הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדכא תאבון

מסכן KILOGRAM, נראה לי ביאסנו אותו עם התשובות המפגרות שנתנו לו, מהבאסה בטח הלך להוריד לאפה.
עשינו לו פעולה הפוכה מסכן, רצה לדכא תאבון ובמקום דופק עכשיו לאפה מהבאסה.
כן ולאחר שהוא יאכל את הלאפה הוא יתבאס שוב, ויצפה בסירטונים מדכאי תיאבון, ואז יקיא את הלאפה. לאחר מכן ירגיש טעם מר בפה וביאוס על בזבוז חלבון וכסף, ואז שוב יכנס לדיכאון ויאכל לאפה, ואז שוב יצפה בסירטונים וכך הסיפור ימשך עד שהוא ילמד את שיטת הסייבורג.

יאלה בואו נהיה רציניים קצת
מי שבחיטוב שישתה בין הארוחות משקאות דיאט מוגזים, לי לפחות זה עוזר לדכא את הרעב בין הארוחות.

כן ולאחר שהוא יאכל את הלאפה הוא יתבאס שוב, ויצפה בסירטונים מדכאי תיאבון, ואז יקיא את הלאפה. לאחר מכן ירגיש טעם מר בפה וביאוס על בזבוז חלבון וכסף, ואז שוב יכנס לדיכאון ויאכל לאפה, ואז שוב יצפה בסירטונים וכך הסיפור ימשך עד שהוא ילמד את שיטת הסייבורג.

אראל אורן מצא את התרופה לבולמיה.

אתם מכירים חומר (חוקי) שידכא לי את התאבון בזמן החיטוב?

אישית כמויות גדולות מאד של מים (גם תה עוזר)
אין כמו מים
תתחיל לדחוף 4+ ליטר ביום תראה איך אתה לא מגיע ל2000 קלוריות גם אם אתה רוצה, כי אין פשוט מקום בבטן. רק תיהיה מוכן ללכת להשתין כל כמה דקות. זה זול וזה עובד (עלי לפחות)
על אותה פואנטה הרבה ירקות גם טוב - זה אפילו יותר טוב ממים כי יש בזה גם מים וגם הרבה סיבים ככה שזה "נשאר בבטן" יותר זמן. אני פשוט שונא ירקות 😃 אישית לא הייתי שותה כמויות גדולות של משקאות דיאט, לא בגלל שזה לא עוזר אני בטוח שזה בדיוק כמו מים פשוט יש שם הרבה דברים שאני הייתי מעדיף לא להכניס לגוף בכמויות גדולות...חוץ מזה אם אני לא טועה יש בהם מלח וזה מצמיא ככה שזה דיי טפשי..

איך בדיוק זה מצמיא? בכפית מלח יש כ-2300 מ"ג נתרן, בליטר קולה זירו יש 120 מ"ג (בליטר מים יש כ-10-20 מ"ג, תלוי איזה).
אם הכמות שבקולה מצמיאה, היית אמור כבר למות מהתייבשות מאוכל.

בנוגע למדכאי תאבון.. עזוב אותך שטויות, רק אפדרין 🤘

שתייה חמה, אם לא עוזר תנסה להשיג אפדרין אבל גם איתו אחרי 3-4 שבועות בערך עדיין מתחילים להרגיש רעב.
בגדול לאכול ירקות ירוקים עשירים בסיבים או דברים עשירים בסיבים, כל השאר לא ממש יעזרו לך.
יש הרבה מדכאי תאבון אבל על כל אחד זה פועל אחרת ואחרי כמה שבועות זה גם כן לא פועל בכלל כי הגוף מתרגל.
יש ללייל ספר שמבוסס גם על מוצר שנקרא Bromocriptine נסה לראות אם תמצא אותו בארץ.
הספר עצמו משעמם אז אם אתה ממש רוצה אתה מוזמן לקרוא אותו, אני לא הצלחתי לסיים.

לא פרסמת לפני כמה זמן מחקר שלסיבים לא היתה השפעה על רעב או על הורמונים שגורמים לרעב משה?

לי יש בעיה שנקראת ADAD (משהו כזה) ואני צריך לקחת ריטלין כי אני פשוט לא מרוכז בכלום אם לא וזה קצת מדכא תיאבון.

לפחות ככה אומרים על ריטלין אני יודע..
אבל זאת תרופת מרשם ואני לא חושב שכדאי לך להתחיל איתה אם אתה לא צריך כי אחרי שתתרגל אליה ניראה לי שיהיה לך קשה לחזור להיות בלי התרופה.

הסרטון התחיל טוב, אבל זה אחד הדברים הדוחים שראיתי.

לי יש בעיה שנקראת ADAD (משהו כזה) ואני צריך לקחת ריטלין כי אני פשוט לא מרוכז בכלום אם לא וזה קצת מדכא תיאבון.

אבל זאת תרופת מרשם ואני לא חושב שכדאי לך להתחיל איתה אם אתה לא צריך כי אחרי שתתרגל אליה ניראה לי שיהיה לך קשה לחזור להיות בלי התרופה.

לא מבין איך אתה מתלהב ממנה בכלל.. אני בגלל כל התופעות לוואי הפסקתי לקחת אותה על דעת עצמי.. התוצאות הלא כלכך מרשימות לא שוות את זה.

או שאתה מרוצה ממנה או שאתה מכור אליה.

או שאתה מרוצה ממנה או שאתה מכור אליה.

או שאתה לא מכיר את התרופה או שאתה עם בעיות מאוד קשות בהבנת הנקרא.

תגיד אתה במסה? אתה אוכל קילו אוראו ביום עם חלב? טעים לך? אני מניח שכן...
ניסית אחרי תקופה ארוכה של אכילת אוראו, צ'יפס, דונאטס וכו' להתחיל חיטוב (RFL לדוגמא) ?

יהיה קשה לא?

אני מקווה שהבנת לאן אני חותר.

בהצלחה עם ה"שיטות" לדכא את התאבון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית