Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אחלה של אימון היה לי..
אימון C:
סקוואט: !70x5,85x5,105x5,125x3,145x3 PR 😃
חזרה שלישית לא שברתי מקביל כי פחדתי שאם אני אשבור אני לא אצליח לקום. יש סרטון.
בנצ' פרס: 40x5,50x5,60x5,75x3,65x8
מתח 5X3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ראיתי ,חזרה שלישית גבולית, לא שברת היית צריך לרדת עוד ממש ממש טיפה, הייתי צריך לעשות פאוז לסירטון ולהעביר לאט כדי לראות אם שברת או לא...

ראיתי ,חזרה שלישית גבולית, לא שברת היית צריך לרדת עוד ממש ממש טיפה, הייתי צריך לעשות פאוז לסירטון ולהעביר לאט כדי לראות אם שברת או לא...
אני יודע שלא שברתי עוד באמצע התרגיל.. חשבתי שאם אני ארד עוד טיפה אני לא אצליח לקום אז העדפתי שלא לשבור.. הקטע הדפוק פה זה שאני רוצה לעשות את זה לחמישייה.

אימון די מעפן.. A:
סקוואט:
70x5,85x5,105x5,125x5,145x5 PR! 😃

חזרה אחרונה לא שברתי מקביל בבירור, הקטע הזה מתחיל לחזור על עצמו כל פעם מחדש. ;maeq
בנצ' פרס:
40x5,50x5,60x5,70x3,75x5
מתח 6x3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תכניקה גרוע רצח תראה איך הברכיים שלך זזות קדימה יעני גלשות בזמן הירידה ואז שאתה עולה הן חזרות חזרה כזה ..זה לא אמור להיות ככה

תכניקה גרוע רצח תראה איך הברכיים שלך זזות קדימה יעני גלשות בזמן הירידה ואז שאתה עולה הן חזרות חזרה כזה ..זה לא אמור להיות ככה
כן אני יודע, בחיים הסקוואט שלי לא היה ככה, מרוב שנסיתי לעשות את זה נכון יצא לי על הפנים. שלחתי את הברכיים לצדדים אבל כנראה שהן ברחו גם קדימה. רק החזרה הראשונה יכולה להיות באמת דוגמא טובה, השאר על הפנים :(

כן חזרה ראשונה טובה יותר משאר
תזהר שרודפים אחרי משקל עם תכניקה כזאת לעט לעט תתחיל להרגיש כאבים במקמות מסוימים
בזמן הסט תנסה להתרכז כמה שיותר בתכניקה ולרדת לעט שכולה שרירים יתקבצו בזמן הירידה ואז העלייה תיהיה קלה יותר

גם החזרה הראשונה גרועה האמת
אתה סתם שלילי ומנסה כל הזמן לעקוץ. אם לא היית כזה, היית מנסה לתקן ומסביר מה לא בסדר.
או שאולי אין ע1מק?

כן חזרה ראשונה טובה יותר משאר
תזהר שרודפים אחרי משקל עם תכניקה כזאת לעט לעט תתחיל להרגיש כאבים במקמות מסוימים
בזמן הסט תנסה להתרכז כמה שיותר בתכניקה ולרדת לעט שכולה שרירים יתקבצו בזמן הירידה ואז העלייה תיהיה קלה יותר
נכון, אבל זה קורה כתוצאה מכך שהמשקל כבד לי, אני לא אשקר.. צריך לעלות במשקל גוף כדי שיהיה קל יותר.

מה חשבת שיהיה לך רטיו טוב בזמן הקרוב חחחחחח
אוי אני לא מסתכל על השטות הזאת בכלל.. אני יודע שככל שאתה שמן יותר אתה חזק יותר, אם אני לא אעלה במשקל אני לא אוכל להתחזק..

אגב, המוט נע בקו ישר, זה כבר סימן טוב..

הסברתי לך שהסקוואט שלך יהיה מגעיל אם לא תצא מהכלוב.
אבל אין מצב להוריד משקל אחי! אני נשאר לעשות חצאים!

הסברתי לך שהסקוואט שלך יהיה מגעיל אם לא תצא מהכלוב.
אבל אין מצב להוריד משקל אחי! אני נשאר לעשות חצאים!
הסברתי משהו ולמרות זאת אתה לא הבנת אז חיכיתי במיוחד לאימון כדי שתראה על מה אני מדבר
img0410ro.jpg

הקקה הזה תקוע ברצפה ואי אפשר להזיז אותו, עכשיו אתה מבין שאי אפשר לעשות סקוואט מחוץ לRACK?!

אימון B:
סקוואט קל: 70x5,82.5x5,102.5x5,102.5x5
פרס: 30x5,40x5,45x3,52.5x5
דדליפט: 80x5,105x5,125x4,135x5

יפה אופק, אתה מתקדם טוב.

1234, בלתי אפשרי לצאת אצלנו עם הסקוואט, גם בגלל המתקן שאתה רואה, וגם בגלל שיש שם אנשים שלפי רמת הIQ שלהם, אסור לתת להם להיות במקום ציבורי... עוד יכול להיות שם אסון, ויש אצלנו אנשים שהיו יוצאים, וגם הם הפסיקו בגלל הסיבות הללו.

אימון c יום חג D:
סקוואט:
Pr! 😃 70x5,87.5x5,107.5x5,127.5x3,147.5x3
יש סרטון טכניקה מעולה יעלה בקרוב
בנצ פרס:
pr :)40x5,50x5,60x5,70x3,77.5x4
מתח 6x3

תודה אילן! הנה הסרטון:

אני יודע שזה גבולי ובטח שלא דיפ סקוואט, אבל יש שבירת מקביל.
בקשר לברכיים, ניסיתי לסדר את הבעיה של הגלישה ככה שאני אוציא אותם בהתחלה ואז בזמן הירידה הן לא יזוזו בכלל. בחזרה הראשונה זה לא כל כך עבד אבל ככל שהתקדמתי בחזרות הגלישה הצטמצמה. המוט נע בקו ישר. סה"כ מרוצה מהטכניקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה אילן! הנה הסרטון:
Squat 147.5K 3 reps for 74k b/w - YouTube
אני יודע שזה גבולי ובטח שלא דיפ סקוואט, אבל יש שבירת מקביל.
בקשר לברכיים, ניסיתי לסדר את הבעיה של הגלישה ככה שאני אוציא אותם בהתחלה ואז בזמן הירידה הן לא יזוזו בכלל. בחזרה הראשונה זה לא כל כך עבד אבל ככל שהתקדמתי בחזרות הגלישה הצטמצמה. המוט נע בקו ישר. סה"כ מרוצה מהטכניקה.

כל הכבוד אופק! סחטיין על הpr החדש!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית