הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

ניסיתי את השיטה של דייב והיא לא כל כך נוחה לי. אגב אני שוקל 80~81

וואלה אחי המשקלים שלך כמעט זהים לשלי אני בסקוואט 150 ל3 רק כל השאר אתה עוקף אותי בקצת כבוד! בן כמה אתה?
מישהו יכול להביא לי קישור לשיטה של דייב ?

וואלה אחי המשקלים שלך כמעט זהים לשלי אני בסקוואט 150 ל3 רק כל השאר אתה עוקף אותי בקצת כבוד! בן כמה אתה?
מישהו יכול להביא לי קישור לשיטה של דייב ?
יפה.. אני עוד כמה ימים 19
ותחפש ביוטיוב Dave tate

אימון נחמד..
סקוואט קל: 70x5,90x5,110x5,110x5
דדליפט: 100x5,120x5,145x5, 172.5x4 PR.
חשבתי לעצמי שנתחיל להתקדם בשלשות, אבל היה יחסית קל ונתתי 4, אז אני אנסה אימון הבא 175 ל4.
פרס: 30x5,40x5,50x5,62.5x4
כל משקל חדש בפרס זה קורה לי. אני מצליח 4 חזרות ואז אימון אחרי אני מצליח 5.. ככה שאני לא דואג 😃
סרטון:

ואת שאר הפוסט אני מקדיש לאור השמן, שחלה היום בחיידק הברזל והשתגע.

אז כן, WTF, OMG, LOL.. הכל מתקבל כאן 😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מזל טוב על הדדליפט! אבל אתה לא נועל...
ובסקוואט לדעתי תשים את הדאמבל לפני הברכיים עוד כמה אימונים כי הם עדיין גולשות

תודה.
וכן אני יודע שגלשתי, בגלל שזה אימון קל אז לא שמתי אותו. בכללי דאמבל זה לא פתרון טוב כי אני צריך משהו שאני יכול לדחוף עם הברך אבל לא להפיל אותו. צריך להשיג קרש עץ.

למה להתקדם בשלשות? אין טעם.. זה לא משקל כזה גבוה כדי להתחיל שלשות..תאכל יותר פשוט

למה להתקדם בשלשות? אין טעם.. זה לא משקל כזה גבוה כדי להתחיל שלשות..תאכל יותר פשוט
מבחינת כוח אני יכול תמיד לתת את החזרה החמישית, אבל אז הטכניקה שלי מתחילה להיות מכוערת.. אוכל יכול לעזור במצב הזה?

כל הכבוד לשניכם נתת אימון חזק!
תודה אחי!

מבחינת כוח אני יכול תמיד לתת את החזרה החמישית, אבל אז הטכניקה שלי מתחילה להיות מכוערת.. אוכל יכול לעזור במצב הזה?

תודה אחי!

טכניקה לא טובה תמיד תבוא מחוסר כוח,אי רצון ללמוד או טמטום
מכיוון שאתה לא מטומטם,וכבר הוכחת שאתה רוצה ללמוד,כנראה שזה האוכל
תמיד שאני מסביר למישהו על התכנית אני מסתכל ורואה מה יכל לעזור לי ומציע לו לעשות את זה בהתחלה שיהיה לו קל יותר בהמשך
כמו נגיד,לא לרוץ לעשות אחיזה משולבת
או לא להשתמש בפלטה הגבוהה (יש לנו 20 בחד"כ שטיפה יותר גבוה-עדיין נמוך יותר מהתחרותי)

טכניקה לא טובה תמיד תבוא מחוסר כוח,אי רצון ללמוד או טמטום
מכיוון שאתה לא מטומטם,וכבר הוכחת שאתה רוצה ללמוד,כנראה שזה האוכל
תמיד שאני מסביר למישהו על התכנית אני מסתכל ורואה מה יכל לעזור לי ומציע לו לעשות את זה בהתחלה שיהיה לו קל יותר בהמשך
כמו נגיד,לא לרוץ לעשות אחיזה משולבת
או לא להשתמש בפלטה הגבוהה (יש לנו 20 בחד"כ שטיפה יותר גבוה-עדיין נמוך יותר מהתחרותי)
הטכניקה שלי טובה בסטים הקלים יותר. הגב לא עגול כלל, הוא מתעגל לי רק כשזה ממש מוציא ממני את כל המיץ.
אגב עליתי בשבועיים האחרונים מ80 ל82.. כנראה שצריך לתת לזה קצת זמן?

אור יא חולה תודה

כל דבר בזמנו,אתה תראה שאתה יכול להעיף חמישיות
שאפו על העלייה תמשיך ככה

תודה במבה..

אימון די גרוע היה לי היום:
סקוואט: 70x5,90x5,110x5,130x4,150xf,120x5,140x1xf
נכשלתי בסט של ה150, שכחתי שאני אמור לעשות ריסט.. התקררתי, עשיתי עוד סט של 120 וניסיתי 140 אבל הייתי כבר חסר כוחות.
בנצ׳: 50x5,60x5,70x5,80x3,90x3,70x8
ניסיתי לרדת מבוקר יותר, הירידה מהירה ובסוף יש בלימה של המוט.

מתח עם 10 קילו 5x3

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט טכניקה טובה.
בנץ' לא נראה לי צריך להגיב חוץ מ... מה קרה לך שם?

סקוואט טכניקה טובה.

בנץ' לא נראה לי צריך להגיב חוץ מ... מה קרה לך שם?​
דווקא הטכניקה בסקוואט לא טובה, אני עדיין גולש רוב הזמן..
והבנצ'.. זה קבוע אצלי שהיד שמאל (החלשה) בחזרות הקשות עולה בדיילי. מה אני כבר יכול לעשות..

אמרתי טובה, לא מושלמת.
למה לא שמת את הדאמבל?
והבנץ'. ממה זה נובע אתה יודע? כי לא נראה לי שהיא חלשה יותר אם אתה מצליח בסוף להרים את המשקל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית