Resource icon

הלוג של פומפה השמן - החזרה מהצללים

סקוואט חזק מה עם סרטון לטכניקה ? בקשר לבנ׳ץ למה העצימות שלך נמוכה יחסית לנפח
אני גם עם משקל כמו שלך בבנץ + - , שבוע הבא מתחיל נפח מקווה להעלות אותו כבר התייאשתי מהתרגיל חחח

סקוואט חזק מה עם סרטון לטכניקה ? בקשר לבנ׳ץ למה העצימות שלך נמוכה יחסית לנפח
אני גם עם משקל כמו שלך בבנץ + - , שבוע הבא מתחיל נפח מקווה להעלות אותו כבר התייאשתי מהתרגיל חחח
סרטון לטכניקה יהיה באיזה 165 כשיגיע אני מקווה.. בנתיים טכניקה לא מושלמת אבל גם לא נוראה.. סבירה.
בקשר לבנצ' אין לי מושג באמת, אני עוד שניה מגיע ל90 קילו ל5X4 ו92.5 ל3X1.. משהו מוזר 😣

אימון יבש מסיבות אישיות..
סקוואט 140 קילו 5X3
יכלתי לתת 4 וכנראה שגם 5 אבל פשוט אין לי חשק להתאמן היום.
פרס 60 קילו 4X1
עכשיו כשאני מעדכן את הלוג אני נזכר שהייתי אמור לעשות בכלל נפח ולא עצימות. לא נורא
מתח ללא משקל 8-8-5

אימון עצימות מהנה.. (לקחתי גאק)
סקוואט 160x5
הציפיות היו 3-4, בכלל כשהוצאתי את המוט חשבתי על סינגל אבל כל העצבים מהתקופה האחרונה באו לידי ביטוי סוף סוף.
פרס 60x4
מישהו פשוט לא רוצה שאני אעשה חמישייה.. :S
דדליפט 162.5x1
הכל היה טוב עד שהרגשתי את השניצל עולה.. פעם ראשונה לא יצא כלום ופעם שניה הצלחתי וכשהייתי למעלה הייתה לי סחרחורת של לחץ דם שעלה לראש ואז הפסקתי.

אימון לא טוב.
הלכתי לישון אתמול מאוחר וקמתי מוקדם יחסית וגם היו לי כאבי בטן וכל מה שאכלתי שלח אותי לשרותים.. אני מפסיק לאכול שניצל תירס לגמרי חח
סקוואט נפח 142.5 קילו 5X2, סט שלישי עשיתי חזרה וחזרה שניה נכשלתי מרוב עייפות ולא מחוסר כוח.
בנצ' פרס 85 קילו 5X3, סט רביעי עשיתי 4 חזרות וחזרה חמישית כשל.
הספיק לי והלכתי הביתה. כנראה שהאימון התאוששות יהיה מחר כדי שאני אוכל לעשות עצימות בחמישי כי להתאמן בשישי זה לא ממש אופציה..

בגלל שהמכון היה סגור וכל מני סיבות אחרות, הייתי צריך לוותר על ההתאוששות. הלכתי היום על עצימות והיה אימון חזק
בכל היומיים האלו שלא התאמנתי אכלתי ממש טוב פרט לאתמול בערב שאכלתי פיצה ויוגורט מה שגרם לכאבים בלילה (התעוררתי פעמיים לשרותים)
והיום דאגתי לאכול טוב ולשתות הרבה מים כדי להשלים את הנוזלים.. משקל לפני אימון 84.5
סקוואט 162.5 קילו 4x1 היה חזק וכנראה את החמישית הייתי עושה עם טכניקה מכוערת. סה"כ מרוצה.
בנצ' פרס 90 קילו 5X1 סוף סוף סגרתי את החמישייה הארורה הזאת (כנראה בזכות הנפח של ה85) ולא היה יותר מדי קשה..
דדליפט 162.5 קילו 1X1 אחרי שבניסיון הראשון לא עלה. כל הזמן המים עלו לי והבנתי עכשיו שזה בגלל שסגרתי את החגורה חזק מדי.. למדתי להבא.

אימון נפח טוב
סקוואט 145 קילו 5X4
פרס 55 קילו 5X5
מתח 12.5 קילו 5X3
האימון לקח לי איזה שעתיים ורבע חח

אימון התאוששות
סקוואט 120 קילו 3X3
בנצ' פרס 85 קילו 5X2
פטישים 20 קילו 8X3

אימון עצימות נפלא ;)
נשקלתי במכון 86 (בטח הכל נוזלים אבל עדיין :D)
סקוואט 165 קילו 4X1 PR (חזרה רביעית הייתה כשל שהצלחתי להתגבר)
פרס 60 קילו 5X1 PR (סוף סוף!)
דדליפט רק הסט הראשון של ה100 קילו הרגיש לי כבד משום מה. קצת מנוחה, סגרתי 140 לחמישייה

אימון נפח.
היום הזה הוא מסוג הימים שאתה מתעורר כמו קרש, מרגיש את החוסר גמישות, את הכבדות והחוסר כוח.
סקוואט נפח 147.5 קילו 5X4, הצלחתי אבל זה יחסית היה כבד במיוחד לאור העובדה שלא באתי במיטבי, על בטן מלאה (אבל אכלתי טוב)
בנצ' פרס 85 קילו 5X4
מתח בלי משקל סט אחד ל3 חזרות (😆) זה היה ישר אחרי שסיימתי את הבנצ' והמכון נסגר בדיוק אז לא היה לי זמן בכלל..
סה"כ אימון טוב, יש מצב שאני אוותר גם מחר על ההתאוששות.. נראה.

אימון נפח.
היום הזה הוא מסוג הימים שאתה מתעורר כמו קרש, מרגיש את החוסר גמישות, את הכבדות והחוסר כוח.
סקוואט נפח 147.5 קילו 5X4, הצלחתי אבל זה יחסית היה כבד במיוחד לאור העובדה שלא באתי במיטבי, על בטן מלאה (אבל אכלתי טוב)
בנצ' פרס 85 קילו 5X4
מתח בלי משקל סט אחד ל3 חזרות (😆) זה היה ישר אחרי שסיימתי את הבנצ' והמכון נסגר בדיוק אז לא היה לי זמן בכלל..
סה"כ אימון טוב, יש מצב שאני אוותר גם מחר על ההתאוששות.. נראה.
חזק !!

סתם, סקוואט מטורף אחי, יופי שאתה הצלחת ככה לשבור את המחסום הזה בסקוואט סוף סוף וממשיך להתקדם.

חזק !!

סתם, סקוואט מטורף אחי, יופי שאתה הצלחת ככה לשבור את המחסום הזה בסקוואט סוף סוף וממשיך להתקדם.
חחחחחח
תודה אחי, יאללה רוצה כבר לתת בראש ל170 קילו!

אימון עצימות
לא התאפקתי עם ה167 וקפצתי ל170 קילו סקוואט
סקוואט 170 קילו 3X1:

בנצ' פרס 92.5 3X1 המאמן עזר לי בחזרה הרביעית בכשל למרות שיכולתי לבד.
דדליפט 150 קילו 5X1

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון נפח לא משהו, לא הצלחתי כ"כ להתאושש מהעצימות בגלל שהייתי עסוק בסופש בלשפוט בעיקר (הרבה אירובי דוחה) ולא אכלתי מי יודע מה וגם יצאתי, בקיצר בלאגן.
סקוואט 130 קילו 3X1
150 קילו 0X0 או בקיצור כשל חח
פרס 57.5 קילו 5X4
מתח 15 קילו 5X3

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית