הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדכא תאבון

וכן, אני מאוד מרוצה ממנה כי היא מספקת את הצרכים שלי.

ולא, אני לא מרוצה מהADHD

יש לי קצת בעיות בהבנת הנקרא כן..בקטנה.
אבל אחרי שימוש של שנה וחצי+ בתרופה והחוסר תיאבון שקיבלתי ממנה בתקופת המסה החלטתי להפסיק להשתמש ולא נתקלתי בבעיות חוץ מקצת ירידה בציונים ובקשב... הדוג' שנתת עם האוריאו ובשר וחלב שונה קצת.. אני לא חושב שנוצרת תלות רצינית לריטלין אלא רק פסיכולוגית.
אגב אני מאובחן כADD ולא חשבתי גם שתהיה מרוצה מהADHD,חרא של דבר.

יש לי קצת בעיות בהבנת הנקרא כן..בקטנה.
אבל אחרי שימוש של שנה וחצי+ בתרופה והחוסר תיאבון שקיבלתי ממנה בתקופת המסה החלטתי להפסיק להשתמש ולא נתקלתי בבעיות חוץ מקצת ירידה בציונים ובקשב... הדוג' שנתת עם האוריאו ובשר וחלב שונה קצת.. אני לא חושב שנוצרת תלות רצינית לריטלין אלא רק פסיכולוגית.
אגב אני מאובחן כADD ולא חשבתי גם שתהיה מרוצה מהADHD,חרא של דבר.

"אחרי שימוש של שנה וחצי+ בתרופה והחוסר תיאבון שקיבלתי ממנה בתקופת המסה החלטתי להפסיק להשתמש ולא נתקלתי בבעיות חוץ מקצת ירידה בציונים ובקשב..."

נו ובזה התרופה מטפלת, לא ציפיתי שתתחיל לראות חלליות עפות באויר.

"הדוג' שנתת עם האוריאו ובשר וחלב שונה קצת.. אני לא חושב שנוצרת תלות רצינית לריטלין אלא רק פסיכולוגית."

רק פסיכולוגית? זאת ההתמכרות הכי קשה

"אחרי שימוש של שנה וחצי+ בתרופה והחוסר תיאבון שקיבלתי ממנה בתקופת המסה החלטתי להפסיק להשתמש ולא נתקלתי בבעיות חוץ מקצת ירידה בציונים ובקשב..."

נו ובזה התרופה מטפלת, לא ציפיתי שתתחיל לראות חלליות עפות באויר.

"הדוג' שנתת עם האוריאו ובשר וחלב שונה קצת.. אני לא חושב שנוצרת תלות רצינית לריטלין אלא רק פסיכולוגית."

רק פסיכולוגית? זאת ההתמכרות הכי קשה

התמכרות פסיכולוגית הכי קשה למי שיש אופי חלש.
ואני מעדיף טיפה לרדת בציונים ולהשתמש רק כשאני חייב מאשר לא לאכול כל היום ולהרגיש חרא עם כאב בטן ולהיות רובוט.

טוב תעשה מה שניראה לך... הויכוח הזה מיותר.
בכל מקרה, כשאני נוטל ריטלין אז נכון שקצת יורד התיאבון אבל אפשר להתגבר על זה ולאכול פשוט..

אם ניראה לך יותר הגיוני להיות עם ציונים נמוכים מאשר ציונים גבוהים וקצת פחות תיאבון אז שהיה לך בכיף.

דרך אגב אל תשאל איך זה מוריד תיאבון.. ממש אנשים נהיים אנורקסים מזה LOL

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית