הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פילאטיס - נושא רציני!

אז אתה לא חושב שכושר וכוח זה דברים חשובים למתאמנים?

בלי קשר למה שאני חושב על פילאטיס, תגדירי כושר. התפיסה של רוב האנשים לגבי כושר זה סיבולת לב ריאה. בפורום הזה, הנטייה היא להגדיר מטרות של משקלים בתרגילי הבסיס, אבל מטרה כמו "לעשות שפגאט" או "לרוץ 100 מטר כמו יוסיאן בולט" או "לרוץ מרתון" הן מטרות "טובות" באותה מידה.

אני חושב פשוט שגם אם פילאטיס נראה ליצני, אם זה מספיק כדי לגרום לבן אדם ממוצע להרגיש טוב עם פחות כאבי גב אז זה עשה את שלו.
בשביל להיות בכושר לא צריך לעשות סקוואטים עם פי 2 משקל גוף.

בלי קשר למה שאני חושב על פילאטיס, תגדירי כושר. התפיסה של רוב האנשים לגבי כושר זה סיבולת לב ריאה. בפורום הזה, הנטייה היא להגדיר מטרות של משקלים בתרגילי הבסיס, אבל מטרה כמו "לעשות שפגאט" או "לרוץ 100 מטר כמו יוסיאן בולט" או "לרוץ מרתון" הן מטרות "טובות" באותה מידה.
אם אתה מסכים לגבי פילאטיס - למה לבזבז מקום באשכול? זה הנושא העיקרי שלו מלחתחילה. הגדרות חפש בויקיפדיה - גם אני מסתכלת שם.

אני חושב פשוט שגם אם פילאטיס נראה ליצני, אם זה מספיק כדי לגרום לבן אדם ממוצע להרגיש טוב עם פחות כאבי גב אז זה עשה את שלו.
בשביל להיות בכושר לא צריך לעשות סקוואטים עם פי 2 משקל גוף.
לא חובה לעשות סקוואט עם פי 2 משקל גוף.
פחות כאבי גב אפשר להשיג גם אם עושים תרגילי גמישות בסיסיים בבוקר בבית כשקמים משינה. וגם בעזרת יוגה. וגם בעזרת סקס.
כשמוכרים פילאטיס לאנשים בריאים בתור שיטת אימון אולטימטיבית לכוח וגמישות - זה אומר דרשני.

• פותח/ת השרשור
לא, כי כושר וכוח אילו מטרות מאוד מאוד רציניות, נכון? והן עדיפות בהרבה על המטרות הנחותות של הטיפשים שחושבים שאם הם ישימו את הרגל מאחורי הראש הם יהפכו לצבי נינג'ה?
לדעתי אתה צריך להתחיל להעביר סדנאות ניו אייג' למינהן וללמד אנשים איך להגדיר מטרות לחיים. תתחיל בלמה להיות מאמן חד"כ ולקבל תלוש משכורת בשווי ארוחה (מוגדלת, כן?) במקונלדס זו כזו מטרה נעלה.

הייתה לי הרגשה שמישהו יקפוץ עם תגובה דומה.

אני נמצא עם האנשים האלה כל יום(אלה שמתאמנים בפילאטיס - בין היתר) , והרוב שעושה את האימון הזה חושב שהוא מחזק את השרירים שלו ברמות מאוד גבוהות.

כשהמטרה היא חיזוק השרירים, פילאטיס זה לא האימון שמתאים להם בשביל להשיג את המטרה שלהם באופן רציני.

והשלב הבא לי זה מאמן אישי לחיים, אתה מוזמן ..

פילאטיס זה גם קשה (יותר כואב)..נאלצתי לעבור כמה שיעורים בהולנד בשביל להישאר במקום עבודה :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית