Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון B:
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,105x5
פרס:
30x5,40x5,45x4,50x2xf
דדליפט:
80x5,100x5,120x5

נערך לאחרונה:
אימון C:
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,120x5,137.5x3
וואלה קל, אני די מבואס כי אני לא מרגיש באמת שעשיתי משהו ואני לא אתחזק..
בנצ' פרס:
40x5,40x5,50x5,60x5,77.5x3,65x8 - PR!!!!!!!! :D
פאוורקלין:
50x3,52.5x3,55x3,62.5x1,65xfxf
ניסיתי לתת סינגל אבל זה היה לי כבד..

מכת המאמנים מכה שנית:
A:
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,120x5,137.5x5
קל מאוד
עכשיו, סיימתי את הסט.. התחלתי לפרק תמוט ואחרי שנשאר 2 פלטות בכל צד איזה טמבל בא והוסיף לי 10 קילו לאחד מהצדדים ואז שמשכתי ת50 קילו מצד אחד היה 60 קילו בצד השני והמוט התהפך וכמעט פגע בבן אדם שעשה בנצ' פרס.. עכשיו שאני בדרך כלל עושה סקוואט לבד ויש 50 קילו בצד אחד אז לא קורה כלום למוט..
ישר המאמן בא אליי ואמר לי שאני אדבר עם הפקידה למטה שאני לא אוכל להתאמן כי אני מסכן אנשים.
הלכתי לפקידה ואמרו לי שמחר אני אקבל תשובה מה נסגר עם המנוי (בטח שאני אשאר, הם רוצים תכסף שלי)
בקיצר אני מבין את המאמן אבל הוא יצא בן זונה כי בקשתי ממנו לפחות לסיים את האימון כי בנצ' פרס זה לא תרגיל שמסכן אחרים והוא עושה לי אתה יכול ללכת לעשות במכונה ואז הלכתי..
בקיצר התקשרתי למכון ליד ואמרתי להם שאני רוצה לעשות "אימון ניסיון".. קבעתי ו10 דקות הגעתי לשם ועשיתי בנצ' פרס וPC:
בנצ' פרס:
40x5,40x5,50x5,60x5,77.5x3xfxf
בקשתי מבן אדם לא לעזור והוא נגע לי בכל זאת.. אם לא היה קורה תקטע עם הסקוואט אולי הייתי שובר PR.

PC:
50x3,52.5x3,55x3,60x3
השקעתי בטריפל אקטנשן והאמת שהיה ממש קל.

חחח יאללה תראה לי עוד בן אדם שהיה עושה את מה שאני הייתי עושה.. בדוק אתה היית הולך הביתה

איזה סיפור
חחחח
תאכלס אפשר לעשות סרט כל אימון מכון אחר, מעניין כמה חודשים אפשר להתאמן ככה LOL

חחח יאללה תראה לי עוד בן אדם שהיה עושה את מה שאני הייתי עושה.. בדוק אתה היית הולך הביתה

למה אתה כל כך בטוח בזה? אני מפנטז מתי אני הולך להתאמן
אתה עדיין חושב על אותו אימון מחורבן שהלכתי הביתה מוקדם צא מזה כבר זה היה חד פעמי ולא היה לי חשק באותו יום
אם היה לי אפשרות ללכת למכון אחר ולהיכנס בחינם ברור שהייתי הולך
מסתבר שאתה לא הכי מכיר אותי אופק

איזה סיפור
חחחח
תאכלס אפשר לעשות סרט כל אימון מכון אחר, מעניין כמה חודשים אפשר להתאמן ככה LOL

חחחחחחחחחחחח זה היה יכול להיות טוב אבל כשאתה נכנס לאימון ניסיון הם לוקחים פרטים, שזה כולל ת.ז פלאפון וכאלה.. וכמה אפשר לחרטט פרטים 😆

למה אתה כל כך בטוח בזה? אני מפנטז מתי אני הולך להתאמן
אתה עדיין חושב על אותו אימון מחורבן שהלכתי הביתה מוקדם צא מזה כבר זה היה חד פעמי ולא היה לי חשק באותו יום
אם היה לי אפשרות ללכת למכון אחר ולהיכנס בחינם ברור שהייתי הולך
מסתבר שאתה לא הכי מכיר אותי אופק
חחחחחחח כמו "שהתחלת לבכות" שהמאמן לא נתן לך להשים מגנזיום (לפחות זה מה שהוא חשב)
😆😆😆
ואני סתם צחקתי, אין ליפטר שהיה מוותר על אימון ולא משנה איך.

טוב הליצנים עוד לא החזירו לי היום תשובה מה נסגר עם המנוי אז הייתי צריך ללכת למכון אחר.. חבר שלי אירגן לי להתאמן איתו במכון שתכלס הוא מקלט, יחסית צפוף אבל היה לו RACK בדיוק מה שאני צריך, המקום גם זול.. הבעיה היית שזה מקלט בלי חלונות וכל הזיעה של האנשים הרסה תבריאות.. גם לא היה מספיק פלטות, כולה 6 פלטות של 20 ובדדליפט כבר הרמתי הכל חח
בקיצר
סקוואט:
70x5,85x5,110x5,110x5
פרס:
30x5,47.5x5,47.5x4
רציתי לעשות בכלל 40 ואז שמתי לב שהסוגרים הם סוגרים אולימפים ששוקלים עוד 2.5 קילו כל אחד, והפלטות לא שוקלות 10 אלא 11.5 אז יצא לי לעשות עבודה די מהר
דדליפט:
85x5,105x5,125x5,142x4
לא השתמשתי בסוגרים ואכלתי אותה כי הפלטות התפזרו ולא היה טעם להמשיך.. אבל בסדר אני מרוצה 😃

בקיצר סגרתי עם הליצנים שביום ראשון אני חוזר לקנטרי בתנאי שאני אעבוד לפי הנהלים של המכון (בהתחלה רצו שאני לא אעשה סקוואט, אמרתי להם שאני עושה סקוואט כבד אם לא אין לי מה להתאמן שם שזה אומר לקחת תכסף וללכת) אז הם אמרו לי לבוא ביום ראשון ולחתום על חוזה שאומר שאני צריך להתנהג לפי נהלי המכון באופן בטחוני, להיות יותר עירני וכל הבולשיט..
בקיצר בנתיים התאמנתי בהומלס פלייס הקרוב לבית (שבוע שלם של אימונים בכל המכונות באיזור 😃)
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,120x5,140x2,105x8
כנראה שדבר אחד טוב יצא מיזה שהעיפו אותי מהמכון. עכשיו אני בוודאות יודע שאני לא שובר מקביל בקאנטרי, לא בגלל טכניקה לקויה אלא בגלל שהקורות של הכלוב גבוהים מדי ולא מאפשרים לשבור מקביל, לפחות לי.
הפעם כאן כן שברתי מקביל והרגשתי תהבדל.. חזרה שניה עוד שניה והגעתי לכשל, לא ניסתי חזרה שלישית בגלל שאין כלוב.
בנצ' פרס:
30x5,40x5,50x5,60x5,77.5x1xfxf,64x8
סיוטטטטטטטטטט
וואלה התחלתי תסט הכל טוב, אף אחד לא שמר עליי כי לא בקשתי. עשיתי חזרה ראשונה חלקה, חזרה שניה התחיל להיות לי טיפונת קשה, אפילו לא כשל, ואיזה ליצן אחד קפץ לגעת לי במוט ורציתי להרוג אותו באותו הרגע, כל הכוח הושקע בלהגיד לו עוף לי מהמוט וחזרה שלישית כבר לא היה לי כוח.. שלושת רבעי מהחזרה הצלחתי לעשות לבד.. אני לא יודע כמה הוא עזר לי אבל אני אפסול את החזרה בכל מקרה..
בסופו של דבר הכוונות היו חיוביות אבל עדיין, עוד לא הגעתי לכשל אז למה לגעת?!
פאוורקלין:
פלטות שלא מתאימות לPC, פרשתי מהר.
50x3,50x3,50x3,63.5xf
משכתי כמו שצריך אבל לא נכנסתי מתחת למוט, צריך לעבוד על זה.

וכל הסיפור הזה כדי שהלוג לא יהיה משעמם ופשוט יראה התקדמות ;)

נערך לאחרונה:
בקשר לכל הליצנים בבנץ ממליץ לך דווקא מראש לבחור "ספוטר", שאתה מסביר לו יפה מראש לא לגעת במוט בכל מחיר אלא אם אתה אומר לו, ואז זה מונע מליצנים אחרים לקפוץ ו"לשמור" עליך, כי יש כבר מישהו לידך.

בקשר לכל הליצנים בבנץ ממליץ לך דווקא מראש לבחור "ספוטר", שאתה מסביר לו יפה מראש לא לגעת במוט בכל מחיר אלא אם אתה אומר לו, ואז זה מונע מליצנים אחרים לקפוץ ו"לשמור" עליך, כי יש כבר מישהו לידך.
כן אני יודע, אבל בגלל שבאימון הקודם אני אמרתי לאחד הספוטרים לא לעזור מראש והוא בכל זאת עזר אני אבדתי בהם אימון 😣

לא חח למרות שהיו הרבה מאמנים אבל רובם היו באימונים אישיים (אחלה של דרך להרוויח כסף אגב חח)

סקוואט יפה אופק(הסקוואט שלפני ה"מקרה"), והיית צריך לענות לו... הוא פשוט מחפש על מי לתפוס תחת, בלי קשר תחזור כבר:)

האימון היה מאוד בינוני אבל בגלל שלא התאוששתי מיום חמישי כמו שצריך, לא אכלתי כמו שצריך וישנתי איזה 6 שעות בלילה.. ביום שבת נשרפתי בים רק בבטן ובחזה. כאבי תופת שהחגורה לחצה לי הכי חזק שאפשר.
סקוואט:
70x5,85x5,100x5,120x5,140x3
ידעתי שאני לא אוכל לעשות חמישייה.. בניתי על שלישייה, אבל שוב פעם עידן אומר שאני שובר מקביל ואני פשוט מרגיש שאין עומק בסקוואט. אני אצלם אימון הבא ואפרסם פה ותגידו מה נראה לכם.
בנצ':
40x5,40x5,50x5,60x5,70x5,72.5x4
סתם נתתי לעצמי מנוחה.
מתח:
5x3
אני שמן, זה כמו להרים עוד משקולת של 20 קילו ;)

אימון נחמד
B:
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,105x5

פשוט לא שובר מקביל, אין לי מושג מה לעשות. יש לי עוד 4 חודש במכון, וללכת אחורה עם 140 קילו זה בזבוז כוח טוטאלי.. :/
פרס:
30x5,40x5,42.5x5,50x4
באחרון הגעתי לכשל
דדליפט:
80x5,100x5,120x5,140x3
וואלה באמת שנתתי מעצמי 100% אבל פשוט לא היה לי אוויר וכוח לרביעי והחמישי, לא משנה כמה מוטבציה היית לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רצתי ביום רביעי 4 קילומטר בריצה איטית (יש לנו מבחן כושר בשיפוט ואני ממש לא בכושר חח) שהמבחן ריצה שלנו הוא בכלל אינטרוולים.. 😛 בכל מקרה
אימון טוווווווב
סקוואט:
70x5,85x5,120x5,130x3
שכחתי את הסט האמצעי והכי חשוב כי הוא הסט הכי כבד בלי חגורה.
כבר ציינתי את בעית שבירת המקביל אז שמתי 2 פלטות חלקות והאמת שזה עובד כמו שצריך 😃
את המשקל הורדתי כדי לא להכביד על מחר (מחר הריצה)
בנצ' פרס:
40x5,40x5,50x5,60x5,77.5x3,67.5x8
פחדתי שנחלשתי בבנצ' פרס בשבוע האחרון כי לא עבדתי כמו שצריך, אז לא לקחתי סיכון ועשיתי שוב את השיא.
מתח 5X3 סתם כי אני עצלן.

לא עברתי את הריצה..הוספתי אינטרלוולים לB ב5X5 של 10 סטים, כדי שאני אהיה בכושר יחסית לריצה הבאה.
A:
החלטתי להפסיק להיות כוסית ולעשות סוף סוף משהו טוב אז העלתי 10 קילו מהמאימון הקודם..
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,120x5,140x5
חזרתי על השיא שלי, שברתי ב4 חזרות מקביל.
הבעיה של השבירת מקביל נפתרה, העלתי את המוט טיפה יותר גבוה והאמת? אני מרגיש פחות משקל על הגב.

בנצ' פרס:
40x5,40x5,50x5,65x5,77.5x2xf
האמת שכיוונתי על 5 חזרות אבל זה היה לי כבד.. חזרה אחרונה הצלחתי חצי ואז נתקעתי, בקשתי מהספוטר שיעזור.

מתח 5X3 מתחיל להיות יותר קל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית