הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

אימון מאכזב לאללה..
חיכיתי מיום שלישי לאימון הזה כאילו אני מתאמן שנה לאיזו תחרות והרגע הגיע..
סקוואט: 70x5,92.5x5,112.5x5,132.5x3,152.5x3
תכננתי כל הזמן איך אני עושה את הטכניקה כמו שצריך, המשקל לא היה לי כבד בכלל (יחסית) ובכל זאת הטכניקה שלי לא השתפרה מספיק. הוצאתי ברכיים כמו שצריך, הוצאתי חזה, מרפקים היו נעולים חזק, ומסיבה כל שהיא המוט עדיין נמוך והתחת לא יורד מספיק..
בנצ': 40x5,50x5,60x5,70x3,82.5x3! PR
בנט אובר: 60x5,72.5x4
לא עיניין אותי כלום אחרי הסקוואט

אימון חפיפניק כזה בגלל העבודה הקשה של יום שבת וגם בגלל שמהרתי
סקוואט: 70x5,92.5x5,112.5x3,140x5
עשיתי ריסט לפי הצעתם של כמה אנשים
הבנתי את הבעיה שהיית לי בירידה שלא ירדתי בכלל עם התחת למטה אלא רק אחורה וזה גרם לכל הבעיות
צלמתי סרטון אבל הוא מזווית גרועה אז לא רואים הרבה, אני אעלה מאוחר יותר

הכלוב דופק תשבירת מקביל אבל מבחינת היפ דרייב וגלישה הכל טוב

בנצ': 40x5,50x5,60x5,70x3,80x3
היה לי יחסית כבד ולא הרגשתי "הכי חזק" היום אז לא ראיתי טעם לנסות 5.. פעם הבאה
מתח סט אחד של 12.5 קילו ל3 חזרות, היה קצת כבד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון מעולה
סקוואט קל: 70x5,90x5,110x5, שכחתי סט בגלל הצילומים אבל יש שיפור בטכניקה

בכל מקרה המוט מוקם גבוה הפעם, אני שובר מקביל ברוב החזרות, אבל אני פשוט דופק את העליה רק בגלל שאני משנה פוזציה מהכלוב.. אני כנראה אשים איזה 2-3 פלטות בתוך הכלוב (יש לנו פלטות שמצד אחד כתוב עליהן דברים ומצד שני חלקות) אז אם אני אשים איזה 2-3 רצופות על הרצפה אולי זה יעבוד לי טוב.

פרס: 32.5x5,40x5,45x3,52.5x3
החזרה הראשונה היית לי מאוד כבדה ולקחה לי המון כוח
דדליפט: 90x5,110x5,130x5,150x5! PR! 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון מעולה
סקוואט קל: 70x5,90x5,110x5, שכחתי סט בגלל הצילומים אבל יש שיפור בטכניקה
http://www.youtube.com/watch?v=WgKsffB3aWE
בכל מקרה המוט מוקם גבוה הפעם, אני שובר מקביל ברוב החזרות, אבל אני פשוט דופק את העליה רק בגלל שאני משנה פוזציה מהכלוב.. אני כנראה אשים איזה 2-3 פלטות בתוך הכלוב (יש לנו פלטות שמצד אחד כתוב עליהן דברים ומצד שני חלקות) אז אם אני אשים איזה 2-3 רצופות על הרצפה אולי זה יעבוד לי טוב.

פרס: 32.5x5,40x5,45x3,52.5x3
החזרה הראשונה היית לי מאוד כבדה ולקחה לי המון כוח
דדליפט: 90x5,110x5,130x5,150x5! PR! 😃

כל הכבוד אופק! 👏👏

סקוואט לשיפור טכניקה: 70x5,90x5,110x5,130x3
בנצ' פרס: 40x5,50x5,60x5,70x3,82.5x2,60x9
בנט אובר ראו: 60x5,75x5

משקלים מכובדים בתקווה רבה שגם אצלי בקרוב ....
ואתה לא חושב שיש פיגור בבנט אובר ראו? כדי שתתחיל לתת לו טיפה יותר דגש כי הוא אמור להיות יותר כבד מהבץ לפחות ככה הבנתי

משקלים מכובדים בתקווה רבה שגם אצלי בקרוב ....
ואתה לא חושב שיש פיגור בבנט אובר ראו? כדי שתתחיל לתת לו טיפה יותר דגש כי הוא אמור להיות יותר כבד מהבץ לפחות ככה הבנתי
חזרתי לעשות בנט אובר ראו רק לפני שבועיים.. וגם אני עושה כולה פעם בשבוע.. ואם מגזימים עם המשקל כבר הגוף מרמה ומושך את המוט לא בדרך המקובלת..

שאלה אחי - על איזה משקלים סיימת SS ולפני כמה זמן?
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=286478&postcount=158

כבוד על הדדליפט זה אומר שיש לך XXX לחזרה אחת ?
ותגיד פומפה ? אתה מכיר תתוכנה שממירה לך תrm5 שלך לrm1 ?

תרשום בגוגל RM1 CALCULATOR
ומשקלים מאוד מכובדים כל הכבוד אני לא מנוסה במיוחד או משהו אבל דעתי האישית היא שאתה צריך לחזור קצת אחורה במשקלים ולהתחיל איזה תוכנית מסודרך כמו מדקאו או משהו שמתאים לרמה שלך

תודה חבר'ה 😃
ואני לא יודע כמה ה1RM שלי בדדליפט, מאמין שיש 160 לסינגל בכל הכוח..
בקשר לממיר, מה שהבחור אמר לך..
אגב, awsomestrength, כל תוכנית שתתחיל למתקדמים אתה קודם כל תעשה ריסט למשקלי עבודה..
ויש לי בעיות עם הסקוואט אז אני לא מתקדם בו עד שתיהיה לי טכניקה טובה. (העיקר אני כותב בסרטונים שאני עומד לפרוש.. לא באמת מסוגל לתאר את החיים שלי בלי זה)

בהצלחה פומפה! מסיביות אישיות ובריאותיות אני מתחיל בעוד שלוש חודשים בערך ss, לא במאה אחוז אבל כן אני מקווה שכן.. 😃

תודה חבר'ה 😃
ואני לא יודע כמה ה1RM שלי בדדליפט, מאמין שיש 160 לסינגל בכל הכוח..
בקשר לממיר, מה שהבחור אמר לך..
אגב, awsomestrength, כל תוכנית שתתחיל למתקדמים אתה קודם כל תעשה ריסט למשקלי עבודה..
ויש לי בעיות עם הסקוואט אז אני לא מתקדם בו עד שתיהיה לי טכניקה טובה. (העיקר אני כותב בסרטונים שאני עומד לפרוש.. לא באמת מסוגל לתאר את החיים שלי בלי זה)

אתה יכול לשפר את הטכניקה באימון אחד תקח מאחוריך ספה שטוחה ותעשה עם המוט תתחיל בהיפ אנד דרייב ותעשה כאילו אתה יושב אל הספה וקם לי זה עזר מאוד כי גם לי הייתה בעייה עם גלישה בברכיים ואז הראו לי את השיטה הזאת
עם עוד שנה וחצי אתה מתגייס אתה בן 16.5-17 נכון?

נערך לאחרונה:
בהצלחה פדרר ;-)

אתה יכול לשפר את הטכניקה באימון אחד תקח מאחוריך ספה שטוחה ותעשה עם המוט תתחיל בהיפ אנד דרייב ותעשה כאילו אתה יושב אל הספה וקם לי זה עזר מאוד כי גם לי הייתה בעייה עם גלישה בברכיים ואז הראו לי את השיטה הזאת
עם עוד שנה וחצי אתה מתגייס אתה בן 16.5-17 נכון?
אני עתודאי, אני עכשיו בכיתה יג'.
והקטע עם השפה זה לא הבעיה כאן.. הבעיה היית שהמרכז כובד שלי היה על העקב אבל נראה לי שסידרתי את זה.

סקוואט לשיפור הטכניקה: 70x5,90x5x5x5
בנצ': 40x5,50x5,60x5,70x3,80x4xf
קצת ברח לי המוט מהקו הישר שבו הוא צריך לנוע, ניסיתי לדחוק מזוית קשה ולא הלך..
מתח 5X3 עם 5 קילו.

באתי אחרי לילה שישנתי בו 5 שעות, כאב ראש קל, כאב גרון קל והרבה ליחה.
סקוואט קל לשיפור הטכניקה: 70x5,90x5,110x3
הסט האחרון היה ממש מושפע מכל המצב שלי, אני יודע שהסט גרוע. לפחות החזה לא קורס כמו בהתחלה
פרס: 20x5,30x5,40x5,50x4
דדליפט: 90x5,120x5,152.5x5 PR! 😃
התבלבתי בחימום, במקום לעלות ל110 העלתי ל120 אז כבר אמרתי שאם הלכתי על 120 בלי חגורה ובלי מגנזיום אפשרי ללכת על הPR ישר.. יש סרטון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באתי אחרי לילה שישנתי בו 5 שעות, כאב ראש קל, כאב גרון קל והרבה ליחה.
סקוואט קל לשיפור הטכניקה: 70x5,90x5,110x3
הסט האחרון היה ממש מושפע מכל המצב שלי, אני יודע שהסט גרוע. לפחות החזה לא קורס כמו בהתחלה
פרס: 20x5,30x5,40x5,50x4
דדליפט: 90x5,120x5,152.5x5 PR! 😃
התבלבתי בחימום, במקום לעלות ל110 העלתי ל120 אז כבר אמרתי שאם הלכתי על 120 בלי חגורה ובלי מגנזיום אפשרי ללכת על הPR ישר.. יש סרטון.
http://www.youtube.com/watch?v=BnfAsUaz2WE

כל הכבוד על הדדליפט גבר..
הפרס יחסית חלש.. כמה הבנץ' שלך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית