאל שלי
5X4X4 הספוטרים עזרו לי בחזרות האחרונות..

דדליפט 130 קילו 5 חזרות נקיות

סחטיין על האימון אופק!
אחלה משקלים, לא נגעתי בך, ולגבי הבנץ זה ישתפר אל דאגה:)

סחטיין על האימון אופק!
אחלה משקלים, לא נגעתי בך, ולגבי הבנץ זה ישתפר אל דאגה:)
האמת שאם לא היית נשאר לראות אותי היה לוקח עוד רבע שעה להתאושש, ככה זה שאני לבד.. 😃
ולגבי הבנצ' אני אוכל טוב וישן טוב ועולה בכל המשקלים אבל בבנצ' אני תמיד מגיע לכשל;maeq

תבדוק את הטכניקה בבנץ', אולי היא לא טובה. זה גם קצת לא הגיוני שהסקוואט שלך יותר גבוה מהדדליפט, אבל יש אנשים כאלה. אני רואה לפי הסרטונים הראשונים אצלך בלוג שהעומק שלך בסדר אז לא יודע...

תבדוק את הטכניקה בבנץ', אולי היא לא טובה. זה גם קצת לא הגיוני שהסקוואט שלך יותר גבוה מהדדליפט, אבל יש אנשים כאלה. אני רואה לפי הסרטונים הראשונים אצלך בלוג שהעומק שלך בסדר אז לא יודע...
אז זהו שהטכניקה שלי דווקא מעולה, גם אני מרגיש שהכוח בא המחזה ולא מהידיים וכו'. פשוט קל לי להגיע לכשל ואני לא יודע למה..
אגב הדדליפט היה בהרבה מעל הסקוואט בעבר (עוד שהיה לי 120 סקוואט היה לי 140 דדליפט) אבל בגלל שהזנחתי את הדדליפט - לא בכוונה, בגלל חגים, מחלות וכו' אז נחלשתי בכוח. השיא שלי בדדליפט היה 145 אם אני לא טועה.

ועידן תודה 😃

אימון עם אווירה טובה
האימון אחרון שלי היה בחמישי (והיום שלישי מן הסתם), ועוד מה שעשיתי באימון הקודם היה סט כבד אחד כדי להזרים דם לשרירים..
בקיצר סקוואט 135
5X3X5, בסט השני המוט נתקע לי בקורות בטחון וכל הבאונס הלך לי ולא יכלתי להמשיך.. סט אחרון עשיתי 4 חזרות וחזרה אחרונה כבר הגעתי לשלב של לפני הנעילה בעלייה ואז רמי עזר לי והרס לי תסט! ;azban (סתם רמי אני צוחק אני יודע שלא נגעת :D)

בנצ' 70 קילו יש לי גנטיקה כזאת גרועה בבנצ' נראלי זה השיא של הפונציאל שלי
5X4X4 הספוטרים עזרו לי בחזרות האחרונות..

דדליפט 130 קילו 5 חזרות נקיות

אתה אומר שאין לך גנטיקה טובה בבנץ' על סמך מה? 70 קילו זה אולי הפוטנציאל של ילד בן 12.
עם התמדה, אכילה טובה ואימונים טובים הכל בסוף יעלה

אתה אומר שאין לך גנטיקה טובה בבנץ' על סמך מה? 70 קילו זה אולי הפוטנציאל של ילד בן 12.
עם התמדה, אכילה טובה ואימונים טובים הכל בסוף יעלה
אבל זה מה שאני בדיוק אומר! אני מתמיד, אוכל הרבה, יושן כמו שצריך, ועובדה שאני מצליח לעלות בכל התרגילים את המשקלי עבודה, ורק בבנצ' פרס אני איכשהוא נתקע בחזרה רביעית או אני יודע איפה

יכול להיות שאתה לא אוכל כמו שאתה חושב, וגם אם כן תנסה להוסיף קצת.
אתה יכול לנסות להכניס תרגיל עזר של 2 סטים, אם אתה טוען שאתה ככה נתקע אז זה יוכל לעזור.

יכול להיות שאתה לא אוכל כמו שאתה חושב, וגם אם כן תנסה להוסיף קצת.
אתה יכול לנסות להכניס תרגיל עזר של 2 סטים, אם אתה טוען שאתה ככה נתקע אז זה יוכל לעזור.
איך זה יכול להיות שאני לא אוכל טוב, עולה במשקל גוף ועולה במשקלי עבודה בכל כל התרגילים?
בכל מקרה נתפסו לי השרירים בחזה אחרי ה70 קילו, זה גם הפך את הפרס היום להרבה יותר קל 😃 אולי אני כן אצליח להתקדם עוד טיפה..

בכל מקרה אימון בינוני מינוס.. מבחינת פלג גוף עליון אחלה אבל מבחינת פלג גוף תחתון זה לא מספק אותי

סקוואט: 137.5 קילו
סט ראשון 5 חזרות היה קליל
סט שני 2 חזרות, אחרי הסט הראשון הרגשתי שהדם עולה לי לראש, אמרתי שאני אעשה בכל זאת ובעבודה הרגשתי שעוד שניה יוצא לי הקישקה מהגרון והפסקתי.. הכי גרוע זה שנהרסו לי האוזניות באמצע הסט ומוזיקה מוסיפה לי עוד 10 קילו לסקוואט :(
בכל מקרה לא יכלתי להמשיך אז הורדתי ל130 ועשיתי חמיישיה..

פרס: 47.5 קילו 5X5X5 היה מאודד קל (פעם הייתי מגיע לכשל בחזרה שלישית) והכל תודות לבנצ' פרס

פאוורקלין:55 קילו 3X3X3X3X3 היה נחמד

העיקר שעשיתי 5, זה קורה לי הרבה גם בנפח, סט ראשון 5, סט שני הכל תפוס, אבל בקטנה, שוב העיקר שיש לך את זה ל5, אחלה משקלים btw.

העיקר שעשיתי 5, זה קורה לי הרבה גם בנפח, סט ראשון 5, סט שני הכל תפוס, אבל בקטנה, שוב העיקר שיש לך את זה ל5, אחלה משקלים btw.
השאלה אם מסט ראשון של חמישייה אני אצליח אימון הבא לעלות משקל ולעשות 3 סטים של חמישייה..

אוךך חשבתי כבר השבוע לסיים עם הSS אבל, יום ראשון שני סגור, אני אצטרך ללכת בשלישי חמישי לסגור 142.5 קילו סקוואט ואז משבוע הבא חיטוב..

יש לי קצת בעיות בבטן שכל דבר שאני אוכל אני צריך ללכת לשרותים, זה היה לי פעם בגלל החלב אז הפסקתי לשתות, עד שלא מזמן קניתי חלב "עלק דל לקטוז" שהחזיר לי את בעיה ימח שמם של תנובה.. בקיצר חצי מהאוכל לא מתעכל כנראה..

סקוואט
140 קילו - 4 חזרות, רציתי לעשות חמישית אבל ידעתי שאני אגיע לכשל כי היה קשה ולא היה מי שיעזור לי לעלות במקרה שאני לא אצליח אז ויתרתי..
נתתי 100% מהכוח ואמרתי שאין מצב שאני פתאום אעשה 5 חזרות אז אמרתי שאני אוריד משקל
130 - 5 חזרות, היה קל מדי ואז העלתי ל
135 - 3 חזרות.. :/

פרס
50 קילו 5X3 שיא
מתח
5X3

בחמישי כנראה אימון אחרון בSS ננסה לעשות 5X3 של 140 קילו סקוואט..
מאוד התחזקתי בחודש האחרון, אפשר לומר שעליתי ב30 קילו בסקוואט כי כל הזמן הייתי תקוע וסוף סוף השתחררתי 😃

נערך לאחרונה:
יפה מאוד, אחלה משקל בסקוואט, וגם אחלה עלייה בפרק זמן מאוד קצר.
אני רואה שהתחלת לעשות מתח, יפה! זה תרגיל טוב.

טוב, אימון אחרון בSS, יום ראשון מתחיל לינארית + חיטוב.
אימון:
סקוואט 140 ניסיתי עוד פעם חמישייה והגעתי לאותו המצב, לא יכלתי לעשות תחמישי והסתפקתי ב4
באתי לסט שני, עשיתי חזרה אחת ולא יודע למה הפסקתי! יכלתי לתת עוד ת2-3 חזרות אבל המוטיבציה היית ברצפה והפסקתי
סט שלישי התעצבנתי הורדתי ל135 ועשיתי 6 חזרות מלאות..

בנצ' פרס 70 קילו
ניסיתי בהתחלה 72.5 עשיתי 3 חזרות, כנראה לא דחפתי עם הרגליים
הורדתי ל70
5X3X3
סט שני הפצצתי 3 חזרות ואז המוט נתקע לי בראק וכל הבאונס הלך לי.. ניסיתי עוד סט מרוב יאוש והצלחתי רק 3

דדליפט
135X5

אז משקלי עבודה סופיים:
סקוואט:137.5 קילו,
דדליפט 135 קילו כשפעם עשיתי 140.. ירדתי קצת בכוח
בנצ' פרס 70 קילו
פרס 50 קילו
פאוורקלין 55 קילו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית